Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @gkorkmaz merhaba, biz sisteme Tax Return leri eklemiştik o hali kabul edildi, daha sonra mülakatta irs hali gerekli onu yüklemelisiniz dedi 2023 yılını tek istediler bizden ki mülakat 30 Aralıktaydı, sonra sisteme yükledik bir hafta sonra pasaportumu vize ile birlikte gönderdiler bir sıkıntı olmadı.

• @boztemel merhaba, ben de en son 2022'de olmuştum e nabızdan çıktısını verdim ekstra bir aşı istemediler covid için muhtemelen sizin de yeterli olacaktır sadece çıktıları unutmayın.

• @dreamyy 21 martta her şey yolunda gider de ekstra bir şey istemezlerse en geç 5 güne gelir pasaportunuz geldikten sonra istediğiniz herhangi bir tarihte gidebilirsiniz:)
    Benim mülakat ile geliş tarihim arasında iki hafta gibi bir süre var

• @Ezgi-2 yani aşı kısmı aşırı saçma olmuş ben de yaptırmayı düşünüyordum iyi ki yaptırmadım hem ikinci kez olup hem de aynı parayı ödüyoruz ve en kötüsü ne derlerse o bu aşamaya geldikten sonra karşı çıkamıyorsunuz:( neyse geçti gitti umarım mülakatta kolaylıkla geçer 🙏🏻

• Arkadaşlar merhaba, NVC'ye Polis adli sicil kaydı yüklerken daha önce Amerika'da 12 aydan daha fazla yaşamış olup ABD'den alınmış bir adli sicil belgesini yükleyen oldu mu? NVC bunu şart koşuyor mu acaba beneficiary için bilenleriniz var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.

• @Esra-Lewis inşallahhhhh 🙏🏻🙏🏻

• @serkanbuk Serkan bey süreciniz be aşamada şu anda. Eşim için de balgam testi istediler şu anda beklemedeyiz. Bilgi verebilirseniz çok memnun oluruz.

• pd tarihi 30 Eylül 2023. Approval notice dokümanlar bölümüne yüklenmiş galiba approve olduk. notice of action maili geldi. acaba simdi nvc aşamasına geçmiş mi olduk?

• Bu ileti silindi!

• @nazmi4343 12 aydan uzun sure yasadiginiz her ulke icin sisteme "Police Certificate" yuklemeniz istenecektir.

• @tb19, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

pd tarihi 30 Eylül 2023. Approval notice dokümanlar bölümüne yüklenmiş galiba approve olduk. notice of action maili geldi. acaba simdi nvc aşamasına geçmiş mi olduk?

Dokumanlarda "approval notice" varsa kisa sure icerisinde NVC'den mail alirsiniz.

• @kadargo Yanitiniz icin tesekkur ederim. Suanda Turkiye'de yasadigim icin ABD'den bir Police Certificate nasil alabilirim bilmiyorum FBI'in posta yoluyla verdigini duydum ancak emin degilim, bu konuda bir bilginiz var mi acaba? Tesekkurler tekrardan.

• Ben 1 2 yıl KKTC de yaşadım burası içinde böyle bir polis belgesi filan gerekiyor mu burayı hiç bir ülke tanımıyor çünkü

• @kadargo tesekkur ederim evet var!!!! cok sevindim grrcekten 16ay sürdü. surec cok yorucu

• 22 Ocak 2025 tarihinde USCIS Covid-19 asisi olma zorunlulugunu kaldirdi.
    Release Date
    01/22/2025
    Effective Jan. 22, 2025, USCIS is waiving any and all requirements that applicants for adjustment of status to that of a lawful permanent resident present documentation on their Form I-693, Report of Immigration Medical Examination and Vaccination Record, that they received the COVID-19 vaccination. USCIS will not issue any Request for Evidence or Notice of Intent to Deny related to proving a COVID-19 vaccination. USCIS will not deny any adjustment of status application based on the applicant’s failure to present documentation that they received the COVID-19 vaccination.

• ⭐⭐⭐⭐

@alibilen

Şu an sadece AOS (Adjustment of Status) yapanlar için ilgili aşı şartı kaldırıldı.

https://yesilkartforum.com/forum/post/476069

• arkadaşlar bir sorum olacak. NVC ye evrakları yükleyip o şekilde bırakacak mıyız? yani evrakları yükledik gibi bir bildirim yapmamıza gerek var mı yoksa onlar otomatik yüklendiğini görüyorlar mı?

• @salimekoken herhangi bi bildirim yapmanıza gerek yok eksik yada başka bir evrak istediklerinde sizinle mail yoluyla iletişime geçiyorlar onun haricinde evrakların onaylanmasını bekliyorsunuz sadece

• Merhaba bir sorum olacak biz yeni evlendik ve eşim süreçi Amerika’dan yürütecek kendisi Amerikan vatandaşı. Sorum şu boşanma belgesi isteniyor ama vukuatlı nüfus kayıt örneğinde boşanma ve tekrar evlenme tarihleri yazıyor bu belgeye gerek varmı yani mahkemeden belge alıp bunu çeviri yaptırmam mı gerekiyor eski evlilikler için

• @Bircan eşim ABD vatandaşı ,ben Türkiye’deyim.kızım Türkiye’de doğdu.kızım için mülakata gittiğimizde eşimin orda 5 yıldır yaşadığına dair evrakları istediler .

Benzer Başlıklar

• 22
  • 1360
  • 3116
  • 2
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

128

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |