DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Mehmet-ynd Liseye gittiğinizde QR kodlu belge verebiliyorlar mı yani e-devlete lise diplomasını kayıt ettirebiliyor musunuz? 2008 öncesi mezunsanız?
-
@H-TAS merhaba.
peki ilk başvuruda bu çocukları belirtmiş miydiniz?
ayrıca bu çocuklar vize alacaklar mı?detaylar için benimle özelden iletişime geçin lütfen.
-
@gze öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
aksi halde sorularınıza cevap alamazsınız. -
@TuttoSPORT molnarin istediği aşıları tamamladık ama 2. Ya da 3.doz gerekenleri takip etmedik açıkçası
-
@blueboy21 mezun oldugunuz okul meb-ebys sistemıne mudurun e-ımzasıyla mezun bilgilerinizi giriyor, daha sonra e-devlette Elektronik Belge Yönetim Sisteminden QR kodlu mezun belgesıni alabılıyorsunuz. Lise transkript maalesef olmuyor muhur ve ıslak ımzalı alabildik.
-
@didemkrbck Çok güzel bir bilgi paylaştınız, teşekkür ederim. Her lise kesin yapabiliyorsa harika! Teşekkürler.
-
Bu ileti silindi! -
@blueboy21
@Mehmet-ynd bey bu konuda bana çok yardımcı oldu sağolsun, lise veya okulun bağlı bulunduğu ilçe milli eğitim müdürlüğüne başvurun yapıyorlar -
@didemkrbck ilçe milli eğitime gidip onay mühür yaptırın bide apostili unutmayın
-
@Mehmet-ynd Bu çok iyimiş :D
-
@blueboy21 isterseniz verirler sorun etmiyorlar ama aldıktan sonra ilçe milli eğitime gidip belgeyi teyit ettirin
-
@Mehmet-ynd Lise transkript için mi söyluyorsunuz bunu ? Çünkü QR kodlu mezun belgesıne e-devletten ulaşabılıyorum artık
-
Hergun birşey çıkarın yeni bir evrak ekleyin. Sonradan gelecek insanları hiç düşünmeyin helal olsun valla bizim millete 👏 dün burda seyyar tezgahi olan Türk kahvesi satan bi adama rastladık onun bile diline düşmüşüz. O derece durum Hong Kong ta bravo bize 👏👏👏
-
öncelikle herkese merhaba
farzedelim ki greencard bana çıktı (inşallah) otomatik olarak ailemdeki herkese de çıkıyor buraya kadar tmm ama diyelimki onların pasaportları yok onların pasaportları olmadan dv 260 formunu doldurabilir miyim ya da mülakata çağırırlarsa o zamana kadar çıkartsam sorun olur mu -
Bu ileti silindi! -
@ATS16 çok teşekkür ederim 🙏 değerlendiricem. Vizemize hayırlısıyla kavuşabilirsek inşallah
-
@Emirhandimen En geç pazartesi günü dönerler biz cuma günü mail attığımızda aynı gün içinde dönüş olmuştu.
-
@mertq islemin herhangi bir ücreti yok, tasinan ülkedeki temel ihtiyaclardan bahsediyorsaniz bu cok degisken ülkeden ülkeye degisiyor. Deneyimlerinde bahseden insanlar var deneyimleri inceleyebilirsiniz. Viyanadan bahsedecek olursak viyanadaki yeme icme masraflari istanbuldan daha ucuzdu mesela
-
@Emirhandimen Hong Kong cumayı yaşadı ve bitirmek üzere, aramızda 5 saat var...En erken cevap pazartesi sabaha karşı alabilirsiniz...
Hayırlı olsun, sürenizde başarılar...🍀 -
@rezanclz Çok teşekkür ederim bilgilendirme için <3.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum