Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba mülakat almamızla beraber ds260 formunu tekrar kontrol ettiğimde aşağıda yer alan hatalar ile karşılaştım dosya açtırıp güncellemeyi düşünüyorum. Fakat arama butonunu kullandım ama bulamadım. Örnek iletebilecek olur ise çok memnun olurum. Ayrıca gerekli midir görüşlerini rica ederim.

• Talihli (ben) Diğer kullanılan isimler kısmına eski soyadımı yazmıştım fakat değişen diğer ad kısmına yine kendi adımı yazmışım (Demet) sanki daha önceden değişmiş gibi olmuş onu kaldırmayı düşünüyorum.
    • Sosyal medya platform kısmına kullanıcı adımı yanlış yazmışım onu düzelteceğim
    • Doğum yeri kısmına İl yazmışım karıştırıp,
    • Lise ve Üniversite isimlerim değişmiş, mezun olduğum zamandan farklı onları e devlette ne çıkıyorsa o şekilde yazacağım
    • Kızım (Arya) Kendi kızlık soyadım yerine şuanki soyadımı yazmışım,
    • Pasaport bitiş tarihini yanlış yazmışım bizim tarihle aynı yazmışım ama 5 yıllıktı unutmuşum.
      *Eşimin (Onur) İş adresini yazarken ilçe kısmına umranıte yazmışım Umraniye olacak.
    • Şuan açıktan üniversite okuyor ama öğrenciliği pasif durumda onu yazmalı mıyım bilmiyorum eklememiştim.

Cevap verirseniz çok memnun olurum bir an önce mail atıp açtırıp düzeltmek ve sakin kafayla mülakata girmek istiyorum.
    Mail örneği nedir ortalama ne zaman açılır, tekrar kapanması için birşey yapmak gerekiyormu desteğinizi rica ederim.

• Arkadaşlar merhaba,

Arama da yaptım ama bulamadım. Dosya numaramız 182**, KCC ile dosyamızı Hong Kong'a taşıdık ama mülakatımızı Viyana'ya taşımak için elimizden geleni yapıyoruz. Schengen'e başvurduk ama önümüzdeki bülten açıklanana kadar schengen vizemizin belli olacağını sanmıyorum.

Bu esnada current olur ve Hong Kong'ta mülakat tarihi alırsak dosyamızı Viyana'ya taşıma şansımız kalır mı? Böyle bir durum yaşandığını göreniniz, bileniniz var mı?

• @oğuz-çakır
    Selamlar, ilgili konsolosluk istedikten sonra dosyaniza mulakat planlanmis olsa dahi transfer islemini gerceklestirebilir. Mulakat planlanmis olmasi buna engel degil ancak ilgili konsoloslugun insiyatifine kalan bir durum.

• merhaba, ben ds260 formuna sadece şehir yazarak devam ettim ilçe hiç yazmadım diploma notuma o anda hatırlamadıgım için farklı birşey yazdım çocugumun doğum yerıne ilçe yerıne şehir yazdım (kımlık ve pasaportta dogum yerı ilçe olarak görunuyor) bu tarz hatalarım var sizce formu açtırmalı mıyım ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@demetonurarya sadece ilk konuyu değiştirmeniz yeterli olacaktır, diğeleri önemli değil.
    formunuzu nasıl açtırmanız gerektiğine dair çokca detay verildi bu başlıkta, forumun arama özelliğini kullanabilirsiniz.
    ayrıca konsolosluğun resmi internet sitesinde bu konuyla ilgili bir bölüm var.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@didemkrbck hayır.

• Yasaklı

Selamlar, ds260 formu doldururken baska bi konsoloslukta girmek istediğimiz için farklı konsolosluk seçebilecekmiyim, yoksa ds260 formu doldurtuktan sonra mailleşerek mi dosyamı baska konsolosluğa aldıracağım

• Viyana yolcusu kalmasın ayın 17 sinde gorusuruz.

• Bu ileti silindi!

• Ben de konusu açılmışken sorayım direkt bu konu özelinde bulamadım, ds260 formunda Full Name in Native Language: kısmına ismimi ingilizce harflerle ALI olarak yazmışım ALİ olması gerekiyordu bunun için formu açtırmalı mıyım isim konusu hassas ama ciddi bir hata mı emin olamadım

• @sevdemimi Ankara'dan olumlu dönüş alabildiniz mi Biometric randevu için?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@yasavul sorun değil, gerekirse mülakat günü değiştirirler.
    evraklarınızı verirken bildirmeniz yeterli.

• @istalin ne aktif

• @istalin sıra gelirmi acaba

• @Yasin-Cavusoglu ankaradami aldınız mülakatı

• ⭐⭐⭐⭐

@demetonurarya, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp tabi şuanda güncelledim

Sizin iki üyeliğiniz mi var? Ben @Demetkaragöz e yazmıştım.

• @Serapp diğerini unutup giriş yapamayınca ikinciyi açtım diğerine girmiyorum artık ama cevabınız için buradan da teşekkür ederim

• Merhaba, mülakat tarihini erken öğrenmek umuduyla Kcc'ye mail atmıştım. Şimdi yanıt geldi ama tarih verilmemiş. Sadece Viyanada olduğu belirtilmiş 🤷♀

• @Kübra-Kırmacı bana da mail geldi,
    Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.

Sanırım artık kcc tarihleri vermiyor direkt siteye düşmesini bekleyeceğiz. Yalnız bende viyanada olduğunu da yazmamışlar neden acaba

• @yasavul bu attığınız paragrafın altında hemen yazıyor bende. Bilemiyorum. İnşallah 2nl çabuk gelir, stres oldum biraz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |