Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @cemciftcioglu inanın hepsini tek tek okudum. Ama o kadar farklı deneyim okuduktan sonra hepsi birbirine karıştı 🙂 Hong kong, bangok, muscat, tiran....

• ⭐⭐⭐

@ZÜLAL Hepsine gerek yoktu dosyanızı nereye taşıdıysanız oraya odaklanmanız zaman ve performans açısından daha yararlı olacaktır..Her bir post aynı vizeyi verse de farklı yollar izleyip, belgelerin farklı hallerini kabul edebiliyor...Viyana başlıklı deneyimleri tekrar gözden geçirebilirsiniz ..

Ayrıca tüm talihlilere küçük bir not paylaşmak istiyorum, dosyasını aynı konsolosluklara taşımış üyeler birbirini takibe alırsa deneyimlerden haberdar olarak süreç yönetimlerini daha sağlıklı yapabilecektir..Sürecin imzaya taşınması excel tablosuna veri girilmesi işte bu noktada büyük önem arz etmektedir.

• @Flight101 teşekkürler deginiz listeye bakıp listeyi yaptım 🙏

• @onurakbas teşekkürler cevabınız için. İstanbul Ataşehir Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'nde randevu bulabildim. İnşallah bütün hepsine bakarlar olmazsa en yakın kartal yada tuzla sehir hastanelerinde artık randevu bakacağım🙏

• Arkadaşlar biri http://www.usvisascheduling.com sitesine Vpn'siz girmeyi biliyor mu acil yardım lazım.

• @alparslan34, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar biri http://www.usvisascheduling.com sitesine Vpn'siz girmeyi biliyor mu acil yardım lazım.

Biraz şüpheli bir domain. Size nerden geldi bu bilgi?

• @alparslan34 TR den VPN siz açıldı. vpnsiz.png

• @minnesota Hangi Tarayıcı bu acaba

• ⭐⭐⭐

@alparslan34 Chrome da açılıyor..

• @Flight101 sizde de mi açılıyor

• @alparslan34 Google chrome

• ⭐⭐⭐

@alparslan34 Evet mobilden denedim açıldı..

• @Flight101 tamam arkadaşlar teşekkürler. sayenizde sorunu buldum. buradaki bir üye Vpn kullan demişti ben ve ben kullandığım için benim ip adresimi engellemiş site. Teşekkürler cevap veren dostlara

• İyi günler, önümüzdeki yada sonraki bültende muhtemelen current olacağım. Fakat schengen vizesi için randevu bulamıyorum. Herhangi bir şekilde kolay bir yolla almanın yolu var mıdır. Mülakatım oldugunu belirtsem aciliyet sebebiyle alabilme sansım nedir. Bilgisi olan varsa donus saglarsa cok sevinirim.

• @gucarslan iyi günler. ben dediğinizi tam anlamadım ama ais kaydı mülakat tarihini aldığımızda otomatik olarak nasıl atanıyor? başvuru yapmamız gerekiyor diye biliyordum ais için

• @merlin imzanızı oluşturun gerekirse el birliğiyle yaparız demek istemiş 🙂 imzanın önemini vurgulamış. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden

• @Grimoir3
    Selamlar, tebrikler. Maddi imkaniniz el veriyorsa iki degil 5 kez bile git gel yapabilirsiniz. Bu konuda size neden diye sormazlar, eger sormak istediginiz soru bu ise.

• Merhabalar birşey sormak istiyorum hesapta tl göstersem sorun olurmu yoksa dolar mı göstermeliyim sizce ?

• @Özlem-Toraman Viyana özelinde bir miktar Euro bir miktar TL gösterdik. Kabul ettiler.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |