14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
-
@Erkan001 umarim oyle olur, sizin basvuru tarihiniz neydi?
-
@ebrukuzeyemre 5 Aralık
-
Direk evrak sonrası pasaport basılı gelecekse sorun yok ama bazılarını görüşmeye çağırmışlar ya bende ondan korkuyorum öyle bir durumda süreç çok uzayacak çünkü biz giriş çıkış yapmadık o korkutuyor
-
Herkese merhaba, 14 yaş altı çocuklarım için vize başvurusu yaptım fakat sonradan farkettiğimde ds-160 formun birinde kızıma ait tc no yerine kendi bilgimi girmişim. Şu an konsolosluk onayı bekliyor kısmındayım, evrakları posta ile gönderirken formu tekrar doğru şekilde doldurup göndersem problem yaşar mıyım ? Teşekkür ederim, bekleyen herkes umarım en kısa zamanda sonuca ulaşır.
-
@Consequences teknik olarak mümkün
-
Merhaba , babasi vizeye sahip olan 14 yas+10 aulik olan cocuk icin mulakat gerekir mi acaba ?
-
@HKM 14 yaş itibariyle parmak izi alıyorlar, bu nedenle konsolosluğa gitmesi gerekir diye düşünüyorum.
-
@cem70 @denizci10 Bizde aynı tarihlerde başvurmuştuk hiçbir haber yok henüz. Neden böyle oldu acaba.
-
@Mehmet-Fatih-Aslan geçen sene bu zamanlarda da yine bekleme olmuştu ama bu kadar değil tabii. Konsolosluklar arada böyle kararlar alabiliyorlar. Beklemekten başka çare yok ne yazık ki
-
Bu ara konsolosluktan mail alan varsa bilgi verebilirse iyi olur. Süreç tamamen mi durakladı yoksa yavaşladı mı bilgimiz olur.
-
Bende 31 ekimden beri talimat bekliyorum.
-
@mustafa3453, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
Bende 31 ekimden beri talimat bekliyorum.
Neee bizim 20 Kasım bana çok gelirken anlamadığım bizden sonra başvurup pasaportu gelenler var
-
@mustafa3453 siz Amerikaya gidiş tarihini ne yazmıştınız
-
@Erkan001 en son ekim ayında giriş çıkış yaptım
-
Hayır onu demek istemedim. Yeni vize için başvuru yaptığınızda size ne zaman Amerikaya gideceğinizi soruyor oraya ne yazdınız demek istedim
-
@Erkan001 yanlış hatırlamıyorsam hazıran olması lazım
-
Yanlıs hatılamıyorsam haziran ayı olması lazım
-
Talimat maili alan var mı?
-
Bugun posta talimatım geldi
-
Merhaba saat 14.50 civarında talimat mailini almış bulunmaktayım. 7 Kasım başvurumuzun tarihi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum