IR-5 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının anne ve babası)
-
@CaliGirl-0 Form ve date let bizde de ayni. Medical exam cuma 14 ünde yapıldı
-
@mimi_la dosyanız NVC'den konsolosluğa aktarılmış, mülakat tarihinizle ilgili bildirim alacaksınız yakında.
gözünüz aydın.. -
@mrme12, içinde söyledi: IR-5 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının anne ve babası)
@CaliGirl-0 Form ve date let bizde de ayni. Medical exam cuma 14 ünde yapıldı
Çok teşekkür ederim. eMedical elektronik case'ler için bu form kullanılıyormuş sanırım.
Rica etsem aşı formunuzda bir şeyi daha kontrol edebilir misiniz? COVID-19 aşısı için şu notu düşmüşler: AstraZeneca/Vaxzevria : “Not Given - Insufficient time interval to complete series” Vaccine History kısmı ise boş.
Oysa annem ve babam 2021'de iki Biontech olup tam dozu tamamlamışlardı. Aşı kartlarını yanlarında götürüp Ungan'a verdiler. Şu an Türkiye'de aşı bulunmadığı için son 1 sene içinde olamadılar tabi. Sanki hiç olmamışlar gibi not edilmiş, bu ABD'de sorun yaratır mı acaba? -
@CaliGirl-0 bizimkinde DS7794 yazmakta ve eşime yapılan aşılar içinde grip aşısı olduğu halde yeniden yapmışlar perşembe gününden beri vücut çok çeşitli tepkiler vermeye başladı neyseki bugün biraz daha geçti
-
@gucarslan çok teşekkür ederim cevabınız için. Ortalama bir süreç var mı ? Ay , yıl ?
-
@ksk88 Geçmiş olsun. Covid aşısı kısmında ne yazıyor?
-
@CaliGirl-0 3 biontek aşımız yazılmış 4. Aşıyı yazmamış
-
@ksk88 Allah allah. Bizde niye böyle oldu ya. AstraZeneca yazılmış aşı geçmişi yok denmiş. Bizim de 2 doz Biontech normalde.
-
@CaliGirl-0 Aynı bizde de. Covid Biontech olmuştu ama yazmamışlar. Sorun olmaz diye umuyorum
-
@mrme12 Şimdi Dr. Ungan muayenehanesini arayıp görüştüm. 11 Mart 2025 itibariyle CDC, Covid aşı zorunluluğunu tamamen kaldırmış. Artık aşı dökümanına yazılması istenmiyormuş. Bu nedenle bizim dökümanlarda o şekilde yazıyormuş. Otomatik doldurma gibi düşünebilirsiniz. ABD'de Covid aşısız gibi görünüp sorun yaşamayalım dedim, sorun olmaz dediler.
Bu düzenleme yeni geldiği için, ben her ihtimale karşı var olan TR Covid aşı kartlarını basıp anne babama vereceğim mülakatta yanlarında bulunması için. Size de tavsiye ederim.
@ksk88 Sizin doktor muayeneniz 11 Mart'tan önceydi diye hatırlıyorum. Bu nedenle sizin Covid aşılarınız eklenmiş.
-
Bu ileti silindi! -
@CaliGirl-0 biz tüm sağlık belgelerimizi yanımıza alacağız bizim unganlar randevumuz 11 marttaydı çok teşekkürler
-
@CaliGirl-0 teşekkürler. Bizimkiler yanlarında asi kartları olacak.
-
@CaliGirl-0 mülakat deneyimlerini bitimde yazarsanız seviniriz
-
@CaliGirl-0 Yeni gördüm mesajınızı, aşı konusu açıklığa kavuştu anlaşılan. Son Giriş tarihi vizedeki geçerli tarih olacaktır.
-
@CaliGirl-0 Bizimkilerden 864A formunu istemişler. DQ aşamasında herşey ok denmişti halbuki. Emaillere tekrar bakınca da şimdi farkettim ki meğer 1 hafta once NVC Dan email gelmiş. NVC de Login olunca invox da gördüm. Eşimin 864A formunu istemişler. Eşim çalışmıyor . Yinede doldurup göndereceğiz.
Caligirl ve diğerleri
Ceac bir daha bakın yeni msj var mı diye -
@mrme12 Az önce mülakattan çıktık. Sarı eksik evrak kağıdı ile pasaportlar geri verilmiş. Sponsorun I-864A formunu da doldurup CEAC üzerinden sisteme yüklemesi istenmiş.
Sadece I-864 formunu doldurmuştu. Ne yönergelerde, ne DQ sürecinde böyle bir şey istenmemişti. NVC'den gelen bir mesaj da yoktu. Onun da doldurulması gerektiğini bilmiyorduk haliyle.
Evrağı yükleyince pasaportları PTT ile konsolosluğa göndereceğiz.
Mülakat kısmı ise kolay geçmiş. Memur evrakları tek tek istemek yerine anne babamın elindeki dosyayı alıp kendi bakmış. Sadece sponsorun adını söyleyip kim olduğunu ve ne iş yaptığını sormuş. Gördüğüm kadarıyla anne baba vizesinde, özellikle belli bir yaş üzeriyse ve suç, illegallik gibi bir durum yoksa çok zorlamıyorlar.
Eksik evrak yükleme sürecinde sorularım olursa yine buraya danışacağım. Gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğim. Hepimize bol şans.
-
@CaliGirl-0 sözü geçen I864A formu ile ilgili bilgi verebilirmisiniz sponsorun evinde beraber kaldığı varsa başka kişiler ile mi ilgili bir form bu değilse ben yanlış mı anladım
-
@CaliGirl-0 bizim dosyayı kontrol ettim oğlumuzda sadece ı864 formu doldurmuş
-
@CaliGirl-0 Aynısı olmuş. I864A sponsorun Eşi dolduruyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum