Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
8.7k 917 438.3k 874

  • @tugcebkdgl inşallah bakalım çıksın hayırlısı ise de çıksın hayırlısı değilse de çıksın yeter ki çıksın ilk başvurum :)


  • Sevgili forum sakinleri bir sorum olacak, pasaportumun süresi 6 ay sonra doluyor. Olurda yarın yüzümüz gülecek olursa eğer , bu pasaporta ait bilgileri ds-260'a girersem.
    Mecburen ben pasaport süresini uzatmak zorundayım. Nüfus müdürlüğünün internet sitesinde yönetmelikte pasaport süresinin uzatılamayacağı ve yeni pasaport düzenleneceği yazıyor. Bu durumda farklı bir pasaport numaram olacak.
    Birinci soru: Böyle bir durumda anlayış gösterirler mi yoksa red yememe sebep olur mu?
    İkinci soru: Ds260 formuna pasaport bilgilerimi eklemeyip other travel documents seçeneğini seçip, mülakata direkt yeni pasaportumla gitme şansım var mı? Böyle bir durumda halihazırda pasaportum olmasına rağmen bu seçeneği seçmezsem bana problem çıkma ihtimali var mı ?


  • @Rhonster kanka çok sağol bir de case no kaybettim ben sorun olmaz demi direkt bilgini girince gösterir o tarih seçtiğiniz kısımda 2025 mi 2024 mü seçicem söyler misin bir de kimlik bilgileri ile giriş yap dediğimiz kısımda


  • Biraz sessizlik oldu. Hadi herkes orada ne iş yapmak istediğini yazsın biraz hayal kuralım. Ben gıda sektöründe ilerlemek istiyorum.


  • @denizkanmaz0633 İlk etapta sürüneceğiz bu kesin ama biraz ingilizcemi geliştirdikten sonra yarı zamanlı askere gidip vatandaşlığı garantilemek istiyorum bunlardan sonra elde ettiğim birikim ile ambalaj işine girip uzun vade de plastik koruyucu ambalaj sektörüne girmek istiyorum. Eğer ambalajda şansım yaver gitmez ise poliüretan sektörüne gireceğim. Baktım o da olmadı tırcılık yaparım zaten hali hazır da Türkiyede fazlasıyla deneyimim var :)


  • @mustf201 askerliği bende düşünüyorum


  • Askerliği ben de düşünüyorum. İngilizcem b1-b2 arası olduğu için 1 yıl rastgele işlerde çalıştıktan sonra reserve duty için orduya başvuracağım. Vatandaşlığı almadan abd dışına çıkmak istemiyorum. Hem bunun için hem de sağlık sigortası vs gibi yan haklarından faydalanmak için katılmak istiyorum.


  • Son 19 saat.


  • @Chromium ama ilk başvurunda kesin çıkacak gibi geliyodu deme :) geçen sene sonuca baktım 2x hsnb gördüm bilgisayardan kalkıp yatagıma yattım insan alışıyo yıllar geçtikce :) bakarsın sonuncu olur.


  • @mustf201 askerliğin yarı zamanlı olanı varmıymış, düşünülebilir. :thinking_face:


  • @Murat-4 biri ayda 2 gün askeriyedeki görevine gidiyodu ama nasıl bi çalışma tarzı bilmiyorum


  • @HayallerimveBen, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

    @tugcebkdgl inşallah bakalım çıksın hayırlısı ise de çıksın hayırlısı değilse de çıksın yeter ki çıksın ilk başvurum :)

    Benim de ilk ilkte 12den vuralim😄


  • @ugurksknbck ben önceden biraz araştırmıştım ama hepsi tam zamanlı işlerdi, tekrar bakarım olmazsa, bi yerden form dolduruyordun hatırladığım kadarıyla onlar dönüş yapıyordu.


  • I cant get no sleep
    Alın size ingilizce


  • @Murat-4 süreci tam bilmiyorum ama dediğim gibi ayda 2 gün giden tanıdım haftada 1 gün giden tanıdım iş oraya gelince mutlaka detaylı araştırıp kendine uygun olanı seçersin


  • @ugurksknbck Zaten çoğu kişi ilk başvurusunda kazanıyor. Excel dosyasına baktığımda, birden fazla kez başvurup kazananların sayısı oldukça az.


  • Askerlik hızlı mantıklı ama sorunlu bir iş.Askeriyeye girmeden önce imzaladığınız belgede yazan bi şartta Amerikan Ordusu sizi istediği zaman istediği üste gönderebilir ve çağırabilir yazıyor.Yani ayda 2 gün askeriyeye giderim deyip 2 aylığına başka ülkeye gönderebilirler.Ailesi olan için alınabilcek bi risk değil bence.Ama yalnızsanız çok mantıklı.


  • @zakaria ben de aynı durumu gözlemleyip bilimsel dayanağı olmayan teorimi yazmıştım geçenlerde... ihtimalleri, olaslıkları boşverin son 24 saate girilmişken.

    Kazanırsanız ABD'de ne yapmayı hayal ediyorsunuz? bundan bahsedin.


  • trump tır şöförleri için İngilizce bilme zorunluluğu getiren kararnameyi imzalamış Sınırdan atlayanlara geçmiş olsun adam takmış kafaya


  • Ben şimdi üniversite 4. sınıfım okulum 1 sene uzadı çıkınca büyük ihtimal ben gidene kadar ocak civarı 1. dönem biter bir giriş yaparım kalacak yer falan iyi kötü ayarlarım sonra sınavlar için gelip mezuniyeti yapınca temelli yerleşirim diye düşünüyorum


Benzer Başlıklar

  • DV2026 - DS260 Formu Geçmiş İş Deneyimi Hk.

    Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    0 Oy
    4 İleti
    319 Bakış
    crazycellsC
    @gnollzy soru sormak icin yeni baslik olusturmayin!
  • DV2024 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2020 Sonuç Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    682
    2 Oy
    682 İleti
    113k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • DV2020 bekleme odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum