Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @istalin hongkok ve viyananin çok yoğun olmadığı aşikar. Hongkokta 36 tane ready var şu an . 2 aylık süreçte 36 ready hingkok için 3 günlük iş demek .

• evet her cumartesi aciklanan CEAC verilerine göre tahminleri Haziran EU tahminlerini alalim?

• @emr19 eğer 19-21 k arasi aciklanmazsa surec bizim için çok kötü demek . Tahminim ve umudum 19.500 civari

• @emr19 18k ya da 18.500 olabilir. Düşündüğümden daha yüksek açıklanması dileğiyle..

• @emr19 19-21 k arası

• Bence tahminlerin çok üzerinde bir sayı gelecek bu bültende

• @istalin neden - verdiğinizi anlamıyorum 2000 cn bile dosyasını taşımış, ankaradan çok kişi girmeyecek önümüzde ki hafta current 20 bile olmaz, açık konuşalım istatistikler bunu söylüyor bekleyip göreceğiz

• @emr19 haziran değil mayıs

• ⭐⭐

@istalin selamlar, mayis cutoff 16k da sabit kalmisti. Aciklanacak bultenle haziran cutoff unu gormus olacagiz.

• @istalin E dükkanı kapatıp gidelim o zaman??

• @istalin Vur dedik öldürdünüz. Olumsuzlugunuz size kalsın mümkünse

• @Dgns0 gerçekten her gördüğümde bunu söylüyorum.

• @istalin Prens dizi repliği vardır bilir misiniz; " ne kadar inanarak " diye başlar

• @istalin neden - veriyor insanlar? Aylardır bu başlık altında yaptığınız analiz adı altında kesinlik içeren olumsuz yorumlarınız yüzünden olabilir mi? Sürecin başından beri zaten her senenin dinamiğinin farklı olduğunun zaten farkındayız buraya yazan insanların çoğu kesin ifade kullanmamaya dikkat ederken sizin 10 gönderinizden 8 ı olumsuzluk ve kesinlik içeren cümleler. Herşey olmuş bitmiş dv2025 yılı sona ermiş gibi konuşmaktan vazgeçip burada yüksek numaralı arkadaşların moralini bozmayı bırakın. 20 binler bile vize alamayacaksa kime verecekler vizeyi??

• @Dgns0 numaram sizden bile yüksek,moralin bozulsa bozulmasa ne olacak, hayatımızın merkezine mi alacağız ? Hayır kesinlikle bu cn numara asla current olmaz, sen asla mülakat alamazsın demedim ?kimseye,veriler her hafta yayınlanıyor, ben de paylaşıyorum, 2 ay önce 3/4 kişi sadece bu başlıktaydık yeni mi buraya geldiniz ? Biraz da siz verileri kontrol edip yorum yapın da insanlar sizden duyup umutlansın, gecen ay herkes yüksek bekliyordu ben kıpırdamaz dedim ve öyle oldu, kimse beklemiyordu, sürece yeni katılıp sıfır bilgiiyle gelip dosya taşıyanlar var, ve bu kişi eşim Ankaradan ben hongktantan girsem olur mu diye soruyor, demekki herkes çok istiyor ve yoğunluk oluşuyor, eğer önümüzdeki ay 18-19 olursa bir yavaşlama söz konusu, çünkü konsolosluklar yoğunluğu baz alınıyor sistemde hâlâ çok fazla bekleyen dosya varsa bu böyle işler, kimse sizin umut elçiniz değil ve bu başlıkta sayılar ile ilgili

• @emr19 henüz erken, küressel savaş pandemi vs olmadıkça bunu söylemek erken 28 e kadar gider ama artık elçiliklerin dosya taşıma işlemni red ederse iyi olur

• @eciskoec Biliyorum eciş bey komik bir sahneydi, ciddi olursak freud’dan alıntı yapalım ‘Zevk acidan daha iyidir ve mutlulugumuz en üst düzeye çıkarmaya çalışmamız için bir neden yoktur. Tüm acilari gideremesek de, bazilarini izale edebilir ve bazilarini da hafifletebiliriz" mayıs yaklaşıyor ben tekrar başvuru yapmıştım umarım sizde yapmışsınızdır şans işte hepimiz alsalar keşke ama sadece %7 mizi alacaklar..

• Gördüğüm kadarıyla herkes gergin, herkes artık bir şeylerin olmasını bekliyor ve haliyle farklı ruh halleriyle bir takım yorumlar yapıyor.

Bu topic'te çokça gördüğüm @istalin'in analizlerinin dikkate değer olduğunu düşünmesem de, emek verdiğini gözeterek yorum yapmaktan kaçınıyordum. Ancak önceki gün yaptığı analizin saçmalığına ve devam eden olumsuzluk isyanına ben de katkıda bulunacağım.

Son 1.5 yıldır DV konusunda hepimiz az çok bir şeyler öğrendik. Ama verileri okumak, onları analiz etmek lottery kazanan herkesin işi olmamalı... Çünkü burayı okuyup bir takım kararlar alanlar var. Hayatın merkezine koymak başka bir şey, ama mülakat almak adına stratejik hamleler yapmak başka bir şey değil mi?

@istalin 1 mart'ta demiş ki, "Her hafta yayınlanan ceac verileri bu hafta...

DV-2025 süreci şu an geçen yıldan daha iyi gidiyor. Vizeler daha hızlı veriliyor, idari işlemlerde çok fazla yığılma yok ve sürecin temposu iyi gibi . Tabi hala yüksek CN’ler için belirsizlik var ama şu an her şey iyiye gidiyor diyebiliriz.

Gecen seneye göre daha hızlı ilerleme var, Ready sayısı neredeyse aynı"

Aynı kişi daha sonra "Onumuzde ki current rakamı yine artmayacak çünkü veriler yüksek, ready 4252 kişi var tüm yükü hong kong viyana karşılıyor bunları boşaltmadan hızlı olmadıkça süreç uzayacak 24 yılında haziran ayı 27500 dü, bu haziran ise en fazla yine 21 bin olur 24 bin olur, artık konsoloslukların current olmuş talihlilerin dosya taşımasını kabul etmemesi gerekiyor, 4242 kişi 10 gün içinde bitiremezler, çok sancılı bir sürece girdik"

1 mart'taki yorumu tamamen işkembe-i kübra...

Karalar bağladığı yorum ise daha da fena. Zira açıklanan bulletinların "ready" kısmındaki sayıyla hiçbir alakası yok.

Daha önceki bulletinlara bakarak bunu rahatlıkla çözebiliriz. Her cumartesi açıklanan ceac verilerinde tarihleri seçin. 2024, 2023, 2022... Hangisine bakmak isterseniz girin, verilerin açıklandığı haftayı açın ve ready sayılarına bakın... Daha sonra visa bulletin exceline göz gezdirin. Bir anda 10.000 artan bulletinlar da göreceksiniz, hiç artmayan veriler de...

Arkada neler olup bilmediğimiz birçok detay olduğu kesin. Tahmin yürütebileceğimiz şeyler de var. Ancak sayıları ve matematiği kullandığımız bu topic'te anlık ruh hâline göre yorum yapmaktan ziyade, gerçekten verilerle konuşalım. zira bu muazzam forumun var oluş sebebi salt veri, özel bilgi, analiz olduğu gibi, alt metinde kullanılan dayanışma ve umut dolu sözlerden de geçiyor.

• @cdevelioglu 1 mart'taki yorumu tamamen işkembe-i kübra dediniz, vissa bullet açıklanmamıştı ? 16 binde kalınca neden herkes çok şaşırdı ? Yüksek beklemiyor muydu herkes ? 4 aylık bir süreç kalmadı mı ? Sistem basit bu ayın yüksek gelmesi gerekiyor 8 martta tahmin doğru çıktı ? Eğer bu yılın normal geçmesi gerekiyorsa 20 kın altına düşmemesi gerekiyor gecen ay olu lu konuşmuş isem bu ay iç acıcı değilsem ne yapabilirim ? Sadece 1 kişi verilerle bana yanıt verdi o da mülakata katılacak kişiydi, ama çoğunuz saldırgan davranıyorsunuz fikir belirtmek yerine sayılarla beni düzeltebilirsiniz,en değerli başlık burası her gönderi bilgi demek ama sizin ki tamamen tartışma konuları kimse sizin motivasyonunuzunu üst seviyeye çıkarmak zorunda değil

IMG_3449.jpeg

• Sevgili @istalin, ben de tam olarak bu tutarsızlıktan bahsediyorum.

Visa bulletin açıklanmadan önce, her şeyin yolunda gittiğini söylüyorsunuz, 13 gün sonra bulletin açıklanınca bambaşka bir tablo çiziyorsunuz.

Ben size toz pembe bir şey sunun, hadi bize umut aşılayın demedim. Ancak bu içinde bulunduğumuz başlık verilerin analiz edildiği bir bölüm. Hâl böyle olunca ne gereksiz umut vermeniz doğru ne de kâbus resmi çizmeniz...

diyeceğim o ki, verileri analiz edin. ortaya reel tablolar koyun. bir aylık bültenin beklenenden farklı açıklanması ile yorumlarınızı etkilemesin.

ezcümle, olumlu ya da olumsuz insanları gereksiz umuda ya da umutsuzluğa sürükleyecek yorumlarınızın gerçekten matematik, istatistik ve olasılık temeline oturması gerekiyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

132

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |