Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Son 19 saat. Herkese bol şans! Kazanırsanız ABD'de neler yapacaksınız forumdaşlar!

• Şu konuda yazılar yazan birilerine çıktığını görsek keşke artık ya

• Geçmiş yılların tablolarına baktığımda gerçekten 1.de kazanan sayısı çok fazla. Kolpa mı gerçekten mi öyle şaşırıyorum. Yıllardır kazanamayanları görünce negatif yönde mı acaba, 1.de kazanan sayısını çok görünce pozitif yönde mı acaba diye düşünmeye başlıyorum. İşin matematiğine girince umutsuzluk, herkesin şansının aynı olduğunu düşününce heyecan sarıyor bünyeyi. Vize için sağlık mülakatında çoklu duygu bozukluğu çıkmasak bari 😃

• @mustf201 iyiymiş, sadece vatandaşlık için düşünmüştüm ben, mesleğin branşın iyiyse, bu kadar avantaj varsa, vatandaş olduktan sonrada kalınabilir

• @yasinyasa o adam düne kadar glow up videoları çekiyordu. nereden nereye be.

• ⭐⭐

@fikret-çağan, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Chromium Selam hocam.
    Valla sizin gibileri görünce hevesimiz kırılıyor. Acaba yanlış bir şey mi yapıyorsunuz başvuruda?

Yapmıyorum, forumdaki diğer üyelerin imzalarına bakarsanız benden daha uzun süredir başvuran üyeler de var.

Şans işte yüzümüze gülmüyor.

• ⭐⭐

Bu ileti silindi!

• Aylardır sohbeti kontrol ediyorum, ilk defa bu kadar canlı gördüm. 1 hafta mesaj atılırdı 2 sayfa dolmazdı, şimdi günde 20 sayfa doluyor 😃

• 21 gün yazdıgımı hatırlıyorum hızlı mı geçti hayır acı içinde geçti 🙂

• Herkese bol şans diliyorum , gün içinde açıklanacak ve birilerini gerçekten mutlu görmek güzel olacak , akşam 10 gibi muhtemelen herkes öğrenmiş olacaktır , çıkmasa bile umudumuzu yitirmeden hayatımızda bişeyleri değiştirmek için çabalamamız gerekiyor , akşam sonuçları yazmak için görüşmek üzere 👋

• Herkese merhaba ben meslek lisesinde okudum ve 2-3 fabrikada sigortalı şekilde staj yaptım ama bunlar 15 20 5 gunluk stajlar şeklinde bunların hepsini belirtmeyi planlıyorum. Acaba boyle kısa donemli stajları belirtmemiz gerekiyor mu?

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

DV2025 sohbet odasında herkes endişeli mülakat alamamaktan. Ciddi manada çok sancılı ve sıkıntılı bir süreç Bu odanın tadını çıkaralım. Geçmeye çalıştığımız oda çok ama çok fena 😃 😃

• @sinatra35 Aga ilk aylarda düzeni oturtucam, sonrasında hayal edipte yapamadığım, elde edemediğim ne tür şey varsa onları teker teker yapmaya başlıyacağım inşallah hayırlısı.

• Arkadaşlar yarın saat 19 dan önce açıklanmaz değil mi?

• ⭐⭐

@Mert-Özdoğan Elinizde en son ne diploması varsa onu yazmanız lazım.

• Son 17 heyecan var mi😁😁

• @denizkanmaz0633, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Biraz sessizlik oldu. Hadi herkes orada ne iş yapmak istediğini yazsın biraz hayal kuralım. Ben gıda sektöründe ilerlemek istiyorum.

ben de gıda sektörü düşünüyorum ama çok detay vermek istemiyorum 🙂

• Ben şimdiden depresyona girdim, gözlerimi kapatıyorum Has Not Been Selected görüyorum 😣💔

• Saat kaçta açıklanıyor belli mi

• ⭐⭐⭐⭐

@Orhan-Güleç 3 Mayıs 2025 Cumartesi Türkiye saati ile 19:00

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |