North Carolina
-
Merhabalar, acaba aramizda Durham ve yakin cevresinde yasayan arkadasimiz var mi?
-
@murattoirimazu taşındınızmı? Cary'de ATAA derneği var sanırım bayağı aktifler size yararlı bilgiler vereceklerinden eminim.
-
@deejake Daha tasinmadik hocam ins 1-2 hafta icerisinde. Aynen baktim sayfalarina bayagi aktifler, sana da cok tesekkur ederim degerli bilgiler verdin dostum.
-
@murattoirimazu ne demek benim yerimde olsaydın aynısını yapardın eminim.
-
Charlotte, NC civarlarini dusunenler icin CP Community College'da 8 haftalik gunde 2.5 saatlik ve haftada 4 gun olacak sekilde ESL ingilizce kurslari bulunmaktadir.
F1 visa harici tum vizeleri ve elbette GC sahiplerini kabul etmekteler. Hatta bir ara Turk bir egitmende vardi. Yanlis bilmiyorsam ucretsiz. -
@freeworld Durham tarafi icin ? :)
-
@murattoirimazu :) Alası vardır orada emin olun sevgili Murat hocam. Umarım herşey yolundadır
-
@freeworld yolunda simdilik hocam tesekkur ederim, basladik rutine git gel ise :) bu tarafa gelirseniz mutlaka haber verin
-
@murattoirimazu Güzel haber 👍 Umarım görüşme şansı olur birgün. Saygılar
-
Yanıtsız bırakmayalım, belki bir gün birinin işine yarar.
Durham bölgesi için - yine ücretsiz ESLhttps://durhamtech.edu/continuing-education/english-second-language-esl
-
@freeworld North Carolina içinde söyledi:
https://durhamtech.edu/continuing-education/english-second-language-esl
Super! cok tesekkkurler!
-
Charlotte tarafında bulunacaklar için;
Yeni keşfettiğim bir market. Hemen hemen tüm temel türk ürünlerini bulunduruyorlar, bir kaç marka çeşidi ile herşey.
Taze fasulye bile var - hemde taze olarak :)Super G Mart Charlotte
7323 E Independence Blvd, Charlotte, NC 28227
(980) 321-4048
https://goo.gl/maps/BagA121RrHvTriangle bölgesinde ise şüphesiz ziyaret etmeniz gereken Türk bir arkadaşımızın marketini şiddetle tavsiye ederim. Çok iyi bir kişidir kendisi;
Turkuaz Market
203 N Harrison Ave #110, Cary, NC 27513
(919) 455-1890
https://goo.gl/maps/t7kDM7xSatN2 -
@caglaror Selamlar, seyahatte oldugumdan forumu pek takip edemiyorum. Son durum nasil? San Diego’da bir is var duyunca aklima siz geldiniz. Ilglilenir misiniz? Eczanelere ilac dagitim isi...
-
@murat-taskin İş görüşmeleri için çalışmalarıma başladım. Ev-eşya anlamında yerleşik düzene geçtik. Eski mesleğimle ilgili işleri şimdilik düşünmüyorum. Mecbur kalırsam elbette kürkçü dükkanım orası. 1-2 ay sonra durumlar anlaşılır. Çok teşekkür ederim.
-
@kürşat Kürşad Bey Detroit'i araştırmanızı öneririm otomotiv konusunda.
-
@nevergiveup34 North Carolina içinde söyledi:
@kürşat Kürşad Bey Detroit'i araştırmanızı öneririm otomotiv konusunda.
Oneriniz icin cok tesekkur ederim otomotiv sektoru icin iyi bir yer ama yasam olarak gidenler pek tavsiye etmiyorlar ben suna inaniyorum en iyisini bulana dek denemek lazim bir yere bagli kalmamak
-
Sayın @Kürşat bu link size otomotiv ile ilgili hangi şehir/eyaletleri seçebileceğiniz ile ilgili fikir verebilir sanırım.
-
otomotiv icin south carolina da söz sahibi bilginize.
-
@calibraturbo Haklisiniz. Volvo ve BMW üretim fabrikaları mevcut South Carolina'da. Biz BMW'ya urun yolluyoruz ve oldukca güzel bir fabrika oldugunu söyleyebilirim.
-
Euro 2.6 dan 3 oldu Almanyada otomotiv muhendisligine baslayacaktım agustos ayiydi Uninin dil sınavını geçmiştim.Cesaret edemedim bu euro beni yakar diye. ah!.Card cıkarsa işçi olarak alırlarsa girerim. Almanca ingilizcem saglam. Hayal işte. Hayatlar bimden ekmek al gel günü devir. burada tanimadigin adamlara çemkir vb.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum