Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @CaliGirl-0 Evet yönergede böyle yazıyor ancak benim vize başlangıç tarihi basıldığı gün olarak geldi, Ungan randevu tarihi değildi, Aşı kartı geçerlilik süresi 31 Aralık verilmişti,bilginize

• @petitsutlac hangi aşıdan bahsediyoruz biz 4 doz covid olduk

• Ungan size - yaşınıza göre- aşı yapıyor

• @petitsutlac ok şimdi oldu teşekkürler

• @ksk88 Yeni mi oldunuz Covid aşısını? Türkiye'de şu an bulunmadığı için biz olamıyoruz. Ungan'da problem olmaz demişlerdi.

• @petitsutlac Teşekkürler. Aşı kartının da mı geçerlilik süresi var? Amerika'da 5 yıl boyunca lazım olur demişlerdi.

• @CaliGirl-2024 şubat ta 4. Yü olduk

• @ksk88 @CaliGirl-0 Selamlar, Covid aşılarınızın - kaç doz olmuşsanız olun- e-nabızdan aldığınız aşı kartı ( 2 değişik aşı kart var , 1.cisi EU olan burada sadece son 2 doz gösteriliyor - diğeri EU harici olan burada yapılan bütün dozlar gösteriliyor) hepsini gösteren EU harici olanın çıktısını Ungan'a veriyorsunuz. Barkod okutup bu dozları aşı kartınıza işliyorlar. + ve ayrıca Ungan size ücreti karşılığında sormadan ve bilgilendirmeden aşınızı yapıyor. Siz de ücreti ödeyip çıkıyorsunuz. Raporunuz geldiğinde hangi aşıların yapıldığını görüyorsunuz.

• Merhabalar,,babamin Ir5 vize mulakati sonucunda askerlik durumu belgesini istediler,belgeyi internetten dosyaniza ekletin demisler, turkce kabul ediliyormu,?ingilizce edevletten cikarilmiyor,,

• @srdr Merhaba, ben Türkçe olanı yüklemiştim, barkodlu belge olduğu için kontrol ediliyordur, sorun çıkmadı.

• @petitsutlac Çok teşekkürler. Ben son 2 dozu gösterenin çıktısını almıştım. Değiştireyim.

• @srdr Ben de bütün civil dökümanları Türkçe yükledim. Döküman Türkçe veya İngilizce değilse o zaman tercüme gerekir yazıyor.

• @CaliGirl- ceac a yüklenen bazı belgeler için evet tercüme istendi (doğum raporu,evlenme cüzdanı vs ) ama ankara elçilik için zaten o belgelerin asılları yanımızda olmalı e devletten çıkan belgelerin ingilizce çıkartılma şansı mevcut ben dosyalarımızı hem türkçe hem ingilizce olarak hazırladım elçilikte bizden isteyecekleri sponsorumuzun vergi kayıtları , bizim adliye ve nüfus kayıtlarımız olacak daha önce girenlerin tecrübeleri bu yönde

• @ksk88 ayrıca e devlet belgeleri barkotlu istedikleri zaman kontrol edebiliyorlar

• @petitsutlac çok özür dileyerek sorsam 270 doların üzerine aşılar için kaç dolar aldılar yada toplam kişi başı ödenen ücret ne kadar dı ???

• @srdr sonuç olarak vizesini alabildi değil mi ?

• @petitsutlac babam askerlligi 1976 yilinda yapti, e-devletin arsivinde askerlik bilgisi yok,,barkodlu veremediler

• @ksk88 hayir ap de suan cunku balgam testide istendi,,cigerde leke varmis,,covidden dolayi cogu insanda var zaten

• @srdr geçmiş olsun birşey çıkmaz muhtemelen ama prosedürü öğrendinizmi süreç nasıl devam edecek sizin için testin sonucu sizemi gelecek elçiliğemi ebeveyninizi elçilik mi çağıracak tekrar mülakat için

• @ksk88 70 USD ücret alındı, bütün ödemelerinizi kredi kartı ile yapabiliyorsunuz

Benzer Başlıklar

• 3116
  • 1589
  • 2735
  • 4018
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

109

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |