14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
-
@vr00 merhaba herhangi bir mail aldınız mı acaba?
-
Merhaba kızım için 31 ekimde başvuru yaptık , 5 yaşında ve bizim vizemiz mevcut. Halen evrak maili gelmedi ancak 20 Aralık gibi uçması lazım, bu konuda hızlandırmak amaçlı yapılabilecek herhangi bir adım bilen var mı acaba?
-
@dtdrn ilgili konsolosluk ile iletişime geçebilirsiniz.
websitesindeki iletişim formunu doldurup, gerekli bilgileri paylaşarak talepte bulunun ama fazla umutlu olmayın, ciddi yoğunluk var çünkü. -
usvisa-info dan mı yapmam gerekiyor. mail sayfası açmıyor bir türlü.
@denizci10 bey neredeyse tüm gönderilerinizi okudum sizin bir yardımınız olur mu bu konuda acaba ? -
@gucarslan, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
@dtdrn ilgili konsolosluk ile iletişime geçebilirsiniz.
websitesindeki iletişim formunu doldurup, gerekli bilgileri paylaşarak talepte bulunun ama fazla umutlu olmayın, ciddi yoğunluk var çünkü.şimdi sitelerinde yazan numaradan telefonla gorustum ama yapılacak birşey yok diyor maalesef. beklemekten başka...
-
@dtdrn ne yazık ki ne bizim ne de başkası bir şey yapamaz. Zaten konsolosluk randevu sayfasında da vizeniz elinize geçmeden asla bilet almayın diye uyarısı bulunmaktadır. Şu an çocukların başvuruları ortalama 6-8 hafta sürmektedir. Beklemekten başka bir seçeneğiniz bulunmamaktadır.
-
Merhaba
Ds-160 formunda beraber gidilecek kişiler kısmına çocuklarımızı da yazmıştık fakat onlara form düzenlemedik ve vize ücreti ödemedik. Sadece ben ve eşim seyahat etmeyi düşünüyoruz. Ayrıca gidilecek tarih randevu tarihlerinin uzun verilmesinden kaynaklı değişti. Bu bilgilerin yeni bir ds formu düzenlenerek düzeltilmesi gerekir mi yoksa beyan yoluyla konsolosluk değişiklik yapar mı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.. -
@vr00 merhaba size mail geldi mi acaba???
-
Bu ileti silindi! -
@denizci10 merhaba maalesef 8 hafta olmasına rağmen hala mail almadık, ben amerikadayım eşim gelmek için kızımı bekliyor. Sizce şu an kızımız için randevuya başvurabilir miyiz? Bu sürede randevu bulup mülakata götürebilirdik , bunun bir formülü var mı?
-
kızımın başvurusu 15gündür ceac da approved olarak bekliyor. Bakalım ne zaman issued olacak. süreçler biraz uzun sürüyor bu aralar sanırım.
-
@thunder_74 ne kadar sürede mail aldınız?
-
@dtdrn kızımın vize basvusu benim vizeyi bekliyordu benim vize gelince tekrar gönderdik pasaportunu. Sanal bekleme olayından önceydi dosyanın ilk açılışı.
-
@dtdrn bence biraz daha beklemenizi tavsiye ederim ama şu ana kadar çağırılması gerekiyordu. İşlemiz ile ilgili detaya hakim olmadığım için net bir şey söylemem doğru olmaz.
-
Gerçekten büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum, 15 günde geliyor dedikleri çocuk vizesi için posta maili bile gelmedi. Sordugumda otomatik yanıt alıyorum.
-
@dtdrn süreçler uzun sürüyor maalesef. Kızımın durumu 3.5 haftadır approved olarak bekliyor. Gönderdikten sonrada süreler belli olmuyor. Ocak ortası Avrupa yolculugumuz var haftaya gelmezse kızıma için ikinci pasaport çıkarmam gerekecek.
-
sonunda kızımın vizeside bugün issued oldu.
-
Merhaba 5 aylık oğlum için vize başvurumu tamamladım. Benim ve eşimin 10'ar yıllık vizesi mevcut 2034'e kadar. Oğlumun yaşından dolayı mülakata gerek olmadığı için posta yoluyla evrakların gönderilmesi istendi. Evrakları posta yolu ile gönderdim.
Ayın 20sinden beri Application Received olarak gözüküyor. Açıklamasında 2 iş günü sonra tekrar kontrol edin diyor ama 10 gün oldu hala aynı şekilde. Daha approved olmadı. Ocak sonu şubat başı gibi bir seyahat gerçekleştirmeyi planlıyoruz.
Bir problem mi vardır acaba yoksa süreç yavaş mı ilerliyor?
-
@vr00 süreç çok çok yavaş ilerliyor
-
@vr00 size posta maili ne zaman geldi? Ben 31 Ekim de başvurdum sizden 5 gün sonra ve hala mail almadım? Acaba birşeyi mi yanlış yapıyorum?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum