DV2027 Sohbet Odası
-
Ramazan bayramında LA gitmeti düşünüyorum uzun zamandır biletleri takip ediyorum bugün birşey fark ettim
01.03.2027 IST - LAX 13.03.2027 BİLETİMİ ALIRSAM
GİDİŞ: 19.597TL DÖNÜŞ 19.812TL TOPLAM MALYETİ VERGİLER DAHİL 78.820TL

Biletimi 28.02.2027-13.03.2027 arasında alırsam dönüş tarihim aynı gidişimi 1 gün önce çekince
GİDİŞ: 21.239TL DÖNÜŞ 14.419TL TOPLAM MALİYET:71.318TL

Dönüş uçağı aynı olmasına rağmen ciddi bir düşüş oluyor toplam fiyatı güzel etkiliyor.
-
@T.C.-Kubilay-Dikici kış ayına bilet alacaksanız bence birkaç ay daha bekleyebilirsiniz, ben bu sene kış aylarında git-gel 20-21 bine gördüğümü hatırlıyorum. Gene de tercih sizin tabi,, şimdiden hayırlı yolculuklar. Gittiğinizde bir fotoğraf bekliyoruz :)
-
@xrainbow_ bende bekliyorum hergün kontrol ediyorum denk gelir belki diye :)
-
@T.C.-Kubilay-Dikici
Şimdi kampanya paylaştım uçak yolculuğu kısmında -
@ayvalik10 tarihler bana uymuyor gördüm onları
-
olumlu haberler gelmeye başladı allahın izni ile
https://www.instagram.com/p/DawC7n1jM8D/?igsh=MWNkaXdkdm04czg1eg%3D%3D
-
@Serhat-Tarhan-0 Bence Dv2027 yi yapacaklar fakat Dv2026 es geçilecek gibi duruyor çünkü Dv2027 yi durdurmalarının ve yeni kuralların getirilmesinin sebebi güvenlik açığı olması ve Dv2026 bu kurallara göre yapılmadı yani güvenlik açığı olduğunu düşündükleri bir yıla vize vermeyebilirler.
-
@Onur-Kürekçi DV-2027 yerine artık Dv-2028 diyebiliriz. Zira DV-2027 için epey geç oldu artık.
-
@T.C.-Kubilay-Dikici THY nin Kampanyasi var su anda . 13-24 Temmuz arasi bileti kestirirseniz , 7 Eylul - 28 Subat arasi Kampanyali biletler $650 den basliyor . Kacirmamakta fayda var . Simdiden iyi seyahatler
-
@T.C.-Kubilay-Dikici THY nin Kampanyasi var su anda . 13-24 Temmuz arasi bileti kestirirseniz , 7 Eylul - 28 Subat arasi Kampanyali biletler $650 den basliyor . Kacirmamakta fayda var . Simdiden iyi seyahatler
Türk Hava Yolları (THY) tarafından ABD çıkışlı Türkiye varışlı uçuşlar için başlatılan bu kampanya, ekonomi sınıfı gidiş-dönüş biletleri 650 dolardan başlayan fiyatlarla sunmaktadır.
Detaylar ve koşullar şu şekildedir:
- Biletleme Tarihi: 13 Temmuz – 27 Temmuz 2026
- Seyahat Tarihi: 7 Eylül 2026 – 28 Şubat 2027
- Kapsam: New York, Boston, Miami, Chicago, Los Angeles, San Francisco gibi ABD'nin birçok farklı noktasından Türkiye'ye yapılacak gidiş-dönüş uçuşları içerir.
- Önemli Kurallar: Kampanyadan yararlanabilmek için varış noktasında en az 1 pazar günü konaklama şartı bulunuyor ve en fazla 3 ay kalınabiliyor. Sadece THY'nin kendi tarifeli seferlerinde geçerli olup AJet veya diğer ortak uçuşları kapsamıyor.
-
Türk Hava Yolları (THY) tarafından ABD çıkışlı Türkiye varışlı uçuşlar için başlatılan bu kampanya, ekonomi sınıfı gidiş-dönüş biletleri 650 dolardan başlayan fiyatlarla sunmaktadır.
Detaylar ve koşullar şu şekildedir:
- Biletleme Tarihi: 13 Temmuz – 27 Temmuz 2026
- Seyahat Tarihi: 7 Eylül 2026 – 28 Şubat 2027
- Kapsam: New York, Boston, Miami, Chicago, Los Angeles, San Francisco gibi ABD'nin birçok farklı noktasından Türkiye'ye yapılacak gidiş-dönüş uçuşları içerir.
- Önemli Kurallar: Kampanyadan yararlanabilmek için varış noktasında en az 1 pazar günü konaklama şartı bulunuyor ve en fazla 3 ay kalınabiliyor. Sadece THY'nin kendi tarifeli seferlerinde geçerli olup AJet veya diğer ortak uçuşları kapsamıyor.
First class icin de kampanya var mi?
-
@Figen maalesef tarihler bana uymuyor eşimde bende özel sektörde çalıştığımız için uzun süreli tatil yapabilmemiz için bir bayramı birleştirmek zorundayız ramazan bayramı hafta içine geldiği için çok bir seçenek kalmıyor amerika gibi uzak bir yere giderkende 1 haftalık gitmek istemiyorum en az bayramla da birleştirerek 14 15 gün ayırmak istiyorum
-
THY’da first class olsa keşke 😉
-
Ramazan bayramında LA gitmeti düşünüyorum uzun zamandır biletleri takip ediyorum bugün birşey fark ettim
01.03.2027 IST - LAX 13.03.2027 BİLETİMİ ALIRSAM
GİDİŞ: 19.597TL DÖNÜŞ 19.812TL TOPLAM MALYETİ VERGİLER DAHİL 78.820TL

Biletimi 28.02.2027-13.03.2027 arasında alırsam dönüş tarihim aynı gidişimi 1 gün önce çekince
GİDİŞ: 21.239TL DÖNÜŞ 14.419TL TOPLAM MALİYET:71.318TL

Dönüş uçağı aynı olmasına rağmen ciddi bir düşüş oluyor toplam fiyatı güzel etkiliyor.
Lufthansa ile
01.03.27 IST-FRA-LAX (LH1305 ve LH456)
13.03.27 LAX-FRA-IST (LH457 ve LH1300)Kişi başı 2 x 23 kg valiz dahil fiyata, gidişte 2 saat 50 dakika ve dönüşte 2 saat 5 dakika FRA’da bekleme, turistik vize ile FRA’da herhangi bir transit vizeye ihtiyaç olmaksızın seyahat edebilirsiniz. Kişi başı fiyat tüm vergiler dahil şu an $957, TL karşılığı yaklaşık TL 44,979
-
@ATS16 bilgilendirme için teşekkür ederim ama aynı tarihte thy aktarmasız
Valizler dahil daha uygun fiyata
şu aralar baktığımda aktarmalar eski cazibesi kalmadı yani fiyat olarak geçen ingiltere aktarmalı görmüştüm tl bazından thy yolları ile aradaki fark 5k bekleme ve strese değecek bir rakam değildi
-
@T.C.-Kubilay-Dikici 2-15 Mart arası SAS hava yollarıyla kabin bagajli 65K bence fazla ödüyorsunuz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum