Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@gdv25 evet kontrol etmek isterseniz hesap hareketlerinizi imzalayanla sirkülerden imzalayanın imzasını eşleye bilirsiniz içinizin rahatlaması adına

• ⭐⭐

@Ceren_gz Deneyimlerde okuduğum kadarıyla viyana istemiyor sadece vizeniz olması yeterli

• merhabalar birkaç gündür 22-23-24 ocak için unganlardan randevu almak için sisteme giriyoruz fakat full dolu gözüküyor. Dedik ki acaba geç mi giriyoruz 00-02 saatlerindr girip baktık dün gece daha 25 ocak açılmamıştı sistemde. sabah 6 da girdik full doluydu 25i yani olacak iş değil. Bunun sebebi ne olabilir? O tarihlere randevu alan var mı?
    Bir diğer sorum da randevu alırken türkçe karakter kullanmalı mıyız? Doğduğum şehir de ü harfi yazıyor pasaportumda mesela u mu yazmalı ü mü? Adım İLKE NİL olarsk yazıyo nasıl girmeliyim? Pasaportunuzdaki gibi doldurun diyor aslında ama hiçbir belgeyi türkçe doldurmadığımız için çok tereddüt ettik ve birkaç kişi ne yapsak bilemedik? Yardımcı olursanız çok seviniriz

• Merhabalar,asıl talihli benim,eşim ve çocuğumda benimle birlikte olacak. DS 260 formunu doldurduktan sonra başvuru onayı çıktısını kendi adıma aldım.Bu onay çıktısını eşim ve çocuğum içinde ayrı ayrı almam gerekiyormu yoksa benim aldığım çıktı yeterli olurmu? Yardımcı olursanız seviniriz. Teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@benfranklin talihlinin kendi profilinden kaynaklı (adli sicil kaydı, sağlık kontrolü vb) bir sorun varsa onaylamadığı olmuş olabilir ama sadece dosyasını farklı bir konsolosluğa taşıdı diye HNK’un göçmen vizesini onaylamadığı bir deneyim okumadık daha önce. KCC aracılığıyla ilk defa DV2025 sürecinde dosyalar taşındı (fam kuralı değişikliği), daha önceki yıllar konsolosluk aracılığıyla taşınabilmişti.

• @RuhunGemisi teşekkürler ilgin için. Velayet alma olayı yeni gündemime girdi maalesef. Ds260 doldurmadan önce böyle bir mevzumuz yoktu.

• @gucarslan merhaba. Hayır aslında. Bir tane eşim oldu bu zamana kadar. Vicdanen velayetini almak zorunda kalabileceğim 2 tane yeğenim var. Henüz kesin olmamakla birlikte belayetlerini aldığım taktirde bu çocuklar için greencard vizesi nasıl alabilirim? Bu sorunun cevabını araştırıyorum aslında

• ⭐⭐⭐

@kafkaf Şu linki incelemenizi öneririm..

• @dkerim, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@RuhunGemisi teşekkürler ilgin için. Velayet alma olayı yeni gündemime girdi maalesef. Ds260 doldurmadan önce böyle bir mevzumuz yoktu.

O halde bu süreci dv çekilişine katıldıktan sonra doğal yollardan çocuk sahibi olmuşsunuz gibi düşünüp yönetirseniz sorun olmayacağını değerlendiriyorum,forumdaki araştırmalarınızı buna göre yaparsanız pek çok örneği var.

• Herkese merhaba, Hong Kong konsolosluğu için bir sorum olacak, ben lise diplomamı kaybettim, yorumlara baktığımda, il milli eğitim müdürlüğünden diploma kayıp belgesi ve transkriptini alanlar olmuş ve sıkıntı olmayacağını söyleyenler olmuş. Bu sabah il milli eğitime dilekçemi verdim ve 1 hafta sonra diploma kayıp belgesinin geleceğini söylediler, ek olarak orijinal diploma yerine geçmeyeceğini de söylediler. Acaba Hong Kong için bu durum olumsuz olarak yansır mı? Hong Kongda benim durumumda girenler varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler, iyi akşamlar.

• ⭐⭐⭐⭐

@Physicus, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba, Hong Kong konsolosluğu için bir sorum olacak, ben lise diplomamı kaybettim, yorumlara baktığımda, il milli eğitim müdürlüğünden diploma kayıp belgesi ve transkriptini alanlar olmuş ve sıkıntı olmayacağını söyleyenler olmuş. Bu sabah il milli eğitime dilekçemi verdim ve 1 hafta sonra diploma kayıp belgesinin geleceğini söylediler, ek olarak orijinal diploma yerine geçmeyeceğini de söylediler. Acaba Hong Kong için bu durum olumsuz olarak yansır mı? Hong Kongda benim durumumda girenler varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler, iyi akşamlar.

Herkesin durumu farklıdır.
    Milli Eğitimden alacağınız belgeyi ve mümkünse E-Devletten de belge alabiliyorsanız alın, Konsolosluğa mail ile gönderip sorun.

• @Physicus mezun belgesi aldım sıkıntı yaşamadım diploma kayıp belgesi gibi bir belge vermedik bu sene sizden önce giren olursa aynı durumda takip etmekte fayda var

• Herkese merhaba umarım herkes için hayırlısı olur. Benim eşim asıl talihli ve tiroid nodülü var. Yaklaşık 18 yıldır da takip ediyoruz . Doktorlar bundan sıkıntı yaşamazsınız dedi ve kozmetik problem yaşıyorsanız ameliyat edebiliriz yoksa takip edelim dediler. Bizde takip ediyoruz acaba bu sağlıktan bize sıkıntı çıkarır mı?

• @benfranklin önceki yıllardan sadece AP ye kalma oldu soyadından (Aydemir) dolayı ve onay beklerken kota doldu başka birde Case number yüksek bir arkadaş vardı oda kota dolmasından yetişemedi mülakatı başkada olumsuz olan yok

• @mehmetizmirli kotası dolan arkadasın case numarası kaçtı

• ⭐⭐

@Ceren_gz Viyana oturum izni istemeyen nadir konsolosluklardan birisi yeter ki dosyanizi kabul etsin. Gecerli bir Schengen vizeniz veya yesil pasaportunuz olmasi durumunda mulakati orada yapmaniza engel bir durum yok. Gecmis yillarin deneyimlerini okuyabilirsiniz daha detayli bilgi icin cok fazla deneyim mevcut Viyana icin.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@dkerim şimdi daha net oldu.
    bu durumu daha önce iki vakamızda yaşadık. eğer mülakata kadar yasal velayetlerini alırsanız benimle iletişime geçin lütfen.
    onlar da sizinle birlikte vize alabilir eğer prosedürü mülakata kadar tamamlarsanız.
    detayları şu an için anlatmak çok gerekli değil, önemli olan onların velayetinin sizin üzerinizde olması.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@RuhunGemisi mantıken öyle düşünebilirsiniz ancak; süreç tam olarak öyle işlemiyor 😉

• @mehmetizmirli teşekkür ederim cevap için

• ⭐⭐⭐⭐⭐

merhaba arkadaşlar,
    ekim 2024 vize istatistikleri için bir kaç kelam ettiğim iletiyi okumanızı tavsiye ederim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |