14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
-
@vr00
ebeveynlerin Evlilik Cüzdanı fotokopisi,vize bedeli ödendi makbuzu,
Bu ikisi hariç evrakları kargoladım.
-
@Erkan001 pazartesi günü kargoladım sitede hala belgeleri gönderin yazıyor ulaştığına dair hiçbir şey yazmıyor sizin de öyle mi
-
AIS sisteminde güncellemeler olmuyor veya çok geç oluyor, sağlıklı bir şekilde takibini aşağıdaki linkten yapabilirsiniz non-immigrant seçeneğinden ve bilgileri girerek.
-
Ben de salı günü kargoladım. Aynı şekilde gösteriyor. Daha öncekilere bakınca 6 7 günde received olarak değiştiğini görmüştüm
-
@ATS16, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
AIS sisteminde güncellemeler olmuyor veya çok geç oluyor, sağlıklı bir şekilde takibini aşağıdaki linkten yapabilirsiniz non-immigrant seçeneğinden ve bilgileri girerek.
Çok teşekkür ederim 7 Mart da approved olmuş bu şekilde gorebildim
-
@Erkan001, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
Ben de salı günü kargoladım. Aynı şekilde gösteriyor. Daha öncekilere bakınca 6 7 günde received olarak değiştiğini görmüştüm
Siz de baktınız mı durum nedir
-
@Zelene rica ederim, gözünüz aydın. Iyi yolculuklar 👍
-
Benim 2022 aldığım vizem mevcut abd giriş çıkış yaptım başvuru yaptığımda eşim başvuru yapmak istemedi şuan kendiside almak istiyor. 18 yıldan beri bir havayolu şirketinde çalışıyorum eşim 15 yıl aynı şirkette çalıştı kendi isteği ile işten ayrıldı 3 çocuğumuz var vizeleri mevcut cuma günü teslim aldım eşimin pasaportu boş tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum kendisinde vize olup eşine sonradan vize alan aranızda arkaslardan konu hakkında yardım bekliyorum Tesekkur ederim.
-
@ATS16, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
@Zelene rica ederim, gözünüz aydın. Iyi yolculuklar 👍
Teşekkür ederim elime geçmeden inanmayacağım herhalde 😀 -
@Zelene Your search did not return any data. Olarak görünüyor bende.
-
@Zelene Your search did not return any data. Olarak görünüyor bende.
Statü sorgu yerinde göçmen olmayanı seçin size ds numaranızı ve pasaport numarasını soracak bilgileri girin
-
Öncelikle hayırlı olsun size. Evet yaptım. Sizden 1 gün sonra göndermiştim. Bugün yarın belli olur diye düşünüyorum. Benim gibi sonucu belli olmayan arkadaşlar "Your search did not return any data." olarak mı görüyor?
-
Bu ileti silindi! -
Benim de onaylandı.
-
Benim de onaylandı.
Hadi hayırlı olsun elimize de alalım o zaman ohh diyeceğim bizimki Issued olmuş yarın gelir sanırım
-
Sağolun. Aynen öyle. Bizim de o zaman yarın issued olur.
-
Arakadaşlar bende 7 martta gönderdim evrakları,ptt kargo dün teslim etmiş ama AIS de halen belgeleri gönder yazıyor, bekleyelim bakalım inşallah 1 haftaya hallolur.Erkan001 ve Zelene sizlere hayırlı olsun.
-
@eminucf1975 sizin başvuru tarihi ne zamandı. Biz 20 Kasım'da başvurduk hâlâ ses yok.
-
24 Ocak başvuru tarihimiz;6 haftalık süre tam oldu bende
-
@eminucf1975 Şimdi geldi evrak için geri dönüş :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum