Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Afrika ve Asyayı oldukça iyi arttırmışlar. Sonuçta çeşitlilik vizesi olduğuna göre buraların EU’ya performans olarak yaklaşması bekleniyor. Detay incelemedim ama kesin bu 2 kıta yavaş ilerliyor olmalı. Kesinlikle EU bir yerde artar ama bu benim gibi yüksek no’lar için en iyi ihtimal Eylül ayındaki kaosa kalmak demek gibi yorumluyorum.

• @mbaris79 bence ağustos ve eylüle kadar yavaş ilerler umarım ağustos ayına kalırız

• Kota doluluk oranı sırasıyla SA > OC > EU > AS > AF olarak gidiyor. SA ve OC durmuş vaziyette ve en büyük artışları AF ve AS aldı.

Örnek vermek gerekirse AF şu anda %39 civarındayken EU %50 civarında. Aradaki AS ise %41. Açık bir şekilde kota oranlarını birbirlerine yaklaştırmaya çalışıyorlar

EU için sessiz olacak olan Mayıs ve Haziran aylarında AF ve AS aradaki farkı kapatacaktır. EU için son 2 bültende 'beklediğimiz' artışları göreceğimizi düşünüyorum

• Herkese merhaba değerli arkadaşlar Nisan ayında açıklanan sayı 17.500 toplamda kaç sayı artmış diyebiliriz yani

• En değerli istatistik EU kotası diye düşünüyorum

• Sabırla beklemekten başka elden gelen bir şey yok, stresli Ağustos ve Eylül ayı bizleri bekliyor, hepimiz için iyi olması dileğiyle

• Bu ileti silindi!

• @cagrii dünyadaki güncel kota %50 bile değil

• @cagrii Guncel olan her case mulakat almiyor. Bu yuzden 1500*2.3 = 3500 dogru bir yaklasim degil. Ayrica kotainin 8645+3500 = 12000 oldugunu nerden cikardiniz? Sizin numaranizda risk yok.

• @ruzgaroglu tam kaç vize adeti peki EU nun kotası

• @ahmetgokaya başka bi forumdaki arkadaş EU için kotayı asgari 18k küsür hesaplamıştı

• @Stoic-Turk yeni bültende 1500 case no daha aktif oldu. 1500 case’deki her numaranın aktif olduğunu varsayarak 2.3 ile çarpıp ortalama 3500 daha kişi vize alma ihtimali kazanır diye hesap yaptım, kota değilde kotaya yansıyacak vize sayısı demek istediğim

• @cagrii 1500 case no’da herkes aktif değil. Yaklaşık %50 boşluk var. Ayrıca 1 vize için yaklaşık olarak 1.3 kişi mülakata çağırılıyor

• Yukarıda paylaştığım iletiyi sildim yanlış hesap yapıp farklı yorumlama yapmış olabilirim sizlerinde benim düşüncelerimden etkilenmenizi istemedim kusura bakmayın.

• @ruzgaroglu eu için genel kotanın yüzde 34-35 veriliyor bu da 18-18250 bin yapar

• @ruzgaroglu 16-17500 arasında 760 kişi current oldu 760x2,34 yaparsak aileler ile 1770 kişi yapar 1200 ü mülakat alsa geriden gelen ap 221 g şer vize alırsa haziran ayı için ortakama 1200-1400 bin vize yapar diyebiliriz bence

• ⭐⭐⭐⭐⭐

kota ya da bülten konusunda daha detaylı bir ileti yazacağım ama; kafa yorumlayacak en son şeye kafa yoruyorsunuz sevgili dostlar.

calculation

bülteni bir tık yukarı çıkartmaya ya da eu kotasını az daha yükseltme imkanınız yok.

DV2025 sonuçları açıklanmadan 3 gün önce yazdım; dosyanızı taşıyın, ankara'ya güvenmeyin, beklemeyin, beklemeyin, beklemeyin..

siz adımınızı atıp, bütün imkanlarımızı seferber edip hala bültene takılıyor; vize kalmadığı için eliniz boş dönüyorsanız kaybeden olmuyorsunuz.

bakın DV2020-DV2021 kazananlarına;
    abd başkanına açtığımız davayı kazandık yahu, şu dünya üzerinde bunu başarabilmiş kaç güruh var ama yine de vermediler vizeyi.

şimdi kaybeden biz mi olduk?
    elbette hayır!

son ana kadar çabalayıp, gerisini oluruna bırakın.
    rakamları da pazartesi günü detaylıca inceler, birlikte yorumlarız 😉

şimdi haftasonunu ailenizle, sevdiklerinizle geçirmeye bakın.
    30 eylül'de yanınızda bülten değil, onlar kalacak..

ışık sizinle olsun
    namaste!

• @Erdem-Yıldız kota 55 000 2023 22000 kişi 2024 18000

• @MERVE-SARI bu bülten açıklamanın hiç birr mantığı veya algoritması yok gibi . Bu başlığın ilk sayfalarında biri demisti hiç bir yılı birbiri ile karsilastirmayin çünkü bir mantığı yok diye . Şu an anlıyorum ki gerçekten öyle ve sadece beklemekten başka çaremiz yok . Sadece her geçen bülten umudumuz yıkılıyor keşke kazanmasaydim diyorum .

• 18 bin vizeye gelmesi için 27500 gibi bir rakama denk geliyor bence bülten 21-24-28 bin diye gidebilir bu sene tabi adamların 18 bine tamamlama şart gibi bir şeyi yok ona bişey diyemeyiz sadece 18000 vizeye göre yorumladım

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

159

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |