Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

North Carolina

Diğer Eyaletler
221 79 33.2k 90

Benzer Başlıklar

• North Dakota

Diğer Eyaletler north dakota
    12
    1
    2 Oy
    12 İleti
    2k Bakış
    Murat BiceM
    Selam arkadaşlar, Kuzey Dakota'nın Williston şehrine yerleşeli henüz iki hafta oldu. Küçük, sakin ve ekonomik açıdan avantajlı bir şehir. Hava gerçekten soğuk, alışmak biraz zaman alacak gibi görünüyor. Ama hem yeni bir başlangıç yapmak isteyenler hem de ekonomik bir yaşam hedefleyenler için gayet mantıklı bir yer olduğunu düşünüyorum. Daha önce Seattle'da yaşıyordum, burada belediyede kendi mesleğimle ilgili bir işe kabul edilince büyük bir heyecanla taşındım ve çalışmaya başladım. Kendi uzmanlık alanımda görev alabilmek beni çok mutlu etti. Ayrıca şehirdeki ev kiralarının uygun olması da buraya alışma sürecimi oldukça kolaylaştırdı.Ama buyuk sehirler gibi aktif bir hayat yok tabi gordugum kadariyla. Sorusu olanlar yazabilir.
  • Massachusetts

Diğer Eyaletler massachusetts boston
    127
    1
    1 Oy
    127 İleti
    17k Bakış
    Meliha YalınM
    @brucewayne merhaba bostona giriş yaptınız mı acaba
  • Virginia

Diğer Eyaletler virginia
    152
    1
    1 Oy
    152 İleti
    14k Bakış
    Unlucky 0U
    Herkese cevapları için teşekkür ederim tek tek. Çok teşekkürler, iyi ki varsınız. @ayvalik10 @ATS16 @cleo @arnblt
  • Delaware

Diğer Eyaletler delaware
    197
    1
    2 Oy
    197 İleti
    18k Bakış
    sadıkkurtogluS
    @MySea my steak is too juicy, my lobster is too buttery 😂
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k