Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@emirhankd

Sorularınızın cevaplarının tümü bu forumda mevcut, arama butonunda. @MomisCan Bangkok deneyimini ve Bumrungrad International Hospital deneyimini de okumanızı tavsiye ederim.

Mutlaka çevirisi olması hem sizin hem de sağlık kuruluşunun işini kolaylaştıracaktır. Bumrungrad International Hospital DV2024’de tercüme desteği de sunmustu.

• 11 Nisanda Frankfurttaki olan mülakatım için ds260 formumu açtırıp düzenlemeler yapmalı mıyım?
    Çünkü formu doldururken henüz yurtdışına çıkmamıştım ve bilgileri ona göre doldurmuştum fakat 9 Ocaktan beri Slovenya da yaşıyorum.
    Bunları düzeltmem gerekir mi yoksa o form doldurulduğu taih itibariyle bilgiler doğru sorun çıkmaz mı?

• @gucarslan sizin bilginiz desteğiniz yol göstermeniz sayesinde 1 aydır amerikadayım.Hayal ettiğim Amerika değil herkes İspanyolca konuşuyor NJ de.Mücaleye iş aramaya devam .En azından denemedim gidemedim demem .sağ olun

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@sevdemimi türkiye'de de herkes arapça konuşuyor artık, çok takılmayın..
    farklı eyaletlerde deneyin şansınızı, NJ / NY gibi kaotik eyaletler ilk başlangıç için hiç mantıklı değil bence..

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@FurkanElmas gerek yok.
    önemli olan formu doldurduğunuz zamanki bilgiler.
    mülakatta zaten orada yaşadığınızı anlayacaklar.

• @ATS16 Çeviri konusunda bir problemim yok sadece Antikor testinin belirli bir geçerlilik süresi var mı hastane için. Kasım 2024te yapılan testi kabul ederler mi yoksa güncel olarak tekrar antikor testi mi almalıyım sonucu zaten aynı çıkacak.

• Değerli forum büyükleri ve değerli forum üyeleri hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum. Öncelikle bu forum olmasaydı bu işi başarabileceğimi hiç düşünmüyorum. Her türlü bilgiyi en hızlı ve en doğru şekilde ulaşabildiğimiz için sizlere çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız. Bugün mülakatımıza girdik ve olumlu geçti. Onaylanmasını tavsiye edeceğini söyledi ama henüz gelen giden bir mail yok umarım son adımda bir sıkıntı çıkmaz. Tekrardan her şey için çok teşekkür ederim.

• @Burak3445 hayırlı uğurlu olsun herşey gönlünüzce olsun

• @sevdemimi Hayal ettiğiniz Amerikadan sakıncası yoksa bahseder misiniz?

• @Mehmet-ynd teşekkür ederim hepimizin gönlünce olur umarım

• @sevdemimi Lütfen imzanızı günceller misiniz, ben de NJ'a gideceğim beklentim çok düşüktü iyi oldu bunu okuduğum artık daha da düşük beklentiyle gideceğim 😃

• @sevdemimi netflix dizilerinde ki gibi görünmüyor, dünyanın en iyi ülkelerini cennet düşünmenize ne sebeb veriyor, barcelonada turistler değerli eşyalarını vucuda sabıtlar calınmasın diye, turkiyede başına bir şey gelmesin diye her şeyi alltan almak gerekiyor,hollandada telefonunla kamera cekme bile yani hiç bir yer güvenli ve hayal edilen gibi değil

• Merhaba dün dosya taşıma talebim olumlu karşılanmıştı. Şuanlık durum sorgulama sayfaasında herhangi bir güncelleme yok dosyamın taşındığını nasıl teyid edebilirim ?

• Öncelikle herkese merhaba. Mülakat tarihimi dün aldım, bu aşamaya kadar hiç soru sorma gereksinimi duymadım çünkü her şeyin cevabı verilmişti, bu konuda çok teşekkür ederim. Üç sorum olacak

1. ben 22 yașındayım ds260 formumu açtırıp annemle babamı eklemem gibi bi durum var mı yani onların da benimle mülakata gelip green card sahip olmaları gibi. Yoksa ben green card sahibi olduktan sonra mı onlara da başvuru yapmalıyız.
    2. Ds260 formumda Amerika’da adres gösterme kısmını boş bırakmıştım. Ama abim ve eşi orda yaşıyorlar . Sadece mülakata giderken belge götürsem kalacak yer ve abimle ilgili bu yeterli mi yoksa formu düzeltmeli miyim.
    3. Ds260 formunda Amerika’da hangi mesleği yapmayı düşünüyorsunuz kısmına `Üniversite eğitimi alıp sağlık sektöründe çalışmak´ yazmıştım. Değiştirip herhangi bi meslek seçsem mi, bu kartı alma sürecimi olumsuz etkiler mi?
      Cevaplarsanız çok sevinirim

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ysfuncu durum soygulama sayfasından kasıtınız neresi tam olarak?

• @Ysfuncu Sanıyorum ki CEAC den bahsediyorsunuz ama aynı gün güncelleme olmaya bilir.

• Az önce konsolosluk aradı. Hepiniz gelecek misiniz diye sordu. Evet dedim ve tamam birazdan maili yolluyorum diyerek kapadı. Şimdi mailde elime ulaştı. Bu şekilde aramaları normal midir? Forumda benzer bir şeye rastlamamıştım da.

• Birde mailde yeni bir bilgi yazıyor.
    IMPORTANT UPDATE: Derivative children under the age of 14 are no longer required to appear in person for their visa interview. This means that if your child is not the principal applicant of an IV case, such as IR2, CR2, FX, and F22, F24 and IR4 they are not required to appear in person for the interview. Principal applicants, including children under 14 are required to appear for an interview. If you have any questions or concerns regarding this update, please do not hesitate to contact us via e-mail.
    Ama güvenipte çocukları götürmezsem sorun olur çıkarırlar diye korkuyorum 😃

• @gucarslan evet ceac den bahsediyordum. ESC sayfamdada bi güncelleme yok henüz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

164

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |