Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @sezen okuduğun okula git ve mezuniyet belgemi karekodlu istediğini söyle yapıyorlar
    ben yaptırdım

• @sezen bide karekodlu belgeyi sistemden aldıktan sonra 2 tane renkli çıktı alın okulun bağlı olduğu ilçe milli eğitime gidin orta öğretim müdürlüğünü bulun belgelerime apostil yaptırmak istiyorum dersiniz. ilçe milli eğitim müdürü imza ve mühür basar.
    ardından apostil işlemlerini yaptırırsınız yada önce tercüme sonra apostil yaprırsınız böylece elinizdeki belge artık uluslar arası geçerliliği olan bir mezuniyet belgesi olur. kolay gelsin.

• @Mehmet-ynd, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@sezen okuduğun okula git ve mezuniyet belgemi karekodlu istediğini söyle yapıyorlar
    ben yaptırdım

Karekodlu yapabiliyorlarmıymış vallahi güzel haber ama ben vizemi aldım sanırım diğer arkadaşa yazmak istediniz 😄

• @merve34
    Selamlar, tum bunlara ek olarak, Amerika’da goc etmeyi planladiginiz elayetten, herhangi bir sektorde Job offer letter (is teklifi) bulmayi deneyebilirsiniz. Teklifi aldiginiz yerde calismaniz sart degil. Bu sizin, baslangic icin bir ayakta durma planina sahip oldugunuzu gosterir.

• Merhabalar, mülakata Hong Kong'da gireceğim. ABD'de adresini verdiğim arkadaşımın adresi değişmiş, DS formunu açtırmalı mıyım, yoksa formu güncellemeden hem sağlık muayenesinde hem de konsoloslukta yeni adresi mi belirtmeliyim?

• @ugurbocegi merhaba, formu açtırmanıza gerek yok. sadece orada teyit alıyorlar adres bu değil mi? gibisinden. Dilerseniz naçizane tavsiyem adres aynı kalsın, en son Amerikaya girişte de adres değiştirebilirsiniz. Çünkü ben de arkadaşımın adresini vermiştim ve şuan o adreste yaşamıyor, taşındı kendisi. Bir problem olmadı. Aynı adresi verdim, en son Amerika'ya girişte değiştireceğim.

• @sedaa öyle biraz riskli olmaz mı? Şansım varken erkenden hangi aşamada güncelleyebilirim? 🙂

• @ugurbocegi cevabı güncelledim, detaylandırdım. ordan tekrar bakınız. içinize sinmiyorsa tabi siz bilirsiniz 🙂

• @ugurbocegi bildiğim kadarıyla konsoloslukta mülakat esnasında da değiştirebiliyorsunuz, yine bir araştırın yanlış bilgi vermiş olmayayım tabi.

• @sedaa ben de öyle biliyordum çok teşekkürler. Farklı bir fikri olup da tavsiye veren olursa çok seviniriz.

• @Ceren-Aysal maalesef Amerika orada ilk etapta bir düzen kurana kadar ona yük olmayacağınıza emin olmak istiyor. Bu yüzden min 30.000 dolar gibi bir para hesapta gözükmesi gerekiyor. Bildiğim kadarıyla bu kadar paranız yoksa sponsor olması durumunda sıkıntı olmuyor. Tabi tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama benim bildiğim kadarıyla durum böyle.

• ⭐⭐⭐⭐

@ugurbocegi

Henuz mulakata girmemişsiniz, mülakat öncesi evrak teslim esnasında boş bir kağıda yazacağınız yeni adresi görevliye teslim edebilirsiniz. Permanent resident kartın (green card) ve SSN’in postalanacağı adresi değiştirmek istediğinizi beyan edin görevliye. Yeni adresi yazarken aşağıdaki ileti yer alan C/O ibaresini eklemeyi ihmal etmeyin olası iadeleri engellemek için zira bahsi geçen mektuplar yasal evrak, posta dağıtım memuru zarf üzerinde yazılan isim ile posta kutusu üzerindeki ismi eşleştirmek hakkı yanlış teslimat yapmamak için.

https://yesilkartforum.com/forum/post/459696

ABD’ye ilk giriş esnasında sarı zarf teslimatı esnasında yapılan adres değişiklikleri permanent resident kartın ve SSN’in teslimatında gecikmeler & aksaklıklara sebep olabiliyor, her kisinin kendi tercihi @sedaa. Bol şans 🍀

• @ATS16 çok teşekkürler.

• Bu ileti silindi!

• hong kong'ta mülakat sürecini atlatan arkadaşlar ortalama maliyetiniz ne kadar tuttu acaba, schengen alamama durumunda oraya taşımayı düşünüyorum.

• @Gürhan-Kuraş 2025 mülakat deneyimleri sayfasında Onur bey detaylı bir şekilde anlattı. Onu okuyarak faydalanabilirsiniz.

• @merve34 merhabalar Merve hanım benden de aynı gün sponsor beklendi, ben tanıdığın var mı sorusuna yok diye cevap verdim çünkü yok.

• @ugursway Merhaba, ilk aklıma gelen bu oldu ama kısa sürede bulamadım ve bulabileceğimin bir garantisi de olmadığı için bahsettiğim belgeleri hazırladım hesaptaki parayı yaklaşık 40-41 bin dolara tamamladım geç kalmaktan da korkuyorum yarın konsolosluğa kargolamayı düşünüyorum 🤦🏽♀

• @Mehmet-ynd Teşekkür ederim Mehmet Bey. Yazdığınızı yapmayı deneyeceğim.

• @sezen Mesajdan kastınız mail sanırım. Tamam Sezen hanım bu yazdığınızı deneyeceğim. Teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

• 12173
  • 15676
  • 153
  • 316
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |