IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@gulsah123 1099 1040 tax ları orjinal evraklari (boşanma ,askerlik gibi) ne varsa alın yaniniza işinizi sansa birakmayin
-
Mart'ta DQ olup son günlerde mülakat maili alan oldu mu arkadaşlar?
-
Bu ileti silindi! -
@ElifÖzdemir acaba kaydinizi birkac gun sonra ayni email ile yapabildiniz mi? benim de onceden turist vizesi icin acilmis bir hesabim var ve tum belgelerde bu emaili kullandik. Tabi soyadim degisti ve ais kaydi yaparken sorun olur mu diye merak ediyorum
-
sağlık kontrolünde piercing falan sorun oluyor mu acaba
-
benim vardı, hiçbir sorun çıkmadı. @tb19
-
Benimde vizem bugun onaylandi. Toplam 18 ay surdu. Bekleyen herkese kolayliklar dilerim duygusal olarak cok yipratici bir surec. Deneyimini paylasan herkese tesekkurler.
-
@gulsah123 Tebrikler vizeniz hayırlı olsun. Görüşmeniz nasıl geçti herhangi bir problem yaşadınız mı özellikle istenen belgeler hakkında veya farklı bir konuda belirtebileceğiniz dikkat edilmesi gereken?
-
@nazmi4343 tesekkurler. Farkli aktarabilecegim bir sey olmadi. Benzer sorular soruldu. Birkac dakika surdu. Sadece uzun bir bekleme suresi var, diger ulkelerden gelen insanlarin mulakatlari cok uzun suruyor.
-
@GH25 benimde aynı şekilde tüm evraklarımda başka bir mail vardı ama o maili turist vizesinde kullandığım için aisi başka bir mail ile açtım bir sorun olmaz diye düşünüyorum
-
2 hafta önce USCIS başvurumuzu yaptık, bu hafta içi de K3 başvurumuzu yaptık. Bu sürecin başlarında olmamıza rağmen yıpratıcı bir süreç içinde bulunan herkese metanet ve huzur diliyorum.
-
@barnabb akciğer filmi icin cıkartmanızı istediler mi gobek piercingi falan.
-
@tb19 bende var istemediler
-
Merhaba arkadaşlar, şuanda dosyası onaylananlar 2023ün mü yoksa 2024ün mü en son vergi bilgilerini yüklemesi lazım ?
-
@salimekoken tesekkur ederimmm
-
@Ronn Biz 2023 yılını yükledik elimizde henüz 2024 olmadığı için ve DQ olduk. Ama tax season bitmek üzere Nisan 15’ten sonra Nvc’ye belge yükleyecekler büyük ihtimalle 2024 transkriptini de yüklemeleri gerekecek. Şuan 2023 yılını yükleyip kabul olsanız bile mülakata giderken 2024 yılını da beyan etmiş olup yanınıza alın sorulma ihtimali çok yüksek. Ben öyle yapacağım.
-
Arkadaşlar merhaba dq dan ne kadar zaman sonra interview ve sağlık için sizinle iletişime geçiyorlar acaba ? Biz 1 haftadan fazladır bekliyoruz
-
@nazmi4343
Çok teşekkür ederim ben de öyle yapacağım, interview deneyimizini merakla bekliyorum, inşallah bir sorun çıkmadan vizenizi alırsınız 🙏 -
@ıscx benim araştırmalarımdan anladığım kadarıyla tanıştıktan kısa süre sonra evlenmek onlar için red flag ama tek başına buna göre bir karar vermiyorlar.Genele bakıyorlar.Birçok parametre var
-
@Ronn Rica ederim, tesekkurler umarim siz de en kisa zamanda islemlerinizi tamamlayip vizenizi alabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum