Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@erman53 geçmiş olsun, paylaştığınız icin de teşekkürler. Vize için bir hayli zorlanmışsınız.

Bundan sonra Schengen ve UK vizesi almak, kalış sürelerine uygun bu ülkelere yapacağınız seyahatler sonrası TR’den B1/B2 vizesine başvurmak (ANK ve IST’de mülakata girmek), mülakat sonucunu beklemekten başka bir çare kalmıyor ne yazık ki. Takdir ve karar sizin, bol şans 🍀

• @ATS16 Evet Yunanistan schengen başvurusundan da 2 kere reddim var. İlerleyen zamanlarda tekrar schengen vizesini deneyeceğim. Teşekkürler

• @erman53 geçmiş olsun, daha önce başka bir yerde şöyle bir şey okumuştum: "eğer kendi ülkenizde red yediyseniz başka yerden başvurmak doğru değildir, vize alışverişi gibi görünür" tabi bu ne kadar doğru bilemiyorum. Umarım bir sonraki mülakatınızda alırsınız.

• Ban calisma izini ve oturum izini olan bir ulkeden basvurup aldim. Bu sekilde sorun olmaz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

147

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |