(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@ATS16 İstanbul dayım ama görüşme Ankara’da
-
@ATS16 ucretsiz gonderim saglanan iki yer var. levent, istanbul ve cankaya, ankara subeleri. gorusmeye Ankara' da girmis olsaniz bile gonderim yeri olarak ucretsiz istanbul' u secebiliyorsunuz.
-
@aysenalkan Aysen hanim, Ankara' da gorusmeye girseniz dahi posta gonderim yeri olarak istanbul' u secebilirsiniz. Bol sanslar simdiden
-
@ryuzakitw neye göre açıp kapatıyorlar bilmiyorum ben randevu alacağımda ara dönemlerde kapandığına şahit oldum maksimum 1 hafta sürdü yada sürmedi eylülde başvurdum ekim içinde de zaten randevumu aralık 2024 taşımıştım
-
Merhabalar B1/B2 kategorisi için Ankara’da Aralık 2025 için randevular mevcut. İlgilenen arkadaşlar varsa bakabilirler🙏
-
carsamba sabah istanbul'da benim gorusme, onaylanirsa eger izmir'de pasaportu pazartesi gunune teslim alabilir miyim? yetisir mi?
ona gore bilet alacam izmir'den donus icin. -
@ea1925 merhabalar 5 aralık görüşmem oldu 7 aralıkta dağıtıma çıktığının mesajı gelmişti tek sorun bulunduğum adrese 150km uzaklıkta bir ilçeye göndermeleri oldu bir kaç telefon görüşmesinden sonra il içi aktarma ile +3 günde bu şekilde beklemiştim
Forumda deneyimleri okuduysanız bir kaç arkadaşımızın 1 ay geçmesine rağmen hala postaya verilmemiş bu tarz durumla da karşılaşabilirsiniz.
-
@T-C-Kubilay-Dikici selamlar, o halde ben carsamba'ya bilet alayim. riskli gorunuyor. genelde 2 gun sonra dagitima cikiyor + 1 gun de istanbul-izmir surse. sanki sali gibi en erken.
-
@ea1925 imkansıza yakın böyle hızlı gelmesi risk almayın.
-
@mesut1905 anladim, ben de risk almayayim o halde, carsamba aksamina bileti alayim diyorum, umarim yetisir.
-
@ea1925 Tekrar belirteyim benim şansıma bu kadar hızlı olmuş olabilir bilmiyorum geçen bir arkadaşımız yazmıştı 1 ayı geçti hala gelmedi diye haberiniz olsun
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
@ea1925 Bizim mülakat ile pasaportun elimize ulaşması 2 hafta sürdü. Yoğunluk durumlarına göre değişiyor muhtemelen.
-
@T-C-Kubilay-Dikici
Merhabalar, ds 160 doldurduğumda istanbul olarak girmiştim. Fakar randevuyu istediğimiz şehire alabiliyormuyuz (istanbul/ankara)? Cunki randevu değiştirme kısmında boyle birşey yazıyor:
Please select the Consular Section location where you will apply. The Consular Section location selected below must match the Consular Section location entered on the DS-160 Number form. -
@istanbullover DS-160 formunuzda istanbul' u sectiyseniz bile, Ankara' ya randevu alabilirsiniz. yada tam tersi. sorun olmayacaktir. iciniz rahat olsun.
-
Merhabalar, pazartesi Ankara konsoloslukta randevum var. Konsolosluğa yakın ve aile odası olan otel öneriniz var mıdır?
-
@istanbullover Merhabalar evet randevunuzu istediğiniz yere değiştirebilirsiniz.
-
@lavender Merhabalar ben eşimle Grand Mercure Ankara kalmıştım metro ve konsolosluğa yürüyüş mesafesinde çok güzel temiz armada avm otelin tam karşısında gayet nezih bir yerde.
Yürüyüş ile 10dk konsolosluğa varıyorsunuz benim görüşmemin olduğu gün yağmur vardı bu yüzden otele taksi çağırmıştım 3dk vardık 100tl gibi de bir ücret ödemiştim
Otelin eksi yanı çukurambar çok hareketli bir bölge gece 2 3 kadar müzik seslerini dinlemiştik onun dışında eksi bir yanı yoktu
-
@T-C-Kubilay-Dikici
Tesekkurler. Tekrar ds 160 doldurmama gerek var mi mulakat sehri degistiginde? -
Herkese merhabalar bir konuda sizlere danışmak istiyorum.
Grup randevusunda 4 kişiyiz bunları 2'şerli olarak ayırmak istiyorum, randevu sayfasında bulunan kişilerde tikli alanları kaldırıp ilerlesem sorun olur mu? Farklı bir yol mu izlemeliyim daha önce deneyen varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler. -
@metedemir01 merhabalar eşiniz vize aldı mı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum