14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
-
Merhaba
Bizim 2 çocuk için İstanbul başvrumuz bugün pasaportlar vizeli şekilde elimize ulaşarak neticelendi arkadaşlar.Kasım sonu başvurduk sanal sıraya girdik.2 haftada yani 14 aralıkta mail geldi aynı gün postaya verdik.
16 aralıkta Application Received oldu.
Bundan sonra bekleme biraz uzun sürdü.fakat approved sonrası çok hızlı ilerledi.😀
22 ocak approved
23 ocak issued
24 ocak teslim aldık.
Tüm bekleyenlere olumlu sonuçlar ve vizelerini iyi günlerde kullanmalarını dilerim. -
Merhaba,
Ben 4 kişilik ailem için randevu almıştım. Daha sonra 4 kişilik grubu 2 yetişkin 2 çocuk olarak ayırdım. 2 yetişkin olarak randevumu erkene çekebildim. Bu durumda eşimle randevuya gitsem. Çocuklar için randevu aldığımı ama randevu tarihinin Kasım 2026 kasım olduğunu belirtsem. Eğer vizelerimiz onaylanırsa onlar için posta yoluyla başvurabilir miyim? Yani mevcut çocuk grubunu posta ile başvuruya dönüştürebilir miyim? Ben ve 1 çocuğum daha önce red almıştık. -
Posta yolu ile başvuruyu konsolosluktaki vize memuru belirlemiyor. ds160 doldurduktan sonra ais üzerinden kayıt yaparken orada sistem tarafından belli oluyor randevu gerekip gerekmediği. zaten 14 yaş altı çocuklara genelde randevu istemiyorlar posta yolu ile başvuru alıyorlar.
-
@cem70 hayırlı olsun bizimki de issued oldu postaya verilmiş pasaportumuz.
-
Çoğu zaman gecikebiliyorlar.
-
Herkese merhaba,
Kızım 13 yaşında Nisanda 14 olacak ve ABD vizesi 2026 da bitiyor, o nedenle dün akşam yenileme için başvurdum ve kuyruğa alındığını ,görüşmeye gelmesinin gerekmediği ancak işlemlerin 6 haftaya kadar sürdüğünü belirten mail aldım. Sizce Nisan ayına kadar işlemler biter mi? Talimatlar maili en geç ne zaman gelir? Yardımlar için şimdiden teşekkürler. -
Güncel deneyim ve süreler beş üstteki mesajda paylaşılmış. Yılın dönemine göre değişkenlik gösterebilir, geçtiğimiz süreçte Christmas - MLK Jr. Day gibi resmi tatiller ve konsolosluğun da bağlı olduğu Disisleri Bakanliginda değişimler söz konusu idi.
-
Merhaba Ben amerikada yaşıyorum. Anne ve babamin turist vizesi var. Abimin kızı yegenim 13 yasinda. annem ile gelmek istiyor ona ne şekilde vize alabilirim? Ya da böyle birsey mümkün mu?
-
Bugün 75.gun ve hala mail gelmedi bir yere mail atmak yada aramak gerekir mi
-
@Zelene evraklarınızı hangi konsolosluğa göndermiştiniz?
-
Merhaba,
Yeğenim ve annesi için randevu oluşturacağım. Yeğenim 15 yaşında annesi de bağkur sigortalı olarak görünüyor. DS160 formunda Bağkurlu olduğunu nasıl ve ne şekilde belirtebilirim? Yardımcı olmanızı rica ederim. -
@ATS16, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
Evrak isteği maili gelmedi henüz konsolosluk onayı bekliyor yazıyor 20 Kasım dan beri
-
@Zelene, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
Evrak isteği maili gelmedi henüz konsolosluk onayı bekliyor yazıyor 20 Kasım dan beri
Merhaba, Amerika'ya gideceğiniz tarihe ne yazmıştınız?
-
@Erkan001, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
@Zelene, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
Merhaba, Amerika'ya gideceğiniz tarihe ne yazmıştınız?
Temmuz yazdık sanırım tam emin değilim de okul kapanışına denk geliyordu
-
Dikkat ettim de sanki yazılan tarihe göre önceliklendirme ya da bekletme yapıyorlar gibi. Yakın tarih yazanların yetiştirilmesi için öncelik veriliyor bence.
-
@Erkan001, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
Dikkat ettim de sanki yazılan tarihe göre önceliklendirme ya da bekletme yapıyorlar gibi. Yakın tarih yazanların yetiştirilmesi için öncelik veriliyor bence.
Belki de o aklıma hiç gelmedi 15 tatilde gidecektik yetişmez diye yaza planladık okul kapanışına
-
Merhaba, biz de işlemlerimizi 30 Aralık'da tamamladık. Bu hafta 6 hafta oldu ama dönüş yok. 6 haftadan uzun sürenler var mı? Gidiş tarihimiz 28 Mart.
-
@ebrukuzeyemre biz 7 kasımdan beri bekliyoruz mart gibi yazmıştık bizde
-
eyvah o halde, çok zor ihtimal çıkması ve yetişmesi.
-
Ben de mart 29 yazmıştım. Eğer düşündüğüm doğru ise mart sonu olanlar için şubat sonu mail gelir diye tahmin ediyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum