Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @alparslan34 siz alırsınız. Eşinizde gizli tb ihtimali çok düşük, aktif tb olup anlamama şansınız yok. Leke vs varsa balgam testine kalma ihtimaliniz var. O da sürecinizi uzatır ancak aktif tb olmadığı sürece olumsuz sonuçlanmaz.

• ⭐⭐⭐⭐

• @okokok balgam testine kaldı. Onda çıkarsa benim almama şansım var mı ?

• @mbaydar Merhaba, sorun olup olmamasına kimse net cevap veremez sanırım ama Viyana özelinde tecrübemi paylaşayım sizinle. Bizde pasaport değiştirdik. Görüşme esnasında yeni pasaportu vermiştik, “bu farklı, vizeniz buna mı basılacak” diye sordular, evet dedik. Diğer pasaportta yanımızdaydı, görmek ister misiniz diye sorduğumuzda gerek olmadığını söylediler. Başarılar..

• @alparslan34 sizinki onaylanır, yaşanmış örnekler var bu konuda. Eşinizin onayı da balgam testi sonunda gelir. Bende de leke olduğu için çok araştırdım, olumsuz bir vakaya denk gelmedim, tabii bu olumsuz olmayacağı anlamına da gelmez ancak merak etmeyin sonuç temiz gelecektir.

• Merhabalar. Gelen maildeki sayfaları incelerken istenilen belgelere göz attım ve sadece doğum belgesi lise diploması sicil kaydı askerlik belgesi ve pasaport isteniyor banka hesap dökümüne dair birşey yazmıyor bu normal mi?

• Arkadaşlar selam,
    Bangkok'da sağlık muayenesine girecekler için bazı aşıların ve muayene ücretini öğrendim.

For Tdap vaccine, we have 3 brands in our hospital:

• Adacel injection 0.5 mL → 2,114 THB per shot

• Boostrix pre-filled syringe injection 0.5 mL → 1,952 THB per shot

• Boostagen pre-filled syringe injection 0.5 mL → 2,199 THB per shot

For Influenza vaccine, we have 1 brand which is VaxigripTetra pre-filled syringe injection 0.5 mL (Northern strain) → 1,180 THB per shot

For COVID-19 vaccine, we have 1 brand which is Comirnaty JN.1 30 mcg/0.3 mL injection (Adult) → 5,005 THB per shot

Not include the estimated doctor’s consultation fee which may range from 1,000 – 3,000 Baht/doctor/OPD visit, although in some cases depending on various factors, the fee might vary from the estimated range. Prices are subject to change without prior notice.
    Prices are subject to change without prior notice.

----Edit
    Remark :

The estimated price represents a possible range of costs only and should not be interpreted as the actual costs of treatment.
    The estimated price provided is based upon our best understanding of the patient‘s medical condition at the time of inquiry/contact.
    Only a Bumrungrad physician can approve a patient’s eligibility for medical and surgical packages and only after a thorough physical examination has been performed.
    Medical and surgical packages have strict conditions for patient’s eligibility and do not cover complications and any other additional expenses that may arise.
    A 100% deposit of the estimated cost is required on or prior to admission.
    The above-estimated cost will:

Not include the estimated doctor's consultation fee may range from 1,000 – 3,000 Baht per doctor per OPD visit, although in some cases, depending on various factors such as complexity, time spent, etc., the fee might vary from the estimated range. This fee may not cover certain bedside diagnostic and treatment procedures.
    Not include any antibiotic medicines after surgery/procedure.
    Not include any other expenses incurred before and after the surgery/ procedure.
    Not include any medical expenses/doctor's fee incurred due to complication, underlying and/or further treatment costs which may arise during and after the surgery/ procedure. These costs will be the responsibility of the patient.
    Not include home medications and medical supplies.
    Prices are subject to change without prior notice.
    Please note :

Please inform us in advance if you have any underlying diseases: Cardiovascular Disease / Diabetes / High Blood Pressure / Asthma / Cancer / or others including any Allergic to any Medications and any Medicines you are taking, current treatment, and correlating diagnosis.
    These prices are for planning purposes only to assist the patient in understanding the possible range of costs. Actual estimates for care cannot be accurately provided until the patient has been examined by the Bumrungrad physician. The cost ranges provided are based upon our best understanding of the patient's condition at the time of contact and do not represent a minimum or maximum potential cost.
    As treatment methods and prices may vary in accordance with each patient’s condition, we recommend that you see our physician for an initial consultation and evaluation or you can send us the medical reports so that our doctors can then recommend a suitable treatment plan.

• ⭐⭐⭐

@evrentnrkl TdaP+ Polio şeklinde sorsamanız daha uygun olurdu...Sadece TdaP olan Adacel in fiyatını vermiş olabilir..

• @Flight101 şöyle ki abi,
    Onlara ben antikor testimi ve covid sonuçlarımı attım ve bana hangi aşıları olmam gerektiğini sordum yaşımla beraber bana tdap,infulanza ve covid yazdılar. Buna istinaden bende tekrar sorduğumda ücretlerini bu şekilde dönüş sağladılar. Konuya çok hakim olamadığım için onların verdiği bilgilere göre fiyat sormuş oldum kısacası.

• Merhaba pasaport bilgilerimi güncellemek için [email protected] adresine;

Dear Sir/Madam

Please unlock my DS-260 form as I would like to make some revisions.

Case Number: 2025EU00013XXX
    Applicant Name: XXXX, XXXX
    Preference Category: DV VARIETY
    Date of Birth: XX/XX/XXXX
    Interview Date: April 03, 2025 08:30 AM - Hong Kong

I also added my esc print file in the attachments section.

Thank you,
    XXXX XXXX

Şöyle bir mail attım 13 Şubat saat 20:00'de hala dönüş almadım salıya kadar dönüş gelmezse tekrar bir mail atayım mı? @Serapp
    Hong Kong için dosya açtıran var ise kaç günde dönüş almıştı?

• @finn_ iki pasaportla birlikte görüşmeye gidebilirsiniz dosyayı açtırmaya gerek yok

• ⭐⭐⭐⭐

@finn_

17.02.2025 Pazartesi günü Presidents' Day nedeniyle ABD’de tüm resmi kurumlar ve yurtdışı temsilcilikleri kapalı. O yüzden Pazartesi günü de cevap alamayacaksınız, cevap beklentinizi bu doğrultuda planlamaniz yararınıza olacaktır.

• ⭐⭐⭐⭐

@finn_ DS260 formunda pasaport bilgisi dışında başka bir değişiklik yapmayacaksanız Sayın @muratch nin dediği gibi form açtırmanıza gerek yok. Eski ve yeni pasaportla mülakata gidebilirsiniz. Bu konu hakkında Sayın @gucarslan ın şu iletisini okuyun.

• Tam emin değilim ama tüm formu mülakat öncesi kontrol etmiş olurum bu sıradada pasaport bilgimi güncellerim demiştim. Başka bir değişiklik hatırlamıyorum hala aynı işte çalışıyorum adreslerim aynı değişen bir şey yok eğer cevap gelmez ise tekrar bir talepte bulunmuyorum o zaman teşekkürler.

• @muratch
    Selamlar, evet bu gayet normal. Her konsolosluk sizin Amerika’ya goc etmeni icin sizden banka hesap dokumunuzu istemiyor, hatta sizin ne kadar paraniz var ilgilenmiyor. Bu genellikle Afrika, Asya ve Guney Amerika kitlarinda bulunan bazi konsolosluklarin talebi. Mulakata gireceginiz konsolosluk ozelinde paylasilmis gecmis deneyimleri gozden gecirmenizi tavsiye ederim.

• ⭐⭐⭐

Selamlar....DV2025 mali yılında şu ana kadar paylaşılmış olan Viyana deneyimlerini bir araya topladım. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
    Deneyimlerini okuyacağınız talihli dostlarımızın adlarında bağlantı mevcuttur, üzerine tıklayarak profillerine gidip tebrik mesajınızı eksik etmeyiniz. 😉

Viyana Mülakat Deneyimleri 2025 Vol.1

• Selamlar herkese
    Bi sorum olacaktı vizemiz onaylandığında ssn no muz belli oluyor mu? Ssn no en kısa zamanda nasıl öğrenirim ? Usa girdikten sonra en fazla 2 gün içerisinde ssn no mu öğrenebilir miyim ?

• @zerooo ssn ininiz vizeniz onaylandiginda belli olmaz ve ogrenemezsiniz abd ye girdikten sonra ssa ofislerine gidip ogrenmeyi deneyebilirsiniz bazen soyluyorlar bazen soylemiyorlar ofisteki memura bagli.

• @zerooo SSN işlemleri siz ilk girişi yaptıktan sonra başlar, öncesinde belli olmaz. 2 gün içerisinde size ulaşması mümkün değil gibi gözüküyor, fakat düşük bir ihtimalde olsa işleme alınmış olabilir ve sosyal güvenlik merkezine giderek numaranızı öğrenmeye çalışabilirsiniz.

Bkz; https://yesilkartforum.com/forum/search?term=ssn öğrenmek&in=posts&matchWords=all&sortBy=relevance&sortDirection=desc&showAs=posts

• Dv charts sitesi dün akşam güncellenmedi, anormal bir durum mu?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

125

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |