14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
-
@Zelene son durum nedir sizde. Bende de bugün issued oldu. Pttden sms geldi mi size?
-
@Erkan001 geldi kurye de ama teslim adresi Ankara gözüküyor şimdi farkettim ayrıca posta parası ödeme olmayacak dedi eşim ama Ankara PTT ye gidiyor
-
Bizim adres Ankara Çankaya PTT gözüküyor eşim sağ olsun posta ek ücreti fark etmemiş bize basıldığı için ve kargo yapıldığı için değişim yapamıyorum paşa paşa gidip Ankara'dan alacak sanırım
-
@Zelene Ben başvuruda ona son anda dikkat edip değiştirdim, Adana yaptım, yoksa Ankara'ya seyahat edecektik.
-
@eminucf1975, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
@Zelene Ben başvuruda ona son anda dikkat edip değiştirdim, Adana yaptım, yoksa Ankara'ya seyahat edecektik.
Kaç kere sordum ben yok çocukta gerekmiyor dedi neyse iş yerinin her gece Ankara'ya sevkiyatı var onlarla gidip alacak bursadayiz biz de
-
Ben bu sayfayı okurken insanların alıp almadığını tarih tarih bakmak için sayfaları çok gezdim o yüzden tarihleri yazıyorum başvuruyu kendimiz yaptık eşimle ben geçen yıl temmuz'da aldık vizemizi hiç giriş çıkış yapmadık
20.11.2024 başvuru
28.02.2025 talimat maili
03.03.2025 pasaportu yolladık
10.03.2025 onaylandı
11.03.2025 kargoya verildi
Not.Eşim. bir hata yapıp çocuğun kargo ücreti ödemesini yapması gerektiğini fark etmemiş ve kargo İstanbul'dan Ankara PTT şubesine gitmiş görüştüğümüzde kendiniz gelmeniz gerekiyor dediler Bursa İnegöl'de oturuyoruz eşim Ankara'ya gidip aldı böyle bir hata yapmayın diye uyarmak istiyorum 😂
Süreci bekleyenlere bol şans dilerim -
@Zelene gözünüz aydın 😉
-
@Zelene Hayırlı olsun
-
Selamlar, ocak ayı içerisinde başvuru yapıp talimat mailini alan varmı?
-
Bende bugün kontrol ettim "approved" oldu çok şükür. Herhalde 1-2 güne basılır ve yola çıkar pasaport :)
-
@yu1111 Ben Kasım'da basvurdum. Daha geçen hafta aldık talimat mailini
-
@Mehmet-Fatih-Aslan Fatih bey benim talimat maili alma sürecim 6 hafta sürdü ki onlarda zaten kuyruktasınız 6 hafta sürebilir diye yazmışlardı.Darısı başınıza.
-
@eminucf1975 hayırlı olsun. Ds-160 formuna girdiğiniz gidiş tarihi nedir acaba?
-
@Mehmet-Fatih-Aslan hayırlı olsun. Ds-160 formuna girdiğiniz gidiş tarihi nedir acaba?
-
@eminucf1975 teşekkürler sağolun. Sizede hayırlı olsun. ABD ye hiç giriş çıkış yapmışmiydiniz.
-
@yu1111 Temmuz 2025 te iki hafta
-
@Mehmet-Fatih-Aslan Kızım 3 yaşındayken vizesini aldık ama o hiç kullanamadı vizeyi
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
@eminucf1975 vizeci aracılığıyla başvurduk oyuzden bilmiyorum
-
Öncelikle @gucarslan ve @denizci10 beyefendilere teşekkürü borç bilirim. Çünkü çok ünlü avukat ve vizecilerle konuştuğumda beni korkutmuslardi giriş çıkış yapmamissiniz vize almanız zor diye. Neredeyse vazgeçmiştim fakat bu iki değerli abilerim bana cesaret vererek başvurmam gerektiğini söylediler. Ve o vize bugün geldi. Çok teşekkür ederim her konuda olan yardımlarınız için.
Başvuru yapacak ve sonuç bekleyen arkadaşlara yardımcı olması amacıyla şunlarıda belirtmek istiyorum.
Vize başvuru tarihi 21.11.2024
Evrak talebi 11.03.2025
Evrak gönderimi 13.03.2025
Pasaport teslim almamız 21.03.2025
Başvurumuzu @denizci10 aracılığıyla yaptık, oyuzden diğer detayları bilmiyoruz.
Tam 4 ay sürdü.
Herkese hayırlı sonuçlar alması dileğiyle. -
@Mehmet-Fatih-Aslan Fatih Bey çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Hayırlı uğurlu olsun çocuğunuzun vizesi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum