Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.3k 953
  • ⭐⭐⭐

    @arzemo Bizim DS-260 formumuzda da eşimle benim mezuniyet bilgilerimiz, eşimin ve kızımın pasaport bilgileri, annemin kızlık soyadı, eşimin 1 adresinin eksikliği, son 5 yılda yurtdışına çıkış bilgisi gibi eksik ve yanlışlar mevcut..Ancak ben bu minör hatalar yüzünden ve düzeltme evrakları yanımda olacağı için formumu açtırmayacağım...


  • @evrentnrkl Hayır açtırmadım. Nasıl anlıyoruz ki onu?


  • @RuhunGemisi Ben de çok yardım gördüm ve halen görüyorum..Aldığım kadarını yerine koyuyorum diyelim..😉...Hepimiz hakkettiğimizi alalım...🤝


  • @ertugrulkndmr oral polio aşısını molnar kabul ediyor. Ya da 4lü 5li tetraxim ya da pentaxim gibi olanların içerisinde polio var o şekilde de yaptırabilirsiniz başka eksik aşınız varsa.

  • ⭐⭐⭐

    Viyana Dr. Molnar Aşı Fiyat Tarifesi..

    Diphterie/Tetanus/Pertussis (Tdap) = 40€
    Diphterie/Tetanus/Pertussis/ Polio (Tdap+Polio) = 59€
    Diphterie/Tetanus (Td) = 26€
    Polio = 40€
    MMR = 44€
    MMR Antibodies Test = 79€
    Hepatitis B 56€
    Hepatitis B Antibodies Test = 13€
    Chickenpox (Varicella) = 79€
    Covid19 = 15€
    Flu = 35€


  • Merhabalar bir sorum olacak mülakatta göstermemiz gereken para varlığımızı banka hesap dökümü olarak gösteriyoruz çoğumuz ben mülakat alabileceğim tarihlerde avrupada olacağım ve türkiyeye de dönme imkanım olmayacak dolayısıyla bankamdan imzalı sirkülerli alamayacağım internet üzerinden online belgeleri kabul ediyorlar mı ya da bu konuda bilgisi olan varsa bana nasıl bir yol izlememi tavsiye eder
    not: 1 martta polonyaya gideceğim 14 ağustosa kadar da dönemeyeceğim
    not: vadeli mevduat olarak birikimim mevcut


  • @Emirhan-Baydur Mülakata gireceğiniz konsolosluğa ulaşarak belgenin ne kadar güncel olması gerektiğini teyit edebilirsiniz. Riske atmak istemezseniz, ailenizden bir kişiye vekalet bırakarak sizin adınıza bu evrakı almasını isteyebilirsiniz.


  • @Emirhan-Baydur seyahat tarihinizden bir kaç gün önce imzalı şekilde bankadan alın.
    özellikle imza sirkülerini.. sonrasında hem onu, hem de mülakattan bir kaç gün önce online olarak aldıklarınız ile mülakata gidin.
    hepsini onlara açıklama yapmadan teslim edin.. sorarlarsa durumu anlatır, seyahatiniz öncesi aldığınızı belirtirsiniz.


  • arkadaşlar en geç 28 temmuza kadar abd'ye ilk girişimi yapmam gerekiyor ancak şuan üniversite okuduğum için dönem bittikten sonra yani haziran sonu gibi gitmeyi planlıyorum. forumda okuduğum kadarıyla giriş tarihini erteleyip riske atmaktansa (olası bir salgın, yeni yasalar vb. ihtimallere karşı) erkenden giriş yapmanın daha mantıklı olduğu söyleniyor. siz bu durumda ne yapmamı tavsiye edersiniz? acaba yakın bir zamanda gir çık yapıp daha sonra okul kapanınca temelli olarak mı gitsem diye düşünüyorum ancak o zaman da bir kaç ay amerika dışında bulunmak tekrar giriş yapmak istediğimde sıkıntı yaratır mı bilmiyorum. kafam biraz karışık o yüzden yardımcı olursanız çok sevinirim.


  • @halildnrts34 Riske atma girişini yap hocam. Ben olsam okulla bile uğraşmazdım.


  • @halildnrts34
    Selamlar, tavsiyem mumkun olan en kisa surede giris-cikis yaparak, LPR statunuzu baslatmanizdir. Bu sekilde SSN ve GC’niz vermis oldugunuz adrese teslim edilir, bir sonraki temelli gidisinizde size zaman kazandirir. Temelli yerlesmeden once birkac ay Amerika disinda yasamaniz cok normal bir durum, cogunlukla bu sekilde yapilmaktadir. Siz yine de Amerika disinda kalis sureleri ile ilgili daha detayli bilgi icin bu basligi inceleyebilirsiniz. Bol sanslar.


  • Selam,dosyayi bangoka tasidik diyelim,,saglik muayenesinde bazi kisilerden balgam testi isteniyor,,sonucun cikmasida yaklasik 2 ayı buluyor,, boyle bir durumda sureç nasil isliyor,,


  • @ugursway bilgilendirme için sağ olun, çok teşekkürler.


  • @ertugrulkndmr toplum sağlığı merkezine gidebilirsiniz. Benim yaşadığım şehirde aile hekimim aynı bahaneyle yapmadı aşılarımızı. Biz de toplum sağlığı merkezine gidip yaptırdık. Tabi orda da söylendiler ama babalarının aşısı değil o kadar da değil.


  • @halildnrts34 bizde gir çık yaptık oglum hazırlık okudugu üniversitesini bıraktı ve dönmedi 😃 şuan banka hesabı açtırdı, gecici iş bakıyor. Yaza kadar ortama alışırım üniversite araştırması yaparım dedi. Mesela 4 yıllık üniv başvuruları bitmiş. Yani mezun durumda değilseniz bence biran önce gidip orada devam edin zaten diplomanızın amerikan üniv diploması olması sizin avantajınıza


  • @Emirhan-Baydur merhaba mülakata nerede gireceksiniz, sanırım girdiğiniz yere göre değişiyor, ben Viyana’da girdim ve memur almadı imza sirkülerini hiç gerek yok dedi hatta.


  • @Flight101 Merhaba, benimde antikor testimde kızamık aşısı negatif. Anneme sordum gerçekten kızamık aşısı yapılmamış buna rağmen aynı şeyi söylediler, aşının çocuklar için olduğunu yetişkinlere yapılamayacağını söylediler maalesef.

  • ⭐⭐⭐

    @LUNAP Selamlar...Piyasadaki eczanelere M-M-R II veya Priorix var mı diye sorar mısınız? Ben de yarın sorayım bakalım neymiş bunların Türkiye'deki durumu öğrenelim...


  • @Ege-0
    @Serapp, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @RuhunGemisi Kazandığınızı öğrendiğiniz sayfada mülakat yeriniz güncellenmiş olarak görünüyorsa sorun olmayacağını düşünüyorum. Yalnız mülakat tarihinize daha iki ay var☺️


  • @halildnrts34, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    arkadaşlar en geç 28 temmuza kadar abd'ye ilk girişimi yapmam gerekiyor ancak şuan üniversite okuduğum için dönem bittikten sonra yani haziran sonu gibi gitmeyi planlıyorum. forumda okuduğum kadarıyla giriş tarihini erteleyip riske atmaktansa (olası bir salgın, yeni yasalar vb. ihtimallere karşı) erkenden giriş yapmanın daha mantıklı olduğu söyleniyor. siz bu durumda ne yapmamı tavsiye edersiniz? acaba yakın bir zamanda gir çık yapıp daha sonra okul kapanınca temelli olarak mı gitsem diye düşünüyorum ancak o zaman da bir kaç ay amerika dışında bulunmak tekrar giriş yapmak istediğimde sıkıntı yaratır mı bilmiyorum. kafam biraz karışık o yüzden yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Ne okuyorsunuz, kaçıncı sınıftasınız, ABD'deki planlarınız nedir?


Benzer Başlıklar

  • DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    17k
    14 Oy
    17k İleti
    519k Bakış
    Ekto OktanE
    @excan 100k Bond konusunun amacı maalesef DV Başvurucuları değil ve DV26 Veya DV27 süreçleriyle hiç alakası yok maalesef konu biraz yanlış anlaşılmış Detaylı şekilde bu konuyu incelemiş birisi olarak WSJ'nin haberi ve diğer kaynakların belirttiği üzere Yurt Dışında DOS tarafından basılan göçmen vizelerinin büyük bir kısmı Amerikan vatandaşlarının yakınlarına ait vizelerdir. Trump yönetiminin 100 bin dolarlık bond kuralı ile hedef aldığı kategori maalesef bu bölgedir. Public charge bahanesiyle maddi gücü yetmeyen orta sınıf bir çok amerikalının aile birleşimini kesmeyi planlıyorlar yasal göçün önünü kesmek için bir fikir DV'yi dahil etme olasiliklari var bu kural çıkarsa ama bu kuralın hazırlanma amacı veya hedefi DV değil Çünkü bir çok kişininde bildiği üzere DV için her mali yılda 55.000 Vize ayrılıyor bu noktada basılan göçmen vizelerininin 500 bin ve yukarısında olduğunu düşünürsek mevcut sistemde DV vizelerinin payı %10 ancak ediyor. Bu haber hala bir dedikodu net bir duyuru yok fakat geldiğimiz noktada bunun DV yasağı ile veya DV ile bir alakası yok tamamen aile temelli göç hedef alınıyor ve orayı kesmek veya kısıtlamak istiyorlar. Saygılarımla.
  • 28 Oy
    16k İleti
    1m Bakış
    boredengB
    @Biks merhaba internette katar türklerden vize istemiyo yazıyo ama transit vize demişsiniz emin olamadım. Transit vize şart mı Doha aktarmalı uçuşlarda?
  • 43 Oy
    7k İleti
    560k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış

    Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    73
    33 Oy
    73 İleti
    25k Bakış
    misha90M
    Teşekkür ederim cevabınız için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum