Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gucarslan son cümleniz gözlerimi doldurdu çok teşekkür ederim iyiki varsınız

• Selamlar. Viyana’daki mülakatımız olumlu sonuçlandı. Vizelerimizin basılı olduğu pasaportlarımızı ve sarı zarflarımızı teslim aldık. Şimdi karayolu ile Almanya’ya gidiyoruz. Mülakatımızda bizimle olan ve desteklerini esirgemeyen @Katzfiell_ ve @burakediz arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Tüm talihlilere süreçlerinde başarılar dilerim.

• Merhabalar Saat 14.30 itibariyle konsolosluktan evrak maili almış bulunmaktayım. ☺

• Bugün o beklenen meşhur maili aldım mülakata haziran 2 sine honkkongta gireceğim şans dileyin arkadaşlar heyecan bastı 😄

• @gucarslan çok teşekkür ederim

• dostlar selamlar
    Oncelikle yeni randevularini alan GC sahiplerine guzel mulakat gorusmeleri diliyorum.
    Eşimin guncel pasaportu burun (estetik) ameliyatindan onceki hali var hatta gc basvurumuzda da o sekilde ,bu sirada yurtdisi seyehatlerimizde ameliyat sonrasinda bir sorun yasamadik giris cikislarda.
    Bir degisiklik , pasaport resmi guncelleme gibi bir durum olusmalimi sizce ?

• ⭐⭐⭐⭐

@Cansu-mer

Pasaporttaki fotoğraftaki kişi eşiniz ise ve fotoğrafa bakınca taniniyorsa herhangi bir güncelleme yapmanıza gerek yok.

Mülakata katılırken götüreceğiz fotoğrafların güncel çekilmiş olması yeterli olacaktır. Süreciniz & mülakat görüşmeniz olumlu biterse, göçmen vizeniz ve ABD’ye girişten sonra basılacak permanent resident kart gotureceginiz yeni fotoğrafı ile basılacaktır. Bol şans

• @Mehmet-Fatih-Aslan
    Selamlar, bir sonraki DV yili icin basvuru yapmanizda hicbir sorun yok, bu nedenle sureciniz de etkilenmez. Oldu ki ikinci kez cekilisi kazanirsaniz, DS-260 formunuzu doldurup, mevcut olan mali yiliniza gore takip ederek, aksiyon alabilirsiniz. Mevcut senenizde mulakat alirsani eger ikinci doldurmus oldugunuz formunuzu actirip, incomplete bir sekilde birakabilirisiniz, bu sekilde olasi mulakat dagitiminda sizden sonraki kisiye atlanmis olur. Forumda art arda ikinci kez cekilisi kazanan bir cok talihli mevcut. Bol sanslar.

• @ATS16 cok tesekkur ederim

• @Doğan-İnce Hayırlı olsun. Sizi takibe aldım, sonucunuzu bekliyorum. Forumda geri takip yaparsınız artık. 😃 @10urdmn Onur abimin deneyimini okuyabilirsin belki, aklınızda bir fikir olur.

• Merhaba
    Honkong dan mulakat randevusu almak istiyorum universitemden lise doplomamin kopyasini istedim,e-mail ile tarafima gonderildi.mulakat icin diplomanin ciktisini alip yeminli tercume edilmesi yeterli olurmu?,universite diplomamin asĺı mevcut

• @mertq evet evet forumu 1 senedir takip ediyorum ilk alan kişi oydu zaten umarım herkes alabilir zaten bu deneyimleri okumak insanların heyecanını paylaşmak bile çok güzel amerikaya gittikten sonra bile forumda insanlara destek olmak istiyorum çok yardımcı oldu herkes sağolsunlar.

• @ugursway Çok teşekkür ederim Uğur bey 🙂

• @Doğan-İnce Evet haklısınız . Umarım bizde gideriz, gitmek isteyenlere yardımcı oluruz. hem çok iyi bir duygu.

• @ATS16 çok teşekkür ederim.Bayramın ilk günü bayramlaşma büyükelçilikle olacak inşallah🤗Bizler için unutulmaz bir bayram olacak🤣

• @Cansu-mer hiç sıkıntı olmaz merak etmeyin. Pasaportu 10 yıl önce almış olabilir eşiniz. Bu durumda yeni halinde saç kalmamış olabilir. Sizin durumunuzda en azından bir burun var. 🙂 Yeterki başvurudaki fotoğraf eski bir fotoğraf olmasın.

• @burakediz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

bugün viyana herkese bayram yaşattı, 4 kişide bayrağını aldı,pasaport teslimi için haber bekliyoruz.

Red yeme durumu söz konusu muydu daha önceki günlerde ?

• @bthn bu yıl maalesef bizim için şansız bir yıl gecen sene olsak sana kadar gelirdi ama bu sene uçan kuş bile dosyasını taşımış ben tekrar başvurmuştum, yineden şansımız var

• @Mehmet-Fatih-Aslan hocam sıra düşükse zaten formu direkt doldurun ham para biriktirsiniz

• @Doğan-İnce hayırlı olsun hepimize.Bana da 6 haziran için mülakat geldi çok şükür.Hepimizin işi gücü rast gitsin.Beklemekte olan arkadaşlarımıza da hızlıca sıra gelsin🙏

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

111

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |