Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @GH25 benimde aynı şekilde tüm evraklarımda başka bir mail vardı ama o maili turist vizesinde kullandığım için aisi başka bir mail ile açtım bir sorun olmaz diye düşünüyorum

• 2 hafta önce USCIS başvurumuzu yaptık, bu hafta içi de K3 başvurumuzu yaptık. Bu sürecin başlarında olmamıza rağmen yıpratıcı bir süreç içinde bulunan herkese metanet ve huzur diliyorum.

• @barnabb akciğer filmi icin cıkartmanızı istediler mi gobek piercingi falan.

• @tb19 bende var istemediler

• Merhaba arkadaşlar, şuanda dosyası onaylananlar 2023ün mü yoksa 2024ün mü en son vergi bilgilerini yüklemesi lazım ?

• @salimekoken tesekkur ederimmm

• @Ronn Biz 2023 yılını yükledik elimizde henüz 2024 olmadığı için ve DQ olduk. Ama tax season bitmek üzere Nisan 15’ten sonra Nvc’ye belge yükleyecekler büyük ihtimalle 2024 transkriptini de yüklemeleri gerekecek. Şuan 2023 yılını yükleyip kabul olsanız bile mülakata giderken 2024 yılını da beyan etmiş olup yanınıza alın sorulma ihtimali çok yüksek. Ben öyle yapacağım.

• Arkadaşlar merhaba dq dan ne kadar zaman sonra interview ve sağlık için sizinle iletişime geçiyorlar acaba ? Biz 1 haftadan fazladır bekliyoruz

• @nazmi4343
    Çok teşekkür ederim ben de öyle yapacağım, interview deneyimizini merakla bekliyorum, inşallah bir sorun çıkmadan vizenizi alırsınız 🙏

• @ıscx benim araştırmalarımdan anladığım kadarıyla tanıştıktan kısa süre sonra evlenmek onlar için red flag ama tek başına buna göre bir karar vermiyorlar.Genele bakıyorlar.Birçok parametre var

• @Ronn Rica ederim, tesekkurler umarim siz de en kisa zamanda islemlerinizi tamamlayip vizenizi alabilirsiniz.

• Ben farklı bir soru sormak istiyorum. NVC ye belge yüklemek için ne kadar süremiz var ? Bu yıl eşimin geliri 4 ay raporlu kaldığı için sponsorluğu karşılayamadı ve joint sponsor bulamadım. Şimdi tam zamanlı işine geri döndü ocak 2026 da evrak yüklemeyi düşünüyoruz çünkü şu haliyle yüzde yüz RFE alacağız. I-130 iptal olur mu ne kadar zamanımız var ?

• @dreamyy çok teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için

• Nisanın ilk haftası randevu alan oldu mu unganlara mail atmışlardı 30-07sine kadar kapalıyız diye demin girdim hep randevu oluşmuş dolmuş gibi yoksa öylesine mi açmışlar anlayamadım.

• @Alfa-Centauri Bildigim kadariyla NVC ile 1 sene boyunca iletisime gecmezseniz veya CEAC'e dokuman yuklemezseniz vize basvurunuz iptal oluyor. Attiklari mailde boyle yaziyordu.

• @Alfa-Centauri 1yıl diye biliyorum. arada sırada belge yükleyerek güncel tutabilirsiniz. redditte görmüştüm

• Son zamanlarda interviewlerin dagitimi hizlandi mi? Subat ayinda DQ olanlarin 2 hafta icinde maili gelmis sanirim... Mart icin pek bilgi goremedim. Bu sekilde devam eder mi acaba, insan sabirsizlaniyor 😅 bir de konsolosluk belirli tarihlerde mi dagitiyor bunlari?

• Arkadaslar bugun unganlar 11.40 sağlık randevumdan ciktim. Benden sadece pasaport ve e nabizdan aldigim onceki aşılarım olan çıktıyı istediler (ekran goruntusu alip verdim sorun olmadi)gorevli covid aşı kartini istemedigini soyledi... gitmeden oncede aşı yaptırmadım... önceden olan 2 kızamık ve bir tetenoz aşım vardı ve en son tetenoz aşım 2022 de yapılmıştı. Randevu saatinizden once gitsenizde kaydinizi aliyorlar . Gördügum kadariyla coğu insan yabanci kokenliydi. Once kan aldilar sonra rontgen cekildim . Gorevli bayan 1 saat sonra gelmemi söyledi . Ama geldikten sonra 20 dakika daha beklemisimdir. Sıra bana geldiğinde doktorun ofisine gectim. Ufakta olsa sohbet ettik . 2 Kızamık aşışı oldugum icin onu vurmayacagini söyledi. 3 tane aşı yaptı ve çıktım. Toplamda 16.700 odedim . Mailin yarin konsolosluga ve bana iletliecegini, aşılarımı orada gorebilecegimi söyledi . Aşıları ve herhangi bir yan etki yapip yapmadığını yarin yazarim...

• @Caner-Türk Merhaba bilgiler için teşekkürler, ödemeyi alırken kredi kartı mı kabul ediyorlar yoksa direk elden nakit TL veya dolar olarak mı? Bir de geçmiş yıllarda reçeteli olarak kullanılmış ilaç olup olmadığı soruluyor mu?

• @nazmi4343 elimden geldiğince anlatmaya calistim . Rica ederim. TL ,dolar yada kredi kartıyla odeme yapabilirsiniz. İlaclarida soruyorlar

Benzer Başlıklar

• 965
  • 1589
  • 2
  • 3116
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

115

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |