Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @CaliGirl-0 Evet yönergede böyle yazıyor ancak benim vize başlangıç tarihi basıldığı gün olarak geldi, Ungan randevu tarihi değildi, Aşı kartı geçerlilik süresi 31 Aralık verilmişti,bilginize

• @petitsutlac hangi aşıdan bahsediyoruz biz 4 doz covid olduk

• Ungan size - yaşınıza göre- aşı yapıyor

• @petitsutlac ok şimdi oldu teşekkürler

• @ksk88 Yeni mi oldunuz Covid aşısını? Türkiye'de şu an bulunmadığı için biz olamıyoruz. Ungan'da problem olmaz demişlerdi.

• @petitsutlac Teşekkürler. Aşı kartının da mı geçerlilik süresi var? Amerika'da 5 yıl boyunca lazım olur demişlerdi.

• @CaliGirl-2024 şubat ta 4. Yü olduk

• @ksk88 @CaliGirl-0 Selamlar, Covid aşılarınızın - kaç doz olmuşsanız olun- e-nabızdan aldığınız aşı kartı ( 2 değişik aşı kart var , 1.cisi EU olan burada sadece son 2 doz gösteriliyor - diğeri EU harici olan burada yapılan bütün dozlar gösteriliyor) hepsini gösteren EU harici olanın çıktısını Ungan'a veriyorsunuz. Barkod okutup bu dozları aşı kartınıza işliyorlar. + ve ayrıca Ungan size ücreti karşılığında sormadan ve bilgilendirmeden aşınızı yapıyor. Siz de ücreti ödeyip çıkıyorsunuz. Raporunuz geldiğinde hangi aşıların yapıldığını görüyorsunuz.

• Merhabalar,,babamin Ir5 vize mulakati sonucunda askerlik durumu belgesini istediler,belgeyi internetten dosyaniza ekletin demisler, turkce kabul ediliyormu,?ingilizce edevletten cikarilmiyor,,

• @srdr Merhaba, ben Türkçe olanı yüklemiştim, barkodlu belge olduğu için kontrol ediliyordur, sorun çıkmadı.

• @petitsutlac Çok teşekkürler. Ben son 2 dozu gösterenin çıktısını almıştım. Değiştireyim.

• @srdr Ben de bütün civil dökümanları Türkçe yükledim. Döküman Türkçe veya İngilizce değilse o zaman tercüme gerekir yazıyor.

• @CaliGirl- ceac a yüklenen bazı belgeler için evet tercüme istendi (doğum raporu,evlenme cüzdanı vs ) ama ankara elçilik için zaten o belgelerin asılları yanımızda olmalı e devletten çıkan belgelerin ingilizce çıkartılma şansı mevcut ben dosyalarımızı hem türkçe hem ingilizce olarak hazırladım elçilikte bizden isteyecekleri sponsorumuzun vergi kayıtları , bizim adliye ve nüfus kayıtlarımız olacak daha önce girenlerin tecrübeleri bu yönde

• @ksk88 ayrıca e devlet belgeleri barkotlu istedikleri zaman kontrol edebiliyorlar

• @petitsutlac çok özür dileyerek sorsam 270 doların üzerine aşılar için kaç dolar aldılar yada toplam kişi başı ödenen ücret ne kadar dı ???

• @srdr sonuç olarak vizesini alabildi değil mi ?

• @petitsutlac babam askerlligi 1976 yilinda yapti, e-devletin arsivinde askerlik bilgisi yok,,barkodlu veremediler

• @ksk88 hayir ap de suan cunku balgam testide istendi,,cigerde leke varmis,,covidden dolayi cogu insanda var zaten

• @srdr geçmiş olsun birşey çıkmaz muhtemelen ama prosedürü öğrendinizmi süreç nasıl devam edecek sizin için testin sonucu sizemi gelecek elçiliğemi ebeveyninizi elçilik mi çağıracak tekrar mülakat için

• @ksk88 70 USD ücret alındı, bütün ödemelerinizi kredi kartı ile yapabiliyorsunuz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |