DV2026 Sohbet Odası
-
Askerlik hızlı mantıklı ama sorunlu bir iş.Askeriyeye girmeden önce imzaladığınız belgede yazan bi şartta Amerikan Ordusu sizi istediği zaman istediği üste gönderebilir ve çağırabilir yazıyor.Yani ayda 2 gün askeriyeye giderim deyip 2 aylığına başka ülkeye gönderebilirler.Ailesi olan için alınabilcek bi risk değil bence.Ama yalnızsanız çok mantıklı.
-
@zakaria ben de aynı durumu gözlemleyip bilimsel dayanağı olmayan teorimi yazmıştım geçenlerde... ihtimalleri, olaslıkları boşverin son 24 saate girilmişken.
Kazanırsanız ABD'de ne yapmayı hayal ediyorsunuz? bundan bahsedin.
-
trump tır şöförleri için İngilizce bilme zorunluluğu getiren kararnameyi imzalamış Sınırdan atlayanlara geçmiş olsun adam takmış kafaya
-
Ben şimdi üniversite 4. sınıfım okulum 1 sene uzadı çıkınca büyük ihtimal ben gidene kadar ocak civarı 1. dönem biter bir giriş yaparım kalacak yer falan iyi kötü ayarlarım sonra sınavlar için gelip mezuniyeti yapınca temelli yerleşirim diye düşünüyorum
-
Bu ileti silindi! -
@Murat-4 Evet sadece ayda iki gün cidden komik geliyor :) üstelik yapacağın mesleğin ile ilgili pahalı sertifikalar alabilirsin aklıma gelen avantajları aşağıya yazacağım.
Alan Avantaj Ev Alımı Peşinatsız ev alabilir ve düşük faizli VA kredisi alabilirsin Araba Alımı Marka bazlı indirim, düşük faizli kredi Kredi/Bankacılık Askerî finans kurumlarında özel oranlar Eğitim Tüm masrafların karşılandığı burs + aylık ödeme Vergi Emlak ve gelir vergisi indirimleri Sigorta Araç, sağlık ve hayat sigortasında ciddi indirimler Ulaşım Türkiye için ulaşımlarda incirlik hava üstüne çok komik rakamlar uçabilirsin -
@sinatra35 Evet onu gördüm hatırlıyorum. Çoğunlukla daha önce Amerika'ya gidip parmak izi vermiş olanlara çıkıyor, geri kalan kontenjanlarda rastgele dağıtılıyor demişsiniz doğru mu? bakalım ben geçen sene vizeye başvurdum ve parmak izi verdim sonucum ne olacak acaba... Aslında benim fikrim öyle değil, başvurdu yaptığımızda bazı bilgiler gönderiyoruz ve o bilgilere göre tercih yapılır. O yüzden çok kişiye ilk başvurusunda çıkıyor, diğerler 20 yıl başvuru gönderse bile seçilmiyor.
Ayrıca, kazanırsam hayalimi burada yazmıştım:
https://yesilkartforum.com/forum/post/488599 -
@gunesaydnn selamlarr umuyorum talihlilerden oluruz ve okul uzamadan mezun oluruz, eğer ki uzarsa da sürecin tatlı telaşı olsun diyelim, kazanalım da... :)
-
@zakaria benim teori şöyleydi:
https://yesilkartforum.com/forum/post/488064 -
Son 19 saat. Herkese bol şans! Kazanırsanız ABD'de neler yapacaksınız forumdaşlar!
-
Şu konuda yazılar yazan birilerine çıktığını görsek keşke artık ya
-
Geçmiş yılların tablolarına baktığımda gerçekten 1.de kazanan sayısı çok fazla. Kolpa mı gerçekten mi öyle şaşırıyorum. Yıllardır kazanamayanları görünce negatif yönde mı acaba, 1.de kazanan sayısını çok görünce pozitif yönde mı acaba diye düşünmeye başlıyorum. İşin matematiğine girince umutsuzluk, herkesin şansının aynı olduğunu düşününce heyecan sarıyor bünyeyi. Vize için sağlık mülakatında çoklu duygu bozukluğu çıkmasak bari :D
-
@mustf201 iyiymiş, sadece vatandaşlık için düşünmüştüm ben, mesleğin branşın iyiyse, bu kadar avantaj varsa, vatandaş olduktan sonrada kalınabilir
-
@yasinyasa o adam düne kadar glow up videoları çekiyordu. nereden nereye be.
-
@fikret-çağan, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@Chromium Selam hocam.
Valla sizin gibileri görünce hevesimiz kırılıyor. Acaba yanlış bir şey mi yapıyorsunuz başvuruda?Yapmıyorum, forumdaki diğer üyelerin imzalarına bakarsanız benden daha uzun süredir başvuran üyeler de var.
Şans işte yüzümüze gülmüyor.
-
Bu ileti silindi! -
Aylardır sohbeti kontrol ediyorum, ilk defa bu kadar canlı gördüm. 1 hafta mesaj atılırdı 2 sayfa dolmazdı, şimdi günde 20 sayfa doluyor :D
-
21 gün yazdıgımı hatırlıyorum hızlı mı geçti hayır acı içinde geçti :)
-
Herkese bol şans diliyorum , gün içinde açıklanacak ve birilerini gerçekten mutlu görmek güzel olacak , akşam 10 gibi muhtemelen herkes öğrenmiş olacaktır , çıkmasa bile umudumuzu yitirmeden hayatımızda bişeyleri değiştirmek için çabalamamız gerekiyor , akşam sonuçları yazmak için görüşmek üzere 👋
-
Herkese merhaba ben meslek lisesinde okudum ve 2-3 fabrikada sigortalı şekilde staj yaptım ama bunlar 15 20 5 gunluk stajlar şeklinde bunların hepsini belirtmeyi planlıyorum. Acaba boyle kısa donemli stajları belirtmemiz gerekiyor mu?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum