Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@antonio Yeni kıtada yeni hayatınızda şans hep yanınızda olsun..🍀

• @antonio merhaba. Ben Türk vatandaşıyım Türkiyede yaşıyorum. Mülakat yerimi Ankaradan Tiflise aldırdım. Gürcistan bu sene DV2025 kazananları için oturum veya çalışma izni isteyecekmi bilginiz varmıdır? İsterse de Azerbaycan veya Gürcistanda olması farkeder mi?

• @dkerim bir çok kişi asyaya taşıdığına göre istiyordur yoksa neden en yakın yerde girmeyelim ki , geç olmadan araştırın

• @dkerim merhaba. Türk arkadaşların çoğu bu soruyu soruyor. Net cevabı söyleyemem çünkü Azerbaycan vatandaşlarından istemediler ancak bu muadil case değil. Bana sorarsanız, Tiflis sizden oturum ve s. istemeyecek, belki dosya taşıma mazeretinize bakabilirim, o da sanmıyorum, şahsi fikrimdir. Bence bu soruya takılmak yerine, konuya şu açıdan bakmalısınız; “Oturum kesinlikle istemeyen, iyi çalışan bir konsolosluk var mı? Tiflis’ten oraya taşıyabilir miyim?”. Eğer var ise, Tiflis ile uğraşmayın, oraya taşıyın. Yok ise, geriye tek senaryo kalıyor, Tiflis’te beklemek. Her halükarda, Tiflis’i beklemek Ankara’yı beklemekten kat be kat iyidir. Dilerim süreciniz bizimkinden daha kolay olur. Esenlikler.

• @antonio @istalin merhaba. cevaplar için teşekkürler. Tiflis in tüm geçmiş verilerine baktım. Case numaramın buraya yeteceğini düşünüyorum açıkçası. Kaldı ki benim case numaramın hemen hemen aynıları geçen senelerde Şubat ayı gibi mülakat alıp vize basımları tamamlanmış. Dosyayı avrupaya taşımak schengen vizesi sıkıntısı, asya ülkeleri deseniz Honkong veya bankog gibi yerler tercih edilebilir belki. Ama baktığınız da da bu bölgelere sadece gidiş dönüş uçak bileti biz 5 kişilik bir aile olarak yaklaşık 400-500 bin TL arası bir rakam. Bu parayı oraya harcamaktansa başka şekilde değerlendirmek te bir tercih sebebi.

• @antonio salam mende turkiyede liseyi oxumusam lise diplomasini alacam buradan amma onu tesdiqleyen belge nedi onu basa dusmedim komek edebilersiz?

• Gürcistan-ABD ilişkileri Tiflis viza randevularını olumsuz etkileye bilir…

• @Jeyhun-Ramazanov Noter tastigi demek istiyor.Tercüme ettirip apostil yaptır Bakü Sahil azerpost un üzbeüznde kabul edilir.

• @mnamiz randevu aldıktan sonra herkes eşit.

• @bahasever , Siz Artik Amerikadasiniz.

• @dkerim tasidiniz mi Tiflis e?

• @dkerim belki yarın belki bu hafta visa bullet açıklanak, dosya current olduğunda tiflise mail atmak zorunda kalırsınız, onlarda kabul ederler mi onların insaniyetlinde 5 kişi cidden cok masraflı ortalama 800 bin civarı tutar hong kong olursa, ve işin zor kısmı bulten açıklandığında 15 bin olursa sizi mülakata çağırırlar aşısı belgesi çok zorlu bir süreç süreçte başarılar….

• @minnesota merhaba. Evet taşıdım. Oturum ve çalışma iznide çıkarttım Azerbaycandan

• @istalin teşekkürler bilgi için. Taşıdım dosyamı current olmadan çok şükür. Azerbaycandan oturum ve çalışma iznide aldım artık gelsin mülakatlar 🙂

• Merhaba
    Azerbaycan klinikasın da sağlık muayenesine giren varmıdır? Tecrübe paylaşımı yapabilir mi?Yada sağlık kuruluşundan gelen evrak mail listesini paylaşabilir lermi acab?

Teşekkürler

• @dkerim bilgim yok. ama genel olarak tum yaptirdiginiz asilarin bilgi evragini covid sertifikasyonunu goturun.

• @dkerim Evet var.Ne bilmek istiyorsunuz ?

• Hər kəsə salam.Bilmək istəyirəm ki,attestatla yanaşı 9 illik şəhadətname də lazımdır Ds doldurmaq üçün yoxsa attestat varsa bəs edir.Məlumatı olan varsa köməklik etsin zəhmət olmasa

• Merhaba arkadaslar ben Azerbaycandan yaziyorum.benim case numberim 37 k sizce ben dosyami basqa ulkeye tasimalimiyim?ve ya tasisam ne kadar maaliyeti olucaktir.tesekkurler 🌸

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |