Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @evrentnrkl merhaba, CN aktif olmadan önce KCC aracılığı ile Tayland'a dosyamızı taşımıştık. 4 Nisan tarihine randevumuz oluşturuldu daha sonrasında.

• @cinyor @Physicus Total 6 kişi olursa tabi kesin olur ama 4 ve 5 kişi için de randevu oluşturabiliyorlar özellikle Marina ve Virtus ile konuşup biz de öyle yaptık.

• @ATS16 Merhaba, evet websitesini tamamen okudum ama bazı aşılarım yok onun verdiği sitedeki gibi. Bu aşıları da 1-2 gün içerinde hepsini vurması da imkansız çünkü aşılar arası zaman gerekiyor bu yüzden kafamda karmakarışıklık oluştu. Şimdi Azerbaycana doğru giden uçağa bineceğim belgelerimi toplayıp Türkiyeye geri döneceğim ama sağlık belgelerimde bence doktorun söylediği çoğu aşı yok. Bu durumda neler olacağını bilmiyorum

• @emirhankd Merhaba, aynı sorunu 24 Şubat tarihinde biz de yaşamıştık. Ancak bugün sisteme girdiğimde son aşama olan Case Number kısmını ''2025EU00014XXX'' şeklinde yazdığımızda işleme devam edebildik ve barkodlu print sayfasına ilerledik.

• @10urdmn merhaba, bu lise transkripti hnk. için şart mı acaba üniverse transkripti yeterli olmaz mı ? bilgisi olan varsa litfen yazarsa sevinirim

• Merhaba herkese.Hong Kong sağlık muayenesi için 1x1,5 inch resim gerekli .Bunun için bir şablon var mı?Konsolosluğun istediği
    2x2 inch için zaten mevcut şablon var ve stüdyo onu hallediyor.Ancak şu 1x1,5 olan için şablon var mı yoksa biz mi ayarlama yapalım deyince ikilemde kaldık.Deneyimi olanlar paylaşabilirse,seviniriz🙏

• @DenizMaths Herhangi bir şablonu yok, Adobe Photoshop'da resmi 1x1.5 inch (veya 2,54x3,81 cm) ölçülerinde kırpıp kafanız ortalanacak vaziyette uygun şekilde ayarlar onlar, biri yapamayız derse ikinci bir fotoğrafçı bulun mutlaka yapar. Yapacakları tek şey üst taraftaki kırpma kutucuğuna bu iki sayıyı girmek, normal vize fotoğrafı standartından farksız.

• @ugurbocegi teşekkürler matematikçi dostum🙏

• @Mehmet-ynd konsolosluktan konsolosluğa değişiyor, son mezun olduğunuz okulu isteyen de var lise ve üni birlikte isteyen de.

• @finn_ HNK için soruyorum

• 21k lardayım ankarada mülakat gelme şansı hiç yok dimi

• ⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-ynd bunun kesin cevabını sadece HNK’da karşınızdaki konsolos biliyor olacak, sonra keşke dememek için eksik değil fazla belge ile orada bulunmaniz faydaniza.

https://yesilkartforum.com/forum/post/460324

• @Mehmet-ynd HK için ben ikisinide götürücem.

• ⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-ynd, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@10urdmn merhaba, bu lise transkripti hnk. için şart mı acaba üniverse transkripti yeterli olmaz mı ? bilgisi olan varsa litfen yazarsa sevinirim

Hong Kong lise diplomasının transkriptini istemiyor. Sadece üniversite diploması ve transkript yeterli.

• @Serapp valla bu konu beni çok yordu artık. hep bu ankara yüzünden böyle uğraşıyoruz...

• @finn_ 2003 mezunuyum okul yıkıldı başka okula taşındı, diploma suretini zarzor temin ettim. ama dosya taşımayı düşündüğüm için şimdide önüme lise transkripti çıktı. yarın okulu arayıp verebilirlermi diye sorucam bakalım. belki istemeyecekler ama isterlerse.... ap ye filan kalmak istemiyorum...

• Merhaba Herkese,
    Hong Kong' ta mülakata giren kişiler, aşağıda paylaşmış olduğum ekran görüntüsündeki adım izlediler mi yoksa direkt kayıt olmadan mülakata mı katılım sağlandı?
    Bilgi ricasıyla,

image.png

• @Ethem-Kostak HongKong da mülakat sonrasında pasaportunuzu konsolosluğa giderek alıcaksınız bir adres bildirimi yapmanıza gerek yok.

• @finn_ Teşekkür ederim

• Herkese Merhabalar,
    Dosyami Viyana'ya tasidim ve siramin gelmesini bekliyorum. Fakat sira numaram yuksek eger gelirse belkide son aylarda gelicek. Yesil pasaportum ile Viyana'ya gidecegim. Ancak Yesil pasaportumun suresi 2026 Subatta bitiyor. Pasaportun, Amerika vizesi icin en az 6 ay gecerliligi olmasi gerektigini duymustum. Bu acaba dogrumudur? ve eger pasaportumun suresi 6 aydan az kalirsa bu durumda ne yapmam gerekir?

Yardimci olursaniz sevinirim.

Benzer Başlıklar

• 153
  • 1917
  • 15676
  • 8486
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

164

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |