Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Falcon-1 teşekkür ederim sizede bol şans diliyorum 🍀

• @gucarslan merhabalar, yalnızca completed yazıyor. Başkaca bir bilgi yok. Ready kısmı nerede olacak, pek bilmediğim bir süreç. Aslında formları tamamlamıştım. Ama anlamadığım bir süreç.

• Forumu meşgul etmek istemem ama şöyle bir bilgi gorunuyor:
    The case information you entered does not match our records. Please try again or contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email ([email protected]) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606-526-7500 7:30 a.m. to 4:00 p.m. EDT Monday – Friday) for further assistance

• Dün mülakata girenler için dosyalar issue olmaya başlamış arkadaşlar 🙂

• @cemciftcioglu merhaba bende dün mülakata girdim hala reay görünüyor bende.

• @musa-k gün içerisinde sizlerinde değişir eminim. Dosyaları sırayla işliyor olabilirler. Ben dün mülakata giren 8. kişiydim

• @cemciftcioglu v326 sıra numarası benimde onaylandı dedi. İnşallah onaylanırda bi sıkıntı çıkmaz.

• @TuttoSPORT tebrikler, hayırlı olsun.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@yenidunya35 hangi sistemden bu mesajı alıyorsunuz?

• @gucarslan Aynı sorunu biz de yaşadık şimdi kontrol ettim ben de, bakalım daha kaç kere size teşekkür edeceğiz 🙂

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@korayuzayates onun yerine sokak hayvanlarına yardım edin 😉

• Öncelikle merhabalar. Mülakat esnasında istenilen 6 aylık hesap dökümü ile ilgili bi sorum olacaktı. Ben bi şirkette çalışıyorum ve şirket , aile şirketimiz bense çalışan olarak görünmekteyim. Hesaplarımda sürekli hareket bulunmakta. Yani 6 aylık hesap dökümüm baya bi kabarık. Bu durum bi problem teşgil eder mi yoksa tam tersi daha mu iyi olur ? Hesap dökümü kabarık olan var mı aramızda yardımcı olabilecek ?

• ⭐⭐

@brkkrmz27 Merhabalar okuduğum deneyimlerine göre yazıyorum.

Hesapları çok detaylı bakmıyorlar ama hesaplarında yüksek gösteren bir kaç arkadaşımız vardı paranın kaynağını sormuşlardı siz paranın kaynağını açıklarsanız bunda bir sorun olacağını düşünmüyorum

• Herkese merhaba, hiç abartmıyorum kan, ter, gözyaşı, telaş, endişe kazandıktan sonra o tüm yorgunluklarımızın meyvesini ayın onunda girdiğimiz mülakat olumlu sonuçlanınca almış olduk, boşa çaba sarfedeceğiz her an bir pürüz çıkacak diye çok korkuyordum çok şükür dün vizelerimiz bize teslim edildi, bu süreçte çabalayan, sabırla bekleyen ve isteyen herkes umarım kısa sürede vizelerine kavuşur, bu süreç söylenildiği gibi gerçekten çok yıpratıcıymış yaşayarak tecrübe ettik, ”green card kazandım” diyen olursa geçmiş olsun diyeceğim sanırım 😄 vizelerimizi aldıktan sonra bulduğumuz ilk dönüş uçağına bindik Dubai aktarmalı İstanbul uçuşunda şu an Dubai den yazıyorum, bu forum sayesinde çok bilgi edindim ve tabi ki bir borç olarak detaylı bir mülakat deneyimi bende paylaşacağım, herkese sevgiler.

• Arkadaslar selam, bi konu fena kafami karistirdi yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Yesil pasaportumun suresi Eylulde bitiyor. Bitmeye en gec 3 ay kalincaya kadar Avusturya gibi schengen ulkelerine giris yapilabiliyor diye biliyorum ama bazilari 6 ay olmasi gerekli diyor. Bi cok avrupa ulkesine 3-4 ay kala cikmis arkadasim da vardi mesela ama yine de bi netlik bulamayinca panik oldum acaba bir problem cikartirlar mi diye. Disisleri bakanligin bu sitesinden hangi ulkeye kac ay kala giris yapabilirsin verisi de var https://www.mfa.gov.tr/resmi.tr.mfa

Tecrubesi olup aydinlatacak biri varsa cok mutlu olurum.

• @sezen tebrikler. Dubai, Abu Dhabi vs aktarmali ucuslarda bordo pasaportlara Birlesik Arap Emirlikleri transit vizesi isteniyor mu?

• @T-C-Kubilay-Dikici çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bir de altı aylık hesap dökümü sürecinde banka değişikliği sebebiyle bundan önceki hesaplarimi kapatmıştım yeni açtığın üç aylık hesabım var üç aylık hesap hesapla beraber bir önceki hesabın altı aylık hesap ekstresini alsam yani geçmiş tarihli bir problem olur mu acaba

• ⭐⭐

@brkkrmz27 Sorun olmaz ben schengen alırken seninle aynı durumdaydım memur orada sorduğunda gösterdim işaretledi aldı tüm dökümleri siz orada açıklarsınız

• @sezen tebrik ederim bende alır almaz pasaportu ilk uçakla döneceğim yemekleri özledim ya😁

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Mua-Sevim kaybettiğinizi ya da hasar gördüğünü belirtip yenisini çıkartın, kafanız rahat olsun.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

122

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |