Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.2k 953

• Bu ileti silindi!

• @Ceren-Aysal Viyana genelinde mülakat deneyimleri inceleyin bu sene mülakata giren arkadaşlara irtibata girin deneyimlerinin altında bu konuyu sorun yardımcı olurlar Viyana çok dikkat ediyorlar mı takam konusunda HONG kongta hiç bir evrağımı almadılar ev araba değerlendirmesi banka özetleri hiç bakmadılar vermek istedim almadılar

• M mehmetizmirli bu başlıktan bahsetti

• @samedt adresi açık ve büyük bir şekilde yazın girişte memurlar yoğun çalıştıklarından yanlışıkla başka adres girme olabiliyor

• M mehmetizmirli bu başlıktan bahsetti

• Bu ileti silindi!

• @Gürhan-Kuraş, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

hong kong'ta mülakat sürecini atlatan arkadaşlar ortalama maliyetiniz ne kadar tuttu acaba, schengen alamama durumunda oraya taşımayı düşünüyorum.

Bir çok arkadaşımız yazısında maliyetlerden bahsetti. Bu da benimki https://yesilkartforum.com/forum/post/474934
    Her birini okumanızı tavsiye ederim.

• Herkese merhaba, dosya numaram çok yüksek olduğu için dosyamı taşımak istiyorum. Schengen vizem yok ve forumda okuduğum kadarıyla diğerlerine göre olasılığın biraz daha yüksek olduğu yer Hong Kong. Dosya numaram aktif olmadığı için Hong Kong ile iletişime geçmeden direkt olarak sadece KCC'ye mail atarak dosyamı taşıyabilir miyim? Sizce yaz ayları veya eylül gibi mülakat gelme şansı var mı?

• @Santiago98 zaten öyle yapmalısınız.
    mülakat alıp alamayacağıznı bültene ve ilgili konsolosluğun kapasitesine bağlıdır.
    bu cn ile ankara'dan alamayacağınız kesin.

• @Santiago98 evet kcc atıp dosyanızı taşımanız gerekecek mülakat deneyimlerini okuyarak konsolosluk seçmenizde fayda var konsoloslukların grafiklerini bağlantı metni buradan kontrol edebilirsiniz.

• @39TEKIRDAG22
    iletişim bilgileri
    WhatsApp: +85225071075
    Email: [email protected]

Her ikisinden de yazdık sonra Whatsup üzerinden yazıştık, fakat Türkiye saatiyle gece 3-4 önemli, onlarda yeni mesaiye başlamış oluyor

• @Ahmet-Balcı Sonuç ne oldu peki, onu yazmamışsınız Ahmet Bey. İnşallah olumludur.

• @Burak3445 30k neye göre, siz mi tahmin ettiniz yoksa yasal böyle bir şey var mı? Yoksa ortalama giderlere göre vs mi?

• Merhabalar herkese, numaramın yüksek olduğundan dolayı dosyamı taşımak istiyorum. Ancak birkaç sorumun cevabını net bir şekilde bulamadım. Normalde dosya numaram cut off dahilinde ancak CEAC üzerinden durumu kontrol ettiğimde "at NVC" diyor. Şubat ayında cut off yükselmediği için kendi adıma bir problem olmamıştır diye düşünüyorum ama herhangi bir ihtimali kaçırmamak için sizlere sormak istiyorum. Dosyamın hala KCC de olması kendi adıma bir problem mi yoksa sürece göre olağan mıdır? Ayrıca dosya taşımak için viyana konsolosluğunu düşünüyorum ama güncel durumlara göre başka bir konsolosluk öneriniz var mıdır? (Yeşil pasaportum var) Ne yapmalıyım bilmiyorum tam olarak ama şu anki planım KCC ye önce dosyamın durumunu sorgulamak adına bir mail atmak ve hemen ardından viyana konsolosluğuna dosya transferi talebinde bulunup ardından viyana konsolosluğuna mail atmak niyetindeyim.

Şimdiden değerli düşünce ve yorumlarını paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.

• @gucarslan örnek olarak KCC ile Hong kong a 150 kişi taşımış olsa kapasitesi 100 kişi ise son 50 dosya mülakat alamayacak anlamına mı gelir ? Sizce HK da veya Bangkok da böyle bir durum olabilir mi ? Kapasiteden kastım KOTA ları var mıdır ? yoksa kapasitesi yettiği ölçüde istediği kadar dosya alabilir mi ?

• @sezen Cevabınız için teşekkür ederim. Bende de bu telefon numarası var ama bu numaranın whatsapp'ı yok görünüyor. Ayrıca mail de attım ama dönüş yapmadılar. Diğer doktorun ofisi dönüş maili attı. orada da konsolosluk mülakat tarihimi soruyor. dvstate de randevu yerim yine Ankara görünüyor. Oysa onay maili geldiğinde 1 günlük Hong Kong ve 3 şubat olduğu yazmıştı. Konsolosluğa bununla ilgili mail attım cevap bekliyorum. Çok yorucu bir süreç

• @blueboy21 benim tahminim değil forumda bu konu daha önce defalarca konuşuldu ve ortalama rakam 30.000 dolar civarı ve her aile ferdi için ekstra 5.000 dolar olacak şekilde ayarlanırsa sorun olmadığı yönünde görüş bildirdiler

• ⭐⭐

@blueboy21 benim bildiğim gösterilmesi gereken paranın yasal bir alt sınırı var ve her sene enflasyonla güncelleniyor.
    USCIS'in websitesine bakmak lazım.

• herkese merhabalar, eşimi forma eklemek icin add applicant yaparak ek form doldurdum ancak formu sign and submit dedigimde case no ya ek olarak pasaport no sormakta bu kısıma eşimin pasaport numarasını mu girmeliyim yoksa kendi pasaport numaramı mı girmeliyim ? (evlilik sonraso soyadı degisikligi sebebiyle benim pasaport no da ilk basta dokdurdugumdan suan farklı haliyle bir uyusmazliga sebep olur mu) yardımlarınız icin tesekkurler 🌸

• Selamlar. Houston’a giriş yapmış bulunmaktayım. Uzun uçuşun yorgunluğunu attıktan sonra deneyimlerimi paylaşacağım ✋🏻

• @cemciftcioglu, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar. Houston’a giriş yapmış bulunmaktayım. Uzun uçuşun yorgunluğunu attıktan sonra deneyimlerimi paylaşacağım ✋🏻

Hoş geldiniz! Gelişiniz yılın en soğuk gününe denk gelmiş. Houstonda yaşamıyorum ama en son 2019’da böyle soğuk olduğunu söylüyorlar haberlerde :)

• @fahriakc bu tamamen onların inisiyatifi.
    kota, vizede ve bölgede oluyor, konsoloslukta değil.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

33

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k