Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @DenizMaths Viyana özelinde, tek mailde tüm aile bireylerini belirterek randevu oluşturduk. Gelen cevapta tek bir tarih saat vardı, aile olarak baz almış olmalılar.

• arkadaşlar vizem onaylandı. forumda emeği geçen herkese teşekkür ederim. detaylı deneyimimi müsait olduğumda yazacağım.
    bu arada sarı zarf almadım. okuduğum mesajlara göre sarı zarftaki bilgiler dijital olarak vizeye işleniyormuş. endişelenilmesine gerek olmadığını okudum. takipte kalın. sağlıcakla

• @merlin Tebrikler

• ⭐⭐⭐⭐

@merlin tebrikler, sarı zarf pasaportunuz ile birlikte gönderilecek konsolosluk tarafından AIS kaydı esnasında ibraz ettiğiniz adrese. ABD’ye giriş esnasında sarı zarfı yanınızda bulundurmaniz ve pasaport kontrolde CBP memuruna zarfı teslim etmeniz sürecin ayrılmaz bir parçası. Takipteyiz, bol şans 🍀

• ⭐⭐⭐⭐

@DenizMaths yurtdışı konsolosluklar için alınacak sağlık kontrolü randevuları için diğer talihlilerin geçmiş güncel deneyimleri takip etmeniz yararlı olacaktır, benim ilettiğim husus Ankara - Unganlar için geçerli. Bir sonraki bültende current olmanız ve en kısa sürede mülakat bildirimini almanız dileğiyle 🍀🙏🏻

• @ATS16 teşekkür ederim

• @Flight101 verdikleri fiyat 59 euroydu oraya sorduğumuzda

• Merhaba Hong Kong dün bildirdi 3 hafta sonrasına randevu verdi sağ olsun 🙂 ama çok sıkışık bir zaman oldu biraz panik olduk açıkçası. Henüz toparlayamadığımız belgeler var. Normalde hep 1 buçuk ay sonrasına randevu verirler diye gözlemlemiştim. Bunun yanında sanırım doktor muayenesi tarafında çok yoğunluk var Çünkü Doktor randevusu ve covid aşısını henüz ayarlayamadık. Hong Kong'ta sağlık raporu çıkması uzun mu sürüyor ve covid aşısını nerede nasıl yaptırabiliriz bilgi paylaşabilirseniz çok seviniriz. Herkesin yolu açık olsun.

• @Zeynep-Soyupak hocam merhaba mail yoluyla mı ulaştınız doktor ofisine. Nicolson a mail attım ben de direkt ama henüz dönen olmadı. Bir de hangi evrakları ve sağlık verilerini toparlamamız gerektiğine dair bir listeniz var ise paylaşabilir misiniz?
    Bana yalnızca esc de güncellemem olduğu ve kontrol etmem gerektiğini bildiren bir mail geldi.

Acayip bir anksiyete bozukluğu başladı 😁
    Benim en büyük korkum orada bir arkadaşımızla karşılaşıp sınavdan çıkınca insanların konuştuğu sorudan bihaber olmaya benzer bir şaşkınlıkla “aa o belge mi hazırlanacaktı?” demek 🙂

• Herkese merhabalar. 03/04/2025 e mülakat planlandığını dün ESC güncelleme mailinin akabinde öğrendik. Eşimle birlikte müthiş bir stres sardı bizi, çünkü doktor randevusundan sonra verilen zarflarin elimize ortalama 10 gün gibi bir sürede ulaşacağına dair bir izlenimimiz. Umutlarımız bu işe bağlı olduğu için 4 gün de buffer ekleyerek 14 gün gibi bir süre öncesinde sağlık muayenesini planlamaya çalışıyoruz. Ancak doktor ofisinden mail yoluyla dönüş alamamak ile ilgili endişeleniyoruz. Yazdık maillerin Nicolson ve Anderson a ancak dönüş yok henüz. Tecrübeli arkadaşlardan acaba 14 gün öngörüsü için yorum alabilir miyiz? Ve randevu almak için hangi yolu tercih etmem akıllıca olacaktır? Destek olabilirseniz çok seviniriz. Herkese bol şans 🙂

• ⭐⭐⭐

Hong Kong nisan ayı için mülakat planlamalarını yapmış... Dosyasını Hong Kong a taşımış olan talihli dostlarımız gerekli yerlerden kontrollerinizi yapınız..

• @Flight101 Haydi Viyana haydi. Tam zamanı şimdi. 15600 den Hong Kong mülakatı alanı gördüm listede. Maşallah Hong Kong a. Nazar değmesin.

• ⭐⭐⭐

@minnesota 3 farklı yerden periyodik kontrollerimi yapıyorum her saat başı...😂😂..Hunilik olmaya az kaldı...😉

• @Flight101 🤣tez zamanda güzel haberlerinizi bekliyoruz🙏

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@pnarr mülakat aldıysanız neden imzanızı güncellemiyorsunuz?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@brkkrmz27 forumu okumadığınız için kesinlikle endişelenmelisiniz.

• @kinghaze35 Öncelikle tebrik ederim, umarım sürecinizi kolay bir şekilde atlatırsınız. Benim konuyla ilgili deneyimim; https://yesilkartforum.com/forum/post/469304

Sağlık kuruluşundan randevu talep ederken mülakat tarihinizi belirtiyor olacaksınız, dolayısıyla mülakata yetişecek şekilde bir randevu talep ettiğinizi belirtmenizde fayda var. Nicolson özelinde ben o şekilde yaptım.

Bol şans!

• @vixo hocam öncelikle çok teşekkürler. Size de gönülden tebrikler. siz yalnızca mail yolu ile mi iletişime geçmiştiniz? Herhangi bir telefonla arama vb. duruma gerek kaldı mı?

• Mülakat mailim geldi 3 Nisan. Mailde faydalanici diye çocuklarımın ismi yazıyor. ben boşandım ve velayet annede diye belirtmistim, tek gideceğim diye doldurdum formu. Bi yanlışlık mı var acaba sadece kendim için doldurmuştum ds 260ı.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Koray85 ilk başvuruda eklediğiniz için (ki doğrusu bu) çıkıyor çocuklarınız.
    çocuklarınızın gitmesine gerek yok mülakata. bunu mail ile konsolosluğa bildirebilirsiniz dilerseniz, çok da elzem değil bu arada.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

153

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |