14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
-
@Zelene Hayırlı olsun
-
Selamlar, ocak ayı içerisinde başvuru yapıp talimat mailini alan varmı?
-
Bende bugün kontrol ettim "approved" oldu çok şükür. Herhalde 1-2 güne basılır ve yola çıkar pasaport :)
-
@yu1111 Ben Kasım'da basvurdum. Daha geçen hafta aldık talimat mailini
-
@Mehmet-Fatih-Aslan Fatih bey benim talimat maili alma sürecim 6 hafta sürdü ki onlarda zaten kuyruktasınız 6 hafta sürebilir diye yazmışlardı.Darısı başınıza.
-
@eminucf1975 hayırlı olsun. Ds-160 formuna girdiğiniz gidiş tarihi nedir acaba?
-
@Mehmet-Fatih-Aslan hayırlı olsun. Ds-160 formuna girdiğiniz gidiş tarihi nedir acaba?
-
@eminucf1975 teşekkürler sağolun. Sizede hayırlı olsun. ABD ye hiç giriş çıkış yapmışmiydiniz.
-
@yu1111 Temmuz 2025 te iki hafta
-
@Mehmet-Fatih-Aslan Kızım 3 yaşındayken vizesini aldık ama o hiç kullanamadı vizeyi
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
@eminucf1975 vizeci aracılığıyla başvurduk oyuzden bilmiyorum
-
Öncelikle @gucarslan ve @denizci10 beyefendilere teşekkürü borç bilirim. Çünkü çok ünlü avukat ve vizecilerle konuştuğumda beni korkutmuslardi giriş çıkış yapmamissiniz vize almanız zor diye. Neredeyse vazgeçmiştim fakat bu iki değerli abilerim bana cesaret vererek başvurmam gerektiğini söylediler. Ve o vize bugün geldi. Çok teşekkür ederim her konuda olan yardımlarınız için.
Başvuru yapacak ve sonuç bekleyen arkadaşlara yardımcı olması amacıyla şunlarıda belirtmek istiyorum.
Vize başvuru tarihi 21.11.2024
Evrak talebi 11.03.2025
Evrak gönderimi 13.03.2025
Pasaport teslim almamız 21.03.2025
Başvurumuzu @denizci10 aracılığıyla yaptık, oyuzden diğer detayları bilmiyoruz.
Tam 4 ay sürdü.
Herkese hayırlı sonuçlar alması dileğiyle. -
@Mehmet-Fatih-Aslan Fatih Bey çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Hayırlı uğurlu olsun çocuğunuzun vizesi.
-
merhaba arkadaşlar 12 yaşındaki kızım için 2 aralık tarihinde başvurduk ailedeki herkesin vizesi var hala bekliyoruz süreç nasıl işliyor destek mail i atmalı mıyız veya sıralama neye göre, yardımcı olacak var mı
-
Merhaba arkadaşlar
2 aralıkta kızım için yaptığım başvurunun üzerinden 4 ay geçmiş olmasına rağmen halen mail gelmedi.
Kontrol ettiğimde "Başvuru kaydı başarıyla tamamlandı. Mevcut Durum : Konsolosluk Onayı Bekliyor" yazıyor.
Bekleme süresi 6 hafta yazıyor ama şuan 17. hafta içerisindeyiz.
Telefonla 3-4 kez aradığımda ise başvurunuz var beklemeniz gerekiyor diye söylüyorlar.
Yapabileceğim herhangi birşey var mı? Bir de bu sanal sıra dediğiniz şey ne oluyor?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. -
Merhabalar,
Ben de 1 şubatta başvurdum yenidoğan kızım için. Diğer aile fertlerinin vizeleri var. Ancak 3 yıl kadar önce almıştık vizemizi ve hiç giriş çıkış yapamadık. Acaba oyüzden ayrı bir kuyruğa mı alındık bilemedim. Email attım ve telefonla aradım ancak sıradasınız beklemeniz gerekiyor dendi. -
@Recep-Bostanci hayır, bu durum tamamen yoğunluktan kaynaklı.
yakın zamanda mülakatsız vize yenileme sürecindeki 4 yıl kuralını 1 yıla düşürdüler, sebebi tamamen yoğunluk ve aşırı başvuru. bu yüzden beklemeniz normal.
bazen de konsolosluk ilgili başvular için mülakat talep edebiliyor, bu da çok normal.
sabırla beklemelisiniz. -
@gucarslan teşekkürler
-
@Recep-Bostanci Bizde hiç giriş çıkış yapmamıştık. 20 Kasımda başvurduğumuz posta yoluyla vize sürecimiz 20 Mart gibi sonuçlandı. 4 ay bekledik yoğunluktan.
-
Merhaba, ben 14 Şubat da kızım için başvurmuştum. Öncesinde başvurup yanıt alan var mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum