Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

• Merhabalar 10 ekimde Newyork giriş yaptım benimde henüz elime ulaşmadı kartım
    “ Immigrant Visa Fee Payment Received“ hala bu aşamadayım

• Arkadaşlar merhaba. Amerika'ya giriş yapalı 2 ay oldu parasını ödeyeli 88 gün oldu. Ancak kartım halâ basım aşamasına bile geçmemiş. Ne yapmam gerekiyor ? Bu durumu yaşayan var mı ?

• ⭐⭐⭐

@Yusuf-Surmeli Gecmis olsun, lutfen sorunuz icin mevcut basliklari kullaninin, yeni baslik acmamaya ozen gosterin ki boylece daha genis cevrelere ulasip benzer deneyimlerden cozum bulabilirsiniz.
    Ilgili baslik icin tiklayiniz.

• lumosL lumos bu başlıktan bahsetti

• @lumos haklısınız sadece başlığı bulmakta sorun yaşadım o yüzden böyle yaptım. Eğer taşıyabilirseniz lütfen konuyu taşıyın 🙏🏻☺

• ⭐⭐⭐

@Yusuf-Surmeli Ilgili arkadaslar halledeceklerdir. Kolay gelsin.

• Merhaba. Parayı yatıralı 88 gün oldu ve Amerika'ya giriş yapalı 2 ay oldu. Hala kartım Immigrant Visa Fee Payment Received aşamasında. Ödemesi alındı diyor ancak kartın basimina geçilmedi. Kartımın gelmeyeceğini düşünüyorum. Şimdiden gidip USCİS ile görüşmek istiyorum. Houston bölgesinde yaşıyorum. Nasıl yapabilirim randevuyu nasıl alabilirim bilgisi olan var mı ?

• @lumos teşekkür ederim 🙏🏻🥰

• Selamlar ilk girisim esnasinda cbp memuruna gc delivery adresimi degistirttim fakat uscisin sitesine I-551 Contact Information kisminda hala eski adres gözüküyor.

If your contact information has changed, you may update your phone number by editing your information. To change your address, you should submit a Change Your Address request.

Bu kisimdan adres güncellemesi yapmali miyim? Yoksa o kisim birkac gün icerisinde mi güncellenecek?

• @guroltr, @rezanclz Merhaba,
    Havaalanı girişinde adresimi güncellemek istediğimde görevli site üzerinden güncellemem gerektiğini iletti. Site üzerinden güncelledikten sonra GC yeni adrese ulaştı. Site üzerinden güncellemenizi tavsiye ederim.

• @darkbuster Bostondan mı giriş yaptınız ?

• @Ozzyy evet, çok teşekkür ederim. Ama hu adres ve telefonlara ulasilmiyor maalesef

• Merhaba, birkaç hafta önce yardım istemiştim sarı dosyamin kaybolmasi hakkında. Çok şükür uscis den 28 Ocak tarihine randevu verildi. Şimdi de şöyle bir sorum var. Sglik belglerimiz dosyayla teslim edildi bizden tekrar böyle bir şey isterlerse elimizde bu konuda evrak yok ve kayıp olması tamamen onları hatası.Yine de bunu sorun ederler mi? Birde vizemizde bir yıl geçerli mühür var . Girişte bu mührü basan memur bunun bir yıl greencard yerine geçeceğini söylemişti buna güvenerek aktarmalı uçuş aldık. Fakat bazı yerlede bunu aktarmadansorun olacağı yazıyor. Gerçekten sorun olur mu ?olursa ne yapabilirim

• @crazycells merhaba,ben de aynı durumdayim ve 28 Ocakta uscisde randevum var. Tekrardan sağlık raporlarıni da istediler mi . Ve kartınızı alabildiniz mi. Ayrıca bir formdan bahsedilyorlar attıkları mailde ,en başta doldurdugumuz ds260 i mi istiyorlar yoksa başka bir form mu doldurmamiz gerekiyor.

• @Necatiarslan merakk ettiğim bi konu var abd giriş yaptıktan sonra elimizde kartın geleceği bir adres yoksa yerel bir postaya gelmesini ve bizimde ordan gidip almayı talep ede bilirmiyiz

• Herkese merhaba, 07 Ocak’ta Amerika’ya Boston’dan ilk defa giriş yaptım görevliye sarı zarfı teslim ettim parmak izi almadı 09 ocakta immigrant fee ödememi yaptım 17 ocakta SSN geldi şimdi şuan kart statüm immigrant visa payment received durumda basım aşamasına geçilmedi beni parmak izi almadıkları için biyometrik randevuya çağırma ihtimalleri nedir ? Yada henüz bir şey söylemek için erken mi ?

• @umitbircan

https://yesilkartforum.com/forum/post/475370

Maksimum 120 güne kadar gelmesi muhtemel, bir çok dosyada daha erken geliyor. 120 güne kadar gelmez ise USCIS ofis ile irtibata geçmeniz gerekecek. Biraz sabırla beklemeniz gerekiyor

• @ATS16 Bilgi için teşekkür ederim. Anladım, bir yandan Re-Entry permit başvurusu yapmak üzereyim sürecin tekrardan gel gitli bir aşamaya gelmemesi için kaygım oldu.

• Herkese merhabalar 20 Ocakta Abd ye giriş yaptık ancak havalimanında adres değiştirmeyi unuttuk ssn ve greencardın şu an bulunduğum şehre gelmesi için ne yapabilirim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k