Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Kübra-Kırmacı @zeynepebe Merhabalar, bana randevunuzu onayladık diye mail dönüşü yaptılar. Gerekli midir bilmiyorum ancak bilginiz olsun, iyi şanslar

• @harunsengul evrak teslim aşamasında mülakata gittiğinizde düzeltebilirsiniz

• @zeynepebe ben de uygundur diye yazdım ekstra antikor testi ile ilgili bir soru sordum ama ona da bir cevap gelmedi

• @yasavul ben maillerime sabah 09:00 - 12:00 arası cevap aldım. Sorulan herşeye cevap verdiler sizede cevap vereceklerdir diye tahmin ediyorum

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@minus-zero montreal ankara'dan sonra dünyadaki en kötü konsolosluk ve evet dosyaları atlayarak mülakat verdiklerini biliyorum.
    sorulana cevap vermez, yavaştır ve ne yapacakları belli olmaz. bu yüzden şu olur, şöyle olur demek çok zor onlar için.
    eylül'e kadar çok zaman var.. bu yüzden sabırla beklemekten başka şansınız yok.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@aress bu iki şekilde etkileyebilir, önceki deneyimlerimize binaen.
    ya green kartınızdaki isimde de bir harf eksik basılır, ya da doğru basılır ve sorun yaşamazsınız.
    çünkü veriyi ilk başvuruya göre çekiyor USCIS, bu da kartın basımını etkiliyor, daha önce yaşandı bu.

USCIS fee öderken hesabınızı kesinlikle doğru ve eksiksiz açın ve ödemeyi o şekilde yapın.
    gerisi tamamen şans..

• @gucarslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@aress bu iki şekilde etkileyebilir, önceki deneyimlerimize binaen.
    ya green kartınızdaki isimde de bir harf eksik basılır, ya da doğru basılır ve sorun yaşamazsınız.
    çünkü veriyi ilk başvuruya göre çekiyor USCIS, bu da kartın basımını etkiliyor, daha önce yaşandı bu.

USCIS fee öderken hesabınızı kesinlikle doğru ve eksiksiz açın ve ödemeyi o şekilde yapın.
    gerisi tamamen şans..

Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim. Peki green card eksik harfle basılırsa izleyebileceğim bir yol var mı yoksa o noktada herşey bitiyor mu??

• @gze merhaba teşekkürler bana da dönüş yapıldı az önce 🙏

• @zeynepebe dönüş yapmışlar onaylandı diye bilginiz olsun 🙏

• @gucarslan diplomam okuldaydı onu aldım ehliyetim de eski tipti çipli değildi onu yeniliyorum o yüzden

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Gizem-Arslan anladım.
    ehliyeti yeniledim yazdığınız için insanlar bunun konsolsoluk tarafından talep edildiğini zannedecek, o yüzden sordum.
    malum ehliyet mülakat için gerekli bir belge değil.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@aress geçmiş yıllarda forumda da anlattığım, gerçekten yaşanmış bir hikaye var;

ilk başvuru sırasında nasıl olsa çıkmaz diye adını "superman" yazan bir arkadaşımız vardı.
    çekilişi kazanıyor bu haliyle ve formları tabi ki doğru isim + soyisim ile dolduruyor.
    ardından ankara'daki mülakatta konsolosluk memuru durumu sorduğunda; "arkadaşlarım bana superman der, bu yüzden öyle yazdım" şeklinde cevap veriyor.
    memur, vizesini onaylıyor ve vizesi normal isim + soyismi ile basılıyor.

abd'ye gittiğinde green cardı "superman" olarak basılıyor ve o şekilde teslim ediliyor.
    ta ki vatandaş olana kadar.. o zaman zaten isim değiştirme hakkı da veriliyor sizlere.
    dilerseniz bir harf ekler, dilerseniz tamamen değiştirirsiniz 😉

• @gucarslan Teşekkür ederim. Talihli için gerçekten ilgi çekici bir süreç olmuş 🙂

• @gucarslan tesekkur ederim, sabirla bekleyecegiz.

• @yasavul hayırlı olsun darısı başımıza

• @gucarslan Çok iyi 😊 lakabı Superman değilse bile, bu olaydan sonra Superman olmuştur.

• @Kübra-Kırmacı teşekkür ederim Kübra hanım bize de mail geldi ☺

• @gze merhabalar dönüş yaptılar bize de teşekkür ederiz ☺

• @gucarslan doğru söylüyorsunuz yanlış bilgi vermek istemem. Peki bunun dışında entry status mailinden başka konsolosluktan herhangi bir mail gelmedi bana henüz bunun bir zamanı takip etmem gereken bir şey var mı?

• Viyana'da bugün fire yok herkes vizesini aldı, herkese hayırlı olsun.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |