Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!

• @gucarslan Merhabalar 2 Nisan Ankara'da olan green card randevumuz 30 Nisan a ertelendi.30 Nisan'da mülakat için hangi evrakları yenilememiz gerekir

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Enver-TANHAN hiçbir evrağı yenilemenize gerek yok.
    mülakatınızda bol şans..

• @gucarslan cevap için çok teşekkür ederim

• Merhaba sevgili forum sakinleri☺️ Viyana’ya mülakatta tercüman için mail attım belki Alize hanım o tarih aralığında olmayabilir diye. Nail içeriğim sadece tercüman getirebilir miyiz diye bir soruydu. Cevap olarak You may bring a translator, however one of our staff members speaks Turkish and can translate for you.
    bu maili göndermişler. Sizleri de bilgilendirmek istedim

• ⭐⭐

@Serapp doğru cevap bu işte 1 yıldan fazla abd dışında kalmamak 2 yıl ,ç,nde yerleşmek sorgu sual birgün bile olsa olur lotery green kartı hakim iptal edebilir ben 5 mayısta 2 defa gidiyorum 7.5 ay oluyor green kart hariç pasaporttaki vizem hala geçerli sonucu yazacağım

• Merhaba, DS260 formu doldururken işsiz olmamız ve meslek seçimi aşamasında "işsiz" diye işaretlememiz mülakatı olumsuz etkiliyor mu?

• Merhabalar, mülakata Viyanada katılacağım. AIS kaydı oluşturmama gerek var mı? Var ise bilgileri ne şekilde doldurmalıyım? Çok teşekkürler..

• @zeynepebe merak etmeyin Viyana ya gittiginizde anlayacaksınız. Sanki başka bir Türk şehrine gitmiş gibi olacaksınız her yerde türk var çünkü 😄, Viyana konsolosluguda size vize vermek için herşeyi yapacaktır inanın yeter ki istenen belgeleri tam götürün. Ferhat döner e yemek yemeye mutlaka gidin zaten orası küçük bir Türk mahallesi olmuş. Öncü döner, baba döner, közde döner ....

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• arkadaşlar bir de son olarak sizce ankaradan mülakat alamak için maksimum case no kaç olması sizce ? kaçtan sonra hemen dosya taşıma işlemlerine başlayayım ? ben kazanır kazanmaz hemen işlemlere başlamak istiyorum inşallah

• Merhabalar dosyasını japonyaya taşıyan oldu mu aramız da ?

• ⭐⭐⭐

@gze AIS kaydı istenmiyor...Bu mali yıl başından beri Viyana da hiç uygulanmadı...Mülakatın ertesi günü konsolosluktan teslim alınıyor.

• ⭐⭐⭐

@akara Ferhat döner tam bir fiyasko bence..😉Patates kızartması dönerinden daha güzel olan bir dönerci görmemiştim 😂😂😂😂

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mertcanaydin excel dosyasına bakabilirsiniz.

• @Flight101 öyle demeyin bende dönerciyim 80-100 Gr döner veriyoruz orada yediğim döner ekmekten kalındı. Ayrıca etleri çok ama çok lezzetli ekmeği kendi fırını var taze taze yapıyor. Közde döner daha kötü geldi bize,

• ⭐⭐⭐⭐⭐

vizesini alanlardaki döner lezzeti konuşma rahatlığı..

• @gucarslan sormayın ya biraz ayıp ediyoruz ama inşallah herkes en kısa zamanda sorunsuzca alır 😄

• @akara teşekkür ederiz 😂 güzel bir deneyim bizi bekliyor

• Merhaba, sağlık raporu ile alakalı olarak benim bir sorum olacaktı. Unganlar veya bir başka merkezde (Hong Kong, Bangkok vb) sağlık muayenesinde görme sorunu olanlara red mi veriliyor? Ya da gözlük al gel mi deniliyor eğer ki harfleri okuyamazsak?

• @ATS16 Tüm bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim. 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |