Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@burakediz Uzakdoğuki sağlık muayenesi ile mülakat tarihleri arasındaki farka aşinayız da Viyana için ilginç geldi, ondan sordum.

• @Flight101 bülteni mart ayı için hesaplamıştım, ona göre yıllık izin aldım. olmayınca en azından sağlık işini aradan çıkarmak istedim yıllık izinde.

• Dosyamın ummandan viyana ya tasınma talebim kabul edildi . Umarım cut off oldugumuz zamanlarıda agustos ayı içersinde görürüz 🙂 beklemeye devam

• @atibaba sizin adınıza çok sevindim umarım göçmenlik vizenizide sorunsuz alırsınız, biz de shengen için dosya hazırlığındayız.

• ABD ilk girişte diploma götürmek şart mı gerekli mi götürmesek ne olur ?

• @brkkrmz27 Kıymetli evraklarımızı yanımızda götürmekte fayda var. Bir YouTube videosunda denk gelmiştim.

• @gucarslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Mehmet-ynd terhis olduysanız tarihin bir önemi yok, gerekirse onlar düzeltir.

Askeri personelim,ds260'da askerlik bilgisi kısmına "askerlik yaptım" şeklinde bilgi girdim çünkü şuandan itibaren mesleği bıraksam bile askerlik hizmeti zorunluluğum yok,askerlik başlangıç tarihine 2011,askerlik bitiş tarihinide 2025 olarak girdim çünkü hala görevde olduğum için en güncel tarihi yazayım dedim.doğru mu sizce,veya bir sorun olur mu bu durumda.

• @seymakahraman ben denedim ama geri ödeme yapmıyorlar

• @atibaba çok sevindim vizelerinize bir an önce kavuşmanızı diliyorum 😇

• Herkese iyi akşamlar dilerim. benim numaram 13 binlerde aktif oldu fakat ceac sitesine girdiğimde davamın adresi KCC olarak gözüküyor. Nişanlımla evlenip Bangkong yada Hongkong a taşımak istiyorıuz dosyamızı nasıl bir yol izlemeliyiz sizce yardımcı olabilir misiniz ?

• @mehmetdmn25 çok teşekkürler umarım sizde önce schengene sonra greencarda kavuşursunuz 🙂

• @selens1907 çok teşekkürler, aynı şekilde sizinde 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@Veyss00 arama butonunu kullanmaktan çekinmeyin, ücretsiz kullanması. @Serapp Hanim’in önceki değerli paylaşımını aşağıda bulabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/post/478479

Anahtar kelimeler: dosya taşıma, dosya transferi, Hong Kong, Bangkok, Viyana, current, [email protected]

• ⭐⭐⭐⭐

@Hiremozkul

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Bu konu başlığını zaman ayırarak 1.sayfasindan itibaren okuyarak veya arama butonunu kullanarak sorunuzun cevabına ulaşabilirsiniz. Bunları yapmanıza rağmen cevabını bulamaz iseniz diğer forum kullanıcıları tekrar sorularınızı cevaplayacaktır mutlaka, forum kurallarına uymanız halinde. Bol şans

• @Dursun7571 https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları/14434?_=1741998606596

sizin numaraniz henüz current olmadigi icin @Serapp ‘in paylastigi iletideki current olmadan önce tasima adimlarini uygularsaniz dosyanizi tasiyabilirsiniz. Schengen&yesil pasaport sahibiyseniz viyana, yoksa hong kong ya da bangkok a tasimanizi öneririm.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   R rezanclz 

• Merhaba herkese benim bir sorunum var ve çıkıs yolu bulamıyorum.Yardımcı olabilcek daha onceden basına boyle bır sorun çıkmış biri vardır belkki diye sizlere danışıyorum.11 martta frankfurt konsoloslugunda görüşmem vardı ve olumlu sonuçlandı ama bana pasaportumu getirecek firmadan söyle bir mail aldım.mailin fotografını alta ekliyecegim.Yetkili kişi bana adrs bilgilerimi ve parasını ödediğim halde premium delivery kısmını secmedigimden pasaportumu yollayamadığını söylüyor ama ben bu işlemi yaptım.Onlara aldıgım ss ler durumu aktardım.Bana submit butonunun benim bilgisayırmda gözükmedigini baska tarayıcılardan ve çerezleri kapatarak çözebilecegimi söylediler ama olmuyor 2 farklı laptopdan denedigim halde yine sonuc alamadım.Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mı aranızda yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran görüntüsü 2025-03-15 023625.png

Ekran görüntüsü 2025-03-15 025623.png

• @seymakahraman bende denedim ama geri ödemesini vermiyorlar

• merhaba 2NL maili bu sabah geldi. Başka mail alan var mı ?

• @burakediz İlçe sağlığı arayarak çok fazla darlamak istemiyorum pazartesi tekrardan arayacağım, duruma göre başka bir şeyler yapacağız artık.

• @Flight101 Aslında olay Tetraxim aşısının yapılıp yapılmaması değil, asıl olay ikili cevaplar verilmesi. Bakalım pazartesi tekrardan arayacağım eğer yapamayız derlerse eczacımdan GSK ilaç firmasını arayıp "Boostrix Polio" temin etmesini isteyeceğim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

127

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |