Sayılarla DV2025
-
@Erdem-Yıldız Her sey mumkun.
-
Bülten bu yıl yavaş görünsede current olan dosya sayısı geçen yıldan fazla. Şimdiye kadar delik numara %30 larda gelecek bültenlerde delik numara %50 nin de üzerine çıkacak. İllaki hızlanacak asıl soru EU için ayrılacak kota 18 - 22 bin
-
@cngzdmr54 bu sene ortalama 18250 bin vize alır bence eu ama afrika istenilen seviyeye gelmezse eu 19-20 bin vize basılabilir afrika bu sene iyi gitmiyor çünkü
-
@istalin 1 hafta gibi bir süre kaldı ve yeni bülteni beklemek aşırı strese sokuyor. Şöyle 20 binleri gördüğümüz bir bülten olur inşallah...
-
@MERVE-SARI bugün (düşük ihtimal) - yarın ya da carsamba acıklarlar tahminim 1 haftayı bulmaz.
Edit: Globalde olan visa printing problem düzelene kadar yeni bülteni yayınlamayabilirler. -
@MERVE-SARI umarım olur da şu 20 binler vize alsa da sıra bize gelse

-
@emr19 visa printig nedir ? Neyle ilgili
-
https://yesilkartforum.com/forum/post/484399
Mülakatı başarılı geçmiş ve vizesi onaylanan başvuru sahiplerinin vizeleri U.S. Dept. of State Consular Affairs’in sistemindeki teknik sıkıntılar nedeniyle 3 Nisan 2025 tarihinden bu yana pasaportlarına basılamıyor tüm dünya çapında.
-
benim dosya numaram 187XX bu ay ve diğer ay current olmazsa umudumu kesmeli miyim dosyamı avrupa 'ya taşıdım, hangi tarihten itibaren imkansız hale gelir?
-
@Atakan-Akın Selamlar,
Sizi yada beni çok etkilemez bu durumlar ben 25k üstünü düşünüyorum.
-
@evrentnrkl Çok teşekkür ederim.
-
Bu ileti silindi! -
Son tahminleri alalım
-
-
@omerko 19-20 k arası
-
@omerko 30.000 , hadi bakalım
gülsün şu gariban 20binli ekibin tamamının yüzü artık -
@Erdem-Yıldız ben de öyle bekliyorum . Bugün ya da yarın açıklanacak
-
22-23K sonraki ay 28K, herkese hayırlı olsun

-
@ahmetgokaya inş böyle olur ama benim tahminimce
19-23-28-29 olabilir bu sayılar tabi 1-2 bin oynayabilir -
@Erdem-Yıldız Bu düzende de bundan iyisi Şam da kayısı misali, bakalım eli kulağında umarım herkesi mutlu edecek şekilde açıklanır.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.