Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@gucarslan
    Mesaj alındı...😉
    Buradaki tüm talihli dostlarımın bu rahatlığa ulaşmasını dilerim...

• ⭐⭐⭐

@rocklee
    Bize Viyana'da görme testi yapılmadı. Ancak bilgilerimiz sisteme girilirken gözlük-lens kullanımı, göz dereceleri soruldu.

• @Flight101 Göz derecesine göre red verilme gibi bir durum olmaz umarım. Nitekim günümüzde artık gözleri kartal gibi olan pek kimse kalmadı. Teknolojiye yenildik hepimiz.

• ⭐⭐

@rocklee selamlar, hong kong ozelinde konusacak olursam, goz muayenesi yapiliyor. Ben gozluk ile katildigim icin herhangi bir sorun yasamadim. Eger gozunuzde bir bozukluk vs var ise, Turkiyede goz muayenesi olup, gerekirse gozluk veya lens ile gidebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@rocklee görme engelli arkadaşlarımız da vize alabiliyor, neden red verilsin bu yüzden.

• @gucarslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@rocklee görme engelli arkadaşlarımız da vize alabiliyor, neden red verilsin bu yüzden.

Doğru diyorsunuz. Ben biraz detaycıyım. O yüzden öğrenmek istedim.

• @onuru, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@rocklee selamlar, hong kong ozelinde konusacak olursam, goz muayenesi yapiliyor. Ben gozluk ile katildigim icin herhangi bir sorun yasamadim. Eger gozunuzde bir bozukluk vs var ise, Turkiyede goz muayenesi olup, gerekirse gozluk veya lens ile gidebilirsiniz.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

• Merhabalar ben yabancı uyrukluyum yaklaşık 6 senedir Türkiyede yaşıyorum ve öğrenciyim. Mülakat yerimi Ankara olarak belirtmiştim ve Asya bülteni Avrupaya göre yavaş ilerlediği için daha aktif olmadı visa numaram. ANKARADA MÜLAKAT ALMAYI BEKLEYİM Mİ YOKSA AKTİF OLMADAN ÖNCE DOSYA TRANSFERİ YAPAYIM MI? Vize alabileceğim nadir ülkeler var ve açıkçası çok endişeliyim. Önereceğiniz bir fikir, yol var mı?

• Merhaba, bugün Viyana konsolosluğundan randevu tarihimizi onaylamamız için bir mail geldi. İstenen evraklar da yazıyordu. Verdiğiniz tarihte orada olacağız diye cevap verdik. Onlar da onayladık randevunuzu diye geri dönüş yaptılar. Mail bekleyen arkadaşların bilgisine..

• Bu ileti silindi!

• @rocklee
    Selamlar, sira numaranizin bir kac basamagini sansurlemezseniz, mulakatiniza hangi konsoloslukta katilacaginizi vb. bilgileri anlayarak ederek bu dogrultuda daha net bilgilendirme yapabiliriz. Eger ogrenciyseniz ve mulakatiniza issiz olarak Ankara’da girecekseniz + bankanizda yeterli miktarda maddi kanit sunamazsaniz eger AP kalabilirsiniz, sizden sponsor talep edebilirler. Ancak genel olarak aktif bir isinizin olmamasi vize alip almamaniza engel degil ama mulakatinizi yapacak olan konsolos Amerika’ya geldiginizde ilk etapta duzeninizi kurabileceginiz konusunda ikna olmazsa surecinizi uzatabilir.

• @gucarslan Çok teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@ugursway kendisi @rocklee DV2026 çekilişi adaylarından, henüz kazanan olmaması nedeniyle CN’si yok.

• @kalimmatin
    Hangi ulke vatandasligina sahip oldugunuzu belirtirseniz daha net bilgi sahibi olabilirsiniz. Ankara konusunda endiselenmeye devam etmelisiniz, Ankarayi beklerseniz vize alma ihtimaliniz neredeyse yok.

• @ugursway Afganistan'lıyım, Afganistanda şuan ABD elçiliği yok. Vizesini alabileceğim ülkeler Pakistan, Özbekistan gibi sayılı o yüzden bir mucize olmasını beklicem sanırım.

• Merhaba dosyamı Bosna Hersek’e taşıdım mülakat tarihi aldığım zaman evlilik gerçekleştirip erkek arkadaşımla gitmeyi planlıyorum, fakat benim oturum iznim şu an ki pasaportuma işlendi evlilik gerçekleştirip pasaportumu yenilediğim zaman süreç nasıl ilerleyecek böyle bir deneyim yaşayan var mı?

• @ugursway, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@rocklee
    Selamlar, sira numaranizin bir kac basamagini sansurlemezseniz, mulakatiniza hangi konsoloslukta katilacaginizi vb. bilgileri anlayarak ederek bu dogrultuda daha net bilgilendirme yapabiliriz. Eger ogrenciyseniz ve mulakatiniza issiz olarak Ankara’da girecekseniz + bankanizda yeterli miktarda maddi kanit sunamazsaniz eger AP kalabilirsiniz, sizden sponsor talep edebilirler. Ancak genel olarak aktif bir isinizin olmamasi vize alip almamaniza engel degil ama mulakatinizi yapacak olan konsolos Amerika’ya geldiginizde ilk etapta duzeninizi kurabileceginiz konusunda ikna olmazsa surecinizi uzatabilir.

Merhaba, öğrenci değilim. Aileyim. Bankada yeterli miktarda birikim; kazanan için 15k usd ve her bir aile ferdi için +5k usd şeklinde olması iyi olur diye genellikle bahsediliyor. Sizin bu konudaki tecrübeniz nedir? Eğer bu şekildeyde birikim gösterebilirim. Fakat şu anda çalışmıyorum. İşten ayrıldım.

• ⭐⭐⭐⭐

@rocklee

Bu yazdığınız konu basliginin birinci iletisini size ön bilgi olması açısından dikkatle okumanızı, DV2025 süreci ile ilgili olmayan sorularınızı burada değil DV2026 sohbet odasında sormanız doğru olan.

Bu konu başlığı ile ilgili olmayan soruların sorulması ve cevaplanmasından dolayı, DV2025 talihlilerinin kendileri ile ilgili olası başka önemli konuları kacirmasina sebep olabilirsiniz. Empati yapmanizi tavsiye ederim.

• ⭐⭐

@rocklee selamlar, genelde forumda o tutar cokca soyleniyor fakat buraya ne kadar fazla para ile gelirseniz o kadar rahat edersiniz. Gideceginiz eyaletten bagimsiz, eger buyuk eyaletlere gitmeyi dusunmuyorsaniz her halukarda bir araca ihtiyaciniz olacak. Eli yuzu duzgun bir arac icin min 8k-10k arasi(tabi daha dusuk fiyatlarada bulunabilir ama risk faktoru her zaman mevcut) ev icin kredi skorunuz ve gecmisi olmadigi icin bir kac ay pesin odemeniz gerekebilir, genelde burada ki evlerde beyaz esyalar oluyor ama diger esyalari almaniz gerekecek. Yani uzun lafin kisasi ne kadar parayla gelirseniz burada o kadar rahat edersiniz. Simdiden bol sanslar.

• @ATS16, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@rocklee

Bu yazdığınız konu basliginin birinci iletisini size ön bilgi olması açısından dikkatle okumanızı, DV2025 süreci ile ilgili olmayan sorularınızı burada değil DV2026 sohbet odasında sormanız doğru olan.

Bu konu başlığı ile ilgili olmayan soruların sorulması ve cevaplanmasından dolayı, DV2025 talihlilerinin kendileri ile ilgili olası başka önemli konuları kacirmasina sebep olabilirsiniz. Empati yapmanizi tavsiye ederim.

Özür dilerim. Niyetim öğrenmekti ama başlıkları karıştırdım.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |