Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @bthn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

"Based on the information you have provided, your interview location has been changed from ANKARA to HONG KONG. The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected]."

Mülakat yerimi değiştirme mailime 1 gun sonra böyle bir cevap geldi.Hayırlisiyla dosyami hong kong'a taşımış bulunmaktayim.Mail atma konusunda bana yardimci olanlardan Allah razi olsun. Bundan sonra hemen yapmam gereken bir şey var mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum 😊

Bol bol Hong Kong mülakat deneyimi okumak,varsa yurt dışından alınması gereken police record ve Formul A belgesi talep etmek(gelmesi uzun sürdüğü için),bir evlilik gerçekleştiyse eşinizi submit etmek.

• @Emre-Kurtulmuş avrupa için 18-20 k vize ayrılmış şimdiden 9 bin alındıysa işimiz yaş, kotanın erken dolacağı ilk yıla biz denk geldik gibi dediğiniz gibi kcc süreci esnetmek istiyor yeni çıkan fam yasasıyla herkes dosya taşıdı ve patladı işin ilginç tarafı current olanların bile dosya taşıması kabul ediliyor, gecen sene yalvarsalar bile red ediyorlardı

• ⭐⭐⭐⭐

@istalin evet fam yasası işi biraz daha kolaylaştırdı ancak son cümleniz doğru değil. Çünkü geçen sene fam yasası olmadığından kcc dosya taşımaları reddediyordu genelde bunun içinde sizin söylediğinizin aksine talihliler cut off içine girdikten sonra konsolosluklarla taşımayı yapıyordu ve bunuda belli başlı konsolosluklar rahat olanak veriyordu hongkong, viyana gibi.

• @Emre-Kurtulmuş ama gecen senin talihlileri birden fazla konsoloslukları mail attıkları halde kabul görmediklerinini foruma yazmışlardı hatta bir talihli güney amerika ada ülkesine gitti mülakat için en son çare

• Merhaba ben dosyamı viyanaya taşıdım mülakatıma çok bir süre kalmadı açıkşası ingilizce bölüm ve hazırlık okuduğum için kendime birazda güvenerek dosyamı taşıdım fakat olaki orada heyecan yapıp anlamada ve konuşmada sorunlar yaşarsam bu mülakatım için aşırı sıkıntı olur mu yardımcı olurlar mı teşekkür ederim..?

• ⭐⭐⭐⭐

@Umut-Yoldaş

Arama butonundan “Alize” anahtar kelimesini aratırsanız, sizi rahatlatacak bazı cevaplar bulabilirsiniz. Daha fazla cekinceniz var ise Viyana konsolosluk ile de iletişime geçebilirsiniz. Bol şans

• Merhaba, 8 Ocak Hong Kong mulakatina girdik, evraklarimizi verdik, vize gorusmesinde turist vizeni iptal ediyorum ayni anda iki vizeniz olmaz denip vizenizi onayliyorum dediler. Pasaportlarimizi aldilar ancak 1 hafta oldu pasaportlarimizi vermediler iki gundur mail atiyoruz maillere de geri donus yapmiyorlar. ceacstattracker sayfasindan CN dosyamizi sorguladigimizda hala READY olarak gozukuyor. 1 haftadir Hong Kongda pasaportlarimizi almayi bekliyoruz surecle ilgili bilgisi olan varsa ? Tesekkurler.

• ⭐⭐

@SEYMENOGLU göçmen vizesiyle göçmen olmayan vizesini aynı anda taşıyamazsınız. İptal edilmesinin sebebi o, standart bir durum.
    önceki girişlerinizle alakalı AP'ye girmiş olabilirsiniz(kısa süreli), yada dosyanız onaylanmayi bekliyordur masanın üstünde.
    bazı elçiliklerde vizenin basılması 1+ hafta sürebiliyor. Yoğunluğa bağlı.

Ceac websitesinde baktığınızda alt kısımda last updated kısmı olur. Orada update olduysa birisi dosyanıza bakıyor demektir.

• 3 Ocakta gelen KCC maili ile ESC sayfamı kontrol ettiğimde 3 Şubat'ta hongkong da mülakatımın planlandığını öğrendim. Planlarımı buna göre yaptım ancak bugün ESC sayfasına girdiğimde mülakat tarihi gözükmüyor, mülakat adresi tekrar ankara olarak görünüyor. Bu neden olur? Konsolosluğa mail attım cevap bekliyorum ancak yarın hongkonga uçuşum var, kafam çok karıştı.

• ⭐⭐⭐⭐

@istalin evet konsolosluklar onay vermiyordu oturum şartını koşuyorlardı çoğunlukla ancak bu senede kcc ile oturum şartı olmadan mesela muscat konsolosluğuna taşımasına rağmen mülakat alamayanlar var çünkü konsolosluk onlara mülakat vermiyor bu yüzden sistem değişsede sonuç çok değişmedi gibi. Dikkat ederseniz bu sene fam yasası olmasına rağmen kcc ile taşıyanlar yine geçen sene cut off olduğu halde konsoloslukların sorun çıkarmadığı kabul ettiği viyana ve hong kongu tercih ediyor çünkü kcc sizi x ülkesine taşısada konsolosluğun size mülakat vermek istemeside önemli bir olay. Bakınız italya normalde karadağ oturumu olanlar italyaya taşıyordu geçen sene çünkü karadağ vatandaşlarına italya bakıyor ancak geçen sene kccnin oturumla taşıdığı arkadaşlarımız mülakat alamadı italyadan

• @ATS16 bilgilendirme için çok teşekür ederim hocam 🙏

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Grimoir3 2NL maili adınız mı peki yoksa sadece sistemden mi baktınız?
    bir de hemen ceac'dan kontrol edin dosyanızı ve çıkan sonucu bana özel mesajla gönderin.

• @Umut-Yoldaş daha yeni mülakata giren @sevdemimi nin deneyimini okursanız içiniz oldukça rahatlar

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@SEYMENOGLU bugün honkong vize bölümü çalışmıyor bilgisi aldım.
    merak etmeyin, vizenizi basmaları uzun sürüyor sadece. telaş edecek bir şey yok.
    sabırla bekleyin.

• @thellc, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar bir sorum daha olacak, ds260 formunu gönderdiğim tarih imzamda yer almaktadır. Biraz geç gönderdim, bu bir sorun yaratır mı?

Kusura bakmayın cevap alamadım, bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır?

• Ankara' da sıranın kaça geldiğini görebileceğimiz bir yer var mı ?

• @didemkrbck suan 2025EU2222 Ankara icin son sira. https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY25.html buradan takip edebilirsiniz

• @thellc current oldunuz,randevu icin mail bekliyeceksiniz .arama kismindan istediginiz sorulari ogrenebilir,bu baslik da cok bilgilendirici olucak .

• @TuttoSPORT Hayırlı olsun, birçok kez dosya taşımanız hakkında bir şey soruldu mu mülakatta?

• ⭐⭐⭐⭐

@thellc, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar bir sorum daha olacak, ds260 formunu gönderdiğim tarih imzamda yer almaktadır. Biraz geç gönderdim, bu bir sorun yaratır mı?

Önceden mülakat tarihleri, DS-260 formunun gönderilme tarihine göre belirlendiği seneler vardı. Ancak geçen yıl ve bu yıl mülakatlar, dosya numarası sırasına göre dağıtılıyor. Bu durumda formu geç göndermiş olmanızın bir sorun yaratacağını sanmıyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |