@hDundar, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
Merhaba arkadaşlar, 2 Mart tarihinde SSN verdiğim Boston adresime ulaşmıştı. Dün yine o adrese posta gitmiş ve biyometrik bilgilerimin alınması için 17 Mart tarihinde Boston'da randevu verilmiş. Amerika girişince parmak izim ve fotoğraf çekilmişti onda mı sorun olmuş oluyor ? Ayrıca ben San Diego'dayım ve randevumu buraya taşımak istiyorum bunu mail atarak yapabilir miyim ? Ya da telefon mu açmam gerek ? USCIS e girdim ve orada "Reschedule a Biometrics Appointment" kısmı ve "Change Your Address" kısmı var, buradan yapabilir miyim ? Teşekkürler
Arkadaşlar bu konuyla ilgili çözümümü yazayım. Önce USCIS i aradım, fee ödediğimiz web sitesinden önce adresimizi güncellememiz gerek ve yine oradan yeni randevu planlamamız gerek. Boston'da randevum 17 Mart idi, USCIS den adresimi San Diego olarak güncelledim ve San Diego USCIS office den 10 Mart a randevu aldım. Dün gittim randevuma, form doldurdum, formumu kontrol ederek fotoğrafımı çekti. Havalimanında webcam ile çekilmişti ve özensiz idi. Ama USCIS officete dslr bir makine ile çekti, duruşumu vs düzeltti. Ne zaman kartım gelir diye sordum, biz bilemeyiz ama genelde 1-2 ay civarı ama bazen 1 seneyi de bulabiliyor dedi. Umarım 1 aya gelir.