Arkadaşlar günaydın . Dün mülakatımız vardı çok şükür vizemiz onaylandı. Bu sayfanın bana çok fazla bilgi ve sürecimi nasıl yönetmem gerektiğini öğretti başta @tufank olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Mülakat deneyimi mi burdan paylaşıyorum faydası olur . Dün sabah 7;30 işi mülakat saatimiz , bir gün öncesi gidip konsolosluk karşısında otelde konakladık . Sabah 7:15 gibi konsolosluk önünde olduk çok sıra oluyor erkenden bilginiz olsun, ama güzel yanı randevu saatine göre ve çoçuklu aileler direk içeri alındı . Sıkı güvenlik denetimden sonra içeri yönlendirdiler , sıra numarası aldık , ilk olarak evrak teslimi yaptık , ne istiyorlar sa onu götürün fazlasını almıyorlar . Evrak tesliminden sonra bekleyin sıra numaranız yandığında mülakata gireceksiniz dediler, Türkçe olarak girdik , sıra bize geldi hemen , sormaya başladılar işi nereden buldunuz , nerde çalışıcaksınız akrabanız varmı , evrakları gördü hepsi tam dedi vizeniz hayırlı olsun 1 haftaya size ulaşır dediler , tabi biz havlara uçtuk 3 yıl beklemenin verdiği emek sabır Piskolojisi hiç kolay değil bu süreci yönetmek . Arkadaşlar umarım herkes en kısa sürede vizesini alır hayallerine kavuşur . Hepinize başarılar diliyorum. Lütfen sormak istediğiniz kafanıza takılan ne olursa sorabilirsiniz özelden mesaj atabilirsiniz . Çünkü çok iyi biliyorum bü süreci . Herkese tekrardan çok teşekkür ederim