Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@erman53 geçmiş olsun, paylaştığınız icin de teşekkürler. Vize için bir hayli zorlanmışsınız.

Bundan sonra Schengen ve UK vizesi almak, kalış sürelerine uygun bu ülkelere yapacağınız seyahatler sonrası TR’den B1/B2 vizesine başvurmak (ANK ve IST’de mülakata girmek), mülakat sonucunu beklemekten başka bir çare kalmıyor ne yazık ki. Takdir ve karar sizin, bol şans 🍀

• @ATS16 Evet Yunanistan schengen başvurusundan da 2 kere reddim var. İlerleyen zamanlarda tekrar schengen vizesini deneyeceğim. Teşekkürler

• @erman53 geçmiş olsun, daha önce başka bir yerde şöyle bir şey okumuştum: "eğer kendi ülkenizde red yediyseniz başka yerden başvurmak doğru değildir, vize alışverişi gibi görünür" tabi bu ne kadar doğru bilemiyorum. Umarım bir sonraki mülakatınızda alırsınız.

• Ban calisma izini ve oturum izini olan bir ulkeden basvurup aldim. Bu sekilde sorun olmaz

Benzer Başlıklar

• 3
  • 4
  • 6
  • 200
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

164

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |