Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mustf201 askerliği bende düşünüyorum

• Askerliği ben de düşünüyorum. İngilizcem b1-b2 arası olduğu için 1 yıl rastgele işlerde çalıştıktan sonra reserve duty için orduya başvuracağım. Vatandaşlığı almadan abd dışına çıkmak istemiyorum. Hem bunun için hem de sağlık sigortası vs gibi yan haklarından faydalanmak için katılmak istiyorum.

• Son 19 saat.

• @Chromium ama ilk başvurunda kesin çıkacak gibi geliyodu deme 🙂 geçen sene sonuca baktım 2x hsnb gördüm bilgisayardan kalkıp yatagıma yattım insan alışıyo yıllar geçtikce 🙂 bakarsın sonuncu olur.

• @mustf201 askerliğin yarı zamanlı olanı varmıymış, düşünülebilir. 🤔

• @Murat-4 biri ayda 2 gün askeriyedeki görevine gidiyodu ama nasıl bi çalışma tarzı bilmiyorum

• @HayallerimveBen, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@tugcebkdgl inşallah bakalım çıksın hayırlısı ise de çıksın hayırlısı değilse de çıksın yeter ki çıksın ilk başvurum 🙂

Benim de ilk ilkte 12den vuralim😄

• @ugurksknbck ben önceden biraz araştırmıştım ama hepsi tam zamanlı işlerdi, tekrar bakarım olmazsa, bi yerden form dolduruyordun hatırladığım kadarıyla onlar dönüş yapıyordu.

• I cant get no sleep
    Alın size ingilizce

• @Murat-4 süreci tam bilmiyorum ama dediğim gibi ayda 2 gün giden tanıdım haftada 1 gün giden tanıdım iş oraya gelince mutlaka detaylı araştırıp kendine uygun olanı seçersin

• @ugurksknbck Zaten çoğu kişi ilk başvurusunda kazanıyor. Excel dosyasına baktığımda, birden fazla kez başvurup kazananların sayısı oldukça az.

• Askerlik hızlı mantıklı ama sorunlu bir iş.Askeriyeye girmeden önce imzaladığınız belgede yazan bi şartta Amerikan Ordusu sizi istediği zaman istediği üste gönderebilir ve çağırabilir yazıyor.Yani ayda 2 gün askeriyeye giderim deyip 2 aylığına başka ülkeye gönderebilirler.Ailesi olan için alınabilcek bi risk değil bence.Ama yalnızsanız çok mantıklı.

• @zakaria ben de aynı durumu gözlemleyip bilimsel dayanağı olmayan teorimi yazmıştım geçenlerde... ihtimalleri, olaslıkları boşverin son 24 saate girilmişken.

Kazanırsanız ABD'de ne yapmayı hayal ediyorsunuz? bundan bahsedin.

• trump tır şöförleri için İngilizce bilme zorunluluğu getiren kararnameyi imzalamış Sınırdan atlayanlara geçmiş olsun adam takmış kafaya

• Ben şimdi üniversite 4. sınıfım okulum 1 sene uzadı çıkınca büyük ihtimal ben gidene kadar ocak civarı 1. dönem biter bir giriş yaparım kalacak yer falan iyi kötü ayarlarım sonra sınavlar için gelip mezuniyeti yapınca temelli yerleşirim diye düşünüyorum

• Bu ileti silindi!

• @Murat-4 Evet sadece ayda iki gün cidden komik geliyor 🙂 üstelik yapacağın mesleğin ile ilgili pahalı sertifikalar alabilirsin aklıma gelen avantajları aşağıya yazacağım.

Alan Avantaj
    Ev Alımı Peşinatsız ev alabilir ve düşük faizli VA kredisi alabilirsin
    Araba Alımı Marka bazlı indirim, düşük faizli kredi
    Kredi/Bankacılık Askerî finans kurumlarında özel oranlar
    Eğitim Tüm masrafların karşılandığı burs + aylık ödeme
    Vergi Emlak ve gelir vergisi indirimleri
    Sigorta Araç, sağlık ve hayat sigortasında ciddi indirimler
    Ulaşım Türkiye için ulaşımlarda incirlik hava üstüne çok komik rakamlar uçabilirsin

• @sinatra35 Evet onu gördüm hatırlıyorum. Çoğunlukla daha önce Amerika'ya gidip parmak izi vermiş olanlara çıkıyor, geri kalan kontenjanlarda rastgele dağıtılıyor demişsiniz doğru mu? bakalım ben geçen sene vizeye başvurdum ve parmak izi verdim sonucum ne olacak acaba... Aslında benim fikrim öyle değil, başvurdu yaptığımızda bazı bilgiler gönderiyoruz ve o bilgilere göre tercih yapılır. O yüzden çok kişiye ilk başvurusunda çıkıyor, diğerler 20 yıl başvuru gönderse bile seçilmiyor.

Ayrıca, kazanırsam hayalimi burada yazmıştım:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/488599

• @gunesaydnn selamlarr umuyorum talihlilerden oluruz ve okul uzamadan mezun oluruz, eğer ki uzarsa da sürecin tatlı telaşı olsun diyelim, kazanalım da... 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |