ABD-Türkiye Arası Para Transferleri
-
CEPTETEB uygulamasında alıcı hesabın bankasının swift kodunu yazdığınızda bankanın adını ve adresini otomatik çıkartması gerek, en azından Enpara’da böyle.
Alıcı adres kısmına aşağıdaki bankanın adresini yazmanız gerekiyor, sizin için Google’da buldum ve linki de ekledim aşağıya.
To receive a wire, provide the following information to the individual or business that is sending the wire:
- For international wire transfers: SWIFT code WFBIUS6S
Bank name: Wells Fargo Bank, NA
Bank address: 420 Montgomery Street, San Francisco, CA 94104 (regardless of where account is located)
Beneficiary account number: Your complete Wells Fargo account number (including leading zeros) - Baran Soylu’ya ait Wells Fargo’daki wire transfer account numarası
Beneficiary account name and address: The name and address of your account as it appears on your statement - Baran Soylu’nun adı ve TR adresi
-
@ATS16 çok teşekkür ederim :)
-
Selamlar herkese.
Bugün BofA atm'sinden TEB banka kartımızla (USD hesabımızdan) deneme amaçlı 100$ çektik, herhangi bir komisyon almadı.
Soranlar olmuştu, bilginize... -
Ben en son komisyonsuz 200$ çekmiştim. Ekleme olarak yazayım belki işinize yarayabilir ^^
-
@Baran-Soylu Wells Fargo’ya sorunsuz bir şekilde yapabildiniz mi swift transferini?
-
@ATS16 komisyonsuz 300 dolar çekim için ne kadar süre limiti var? 1 ay/2 ay diyebileceğiniz bir tarih aralığı var mı acaba?
-
@yasin34 henüz denemedim TEB debit kart ile BofA ATM’sinden para çekmeyi ancak bence günlük USD 300 çekebiliyorsunuz. Deneyimli arkadaşlar teyit edecektir veya düzeltecektir güncel deneyimleri var ise
-
Bu ileti silindi! -
@Serapp $100 katları gibi bir durum yok.
-
Bu ileti silindi! -
@ATS16 hocam şöyle söyliyim, 25 kasımdan bu yana Nerdeyse 1 ay oldu her gün 300 dolar çekiyorum komisyonsuz, eğer bu şekilde bir süre limiti yoksa eğer böyle yapmaya devam edicem bilgili arkadaşlar güncelleme yaparsa çok sevinirim
-
@loremipsum Benim CepteTeb USD de var, şube vadesiz USD hesabım da var, kartım da şube vadesiz USD ye bagli, amerikada gunluk limitler dahilinde USD cekiyorum, komisyon almıyor.
"Sanirim" bu CepteTeb hesabina baglama olayi, SWIFT islemleri icin elzem ama atm den para cekmek icin elzem degil. -
Dün Türkiye deki TEB bankasındaki hesabımdan BOFA hesabıma 24.000 dolar transfer ettim. TEB 700 tl, BOFA 25 usd komisyon aldı. Para aynı gün hesaba geçti.
-
Yurtdisindaki bi ulkeden Amerikaya SWAP disinda en mantikli para gonderme yontemi sanirim Wise ile oluyor. Wise'da simdiden ABD hesabi acmayi denedim oturum, vatandaslik karti yada pasaport olmadan hesap acamayacagima yonelik uyari aldim. Olurda vizemi alirsam buradaki tum parami Wise'a atip Wise'in fiziksel kartini 6 Avustralya dolari karsiliginda alip ABD'ye o kartla gidecegim. Hesaplar arasi transferlerde kesilen ucretler diger yontemlere gore daha cazip geldi sanki
-
Schwab kullanin 15 dolar eger networth yuksekse competitive rate veriyorlar 15 dolar waive de ediyorlar.fx de en iyi burasi
-
Ben de şimdi TEB’den BOFA’ya 3000 USD göndedim, anında geldi. TEB 176 TL BOFA da 10 USD kesti.
-
@diclemre Dicle hanım gonderdiginiz TEB hesabınız hangisi acaba ? CepteTEB mi , vadesiz TL (şube olan) mi ?
-
@civil86, içinde söyledi: ABD-Türkiye Arası Para Transferleri
@diclemre Dicle hanım gonderdiginiz TEB hesabınız hangisi acaba ? CepteTEB mi , vadesiz TL (şube olan) mi ?
CepteTEB
-
Arkadaşlar doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama bizim Abd ye gelmemize iki haftadan az kaldı TEB bankasından hesap açmaya çalıştığımızda mobilden ilerlenmiyor usa vergi numarası felan soruyor. Bankaya gidip sorduğumuzda ise yetkili bayan Amerika konusunu duyunca direk hesap açamıyoruz dedi orada kullanılmasına izin vermiyorlarmış böyle bir şey yaşayan oldu mu ?
-
@erenist Merhaba, ben bankaya gitmeden CEPTETEB uygulaması üzerinden açmıştım hesabımı. Daha sonra farklı bir nedenden dolayı gitmiştim ama hesap açma ile ilgili bir durum değildi. Sadece günlük para çekme limitini yükseltmek için bir şubeye gitmiştim. (Telefon bankacılığı ile en yüksek tutara ulaşamamıştım. Vs vs vs..) Dolayısıyla Cepteteb uygulaması üzerinden hesabınızı açabilirsiniz diye düşünüyorum eğer bankanın uygulamaları değişmemiş ise... Syg.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum