Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• Merhaba, I-130 basvuru tarihimizin uzerinden neredeyse 14 ay gecti ve esim ABD vatandasi olmasina ragmen hala bir gelisme yok. Gecen sene 10-11 ayda gelen onaylar bu sene 14-15 ayda bile gelmez oldu. Bundan sonra daha NVC ve konsolosluk surecleri zaten daha sikinti mulakat tarihlerine bakarsak. Konsolosluktaki birikmeyi anliyorum ama Uscis processing times neden acik ara artar anlamis degilim. Uscis'i arayip durumdan bahsedip hizlandirma veya case control talep ederek veyahut baska bir aksiyon alarak bir sonuc alabilir miyiz? Yapan var midir? Herhangi bir fikri olan varsa yanitlarsaniz sevinirim. Sureci biten bitmeyen herkese bolca sans dilerim.

• @gulsah123 merhaba, güncellemeyi 4 gözle bekliyorum 🙂

• Merhabalar 2021 de cr1 vizemi yesilkart forumdaki degerli arkadaslar ve paylasimlar sayesinde almistim ,2023te Turkiyeye donus yaptik ve ben cr1 i ir1 e donusturmedim ve green cardim expired oldu, su anda tekrar basvurmam mi gerekiyor yoksa baska bir cozum yolu var mi ,simdiden tesekkurler.

• Merhaba arkadaşlar, sağlık kontrolünde yapılan aşılarla ilgili bir sorum olacaktı deneyimi olanlar bilgilendirirse çok memnun olurum 🙏🏻benim e nabızda sadece covid aşısının kaydı var öteki istenilen aşıların yok neye göre tespit ediliyor yapılan aşılar, bayağı var istedikleri çocukken olsak bile kayıt olmadığı için nasıl olacak merak ediyorum, bazılarını yaptırabiliyormusum aile hekiminin dediğine göre yaptırmak mantıklı mı sizce ne yapmalıyım?

• @nazmi4343 benzer tarihte başvuru yapmışız aynı şekilde bekliyoruz bizde. Processing time gerçeği yansıtmıyor 1 haftaya kadar düşmüştü bizde şimdi 3 ay yazıyor. Uscis ile iletişime geçtik live chat üzerinden normal aralıklarda süreciniz dedi ve konuşmayı sonlandırdı. Maalesef beklemekten başka çare yok

• @bamboo tekrar başvurmanız gerekiyor çünkü gc süreniz bitmiş ve ülkeyi terk etmişsiniz.

• @Olkan-Oflaz-0 tesekkur ederim ben de oyle tahmin ediyordum

• @Alfa-Centauri
    Ank kodu geleli 3 ayı geçti dosya durumunu nereden takip ediyorsunuz link paylaşabilirmisiniz teşekkürler

• @Esra-Lewis randevunuza son 30 gün kala aşı yaptırmayın yazıyor websitelerinde. (Sonuçlarınızı etkileyebilir diyor) Çoğu çocukluk aşısı yaş aralığında olmadığınız için yapılmıyor zaten. Benim de aşı kaydım yoktu (bi tetanozla covid vardı) bana kızamıkçık, kızamık ve kabakulak yaptılar. ☺

• @Esra-Lewis muayenden 30 gun once yaptirmamalisiniz. Bizim de cocukluk asilarimiz yoktu. Saglik mudurlugunden bir yazi almistik o donemde doganlarda yapilan aşı listrsi diye ama kabul etmediler. Hepimize 4er 5er aşı yaptilar.

• @ilkin-93 daha erkene talep edin bence doğum acil bir durum sonuçta hemen doğum yapıp gitmesi de zor olur

• Merhaba,
    CEAC sisteme form I864 belgesi yükleyecektim. Fakat sistem kabul etmiyor. aşağıdaki uyarı alıyorum.
    The requested URL was rejected. Please consult with your administrator Your support ID is: 2779224434805816
    Aynı durumda yaşayan olup ta hal etmiş var mı aramızda?

• Merhaba
    CEAC sistemine I-864 belgesi yükleyecektim. Fakat
    The requested URL was rejected. Please consult with your administrator Your support ID is: 2779224434805816
    Bır hata veriyor.
    Aynı durumda yaşayan var mı ? Nasıl çözebilirim?

• Merhabalar. Şubat ayına mülakat randevusu alan birini gördüm forumda. Dört gözle beklediğim Şubat ayı randevusu da gelmedi sanırım. 😔 Demek ki Şubat için randevu mailleri gönderildi ve bana gelmedi.. 😔😔😔

• @lina
    Onlara email atdim.cavablarini bekliyorum .bilmiyorum yapiyorlarmi yoksa yok

• @hilalf anladım çok teşekkür ederim 🤗

• @Manushaqe anladım çok teşekkür ederim, ben de kontrolde göreceğim artik ne yaptılarsa 🥲

• @mamc my.uscis.gov

• Merhabalar, Sisteme join sponsor yüklediğimde petitioner'e ait diğer evrakları yüklememi izin vermiyor.
    Çözüm konusunda bilgisi olana bana yardımcı olabilir mi?

• @Hency gun icinde surekli deneyin sadece site hata veriyor.fotograf yüklerken ayni seyi yasamistik .surekli deneyince yuklenecektir.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |