DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Evlilik sonrasi esimi eklemek icin Hong Kong a email attim, https://ceac.state.gov/ceac/ adresinde DS260 formu summary information sayfasinda SPOUSE kisminda esimin kizlik soyadiyla isim acilmis.
Daha once esini ekleyen kisilerde de durum boyle mi ?
Bunu duzeltmeleri icin mail attim ancak boyle cevap verdiler.Upon the receipt of your email below, the DS-260 of Mr. Sxxxxx, Nxxx has been re-opened for updating information. Please submit a updated DS260 before the interview.
Please scan the DS260 for your spouse in PDF format and send to us by responding to this email. Upon receipt, we will sed you the appointment notification for you and your spouse for medical purpose.Ayrica mulakat tarihi sayfasinda Beneficiaries:None olarak gozukmeye devam ediyor. Esini ekleyenlerde de durum boyle mi ?
-
@Ugur-2 merhaba,
eşinizin doğum ülkesi fas olarak başvuru yaptıysanız nasıl EU bölgesinden seçilebilir ki? (uygunluk ülkesini Türkiye seçemezsiniz)
doğum ülkesinin dışında (eğer çekilişe uygun değilse o ülke) farklı bir region seçemezsiniz.
bu şekilde vize almanız mümkün değil. -
@SEYMENOGLU siz onlara remsi evlilik kaydınızı gönderdiniz mi?
-
@gucarslan FORMUL B esimin yeni pasaportu evlilik cuzdani ve summary information sayfasiyla olayi anlatan mail attim simdi.
-
@onurakbas diplomanın aslında ingilizcesi de varsa (ünv ve üzeri diplomalarda var) o zaman gerek yok diye biliyorum, bizde lise diplomamızı, askerlik belgesi, bu zamana kadar olunmuş aşılar, antikor testi bir de vukuatlı nüfus kayıt çevirtilecek, başka bir eksik göremiyorum ben, bizim konsolosluk için durum bu HNK
-
@SEYMENOGLU onlara baştan yeni soyadının bulunduğu resmi evlilik bilgilerini atmadıysanız eski bilgilerle açmaları normal.
gelecek cevabı bekleyelim. -
@gucarslan Bastan attigim e mail de evlilik cuzdani, formul b ve esimin kizlik soyadiyla olan pasaportuydu, beklemedeyim.
Tesekkurler cevaplariniz icin. -
@myof61, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba benim case number 3014 ama bana mail gelmedi Ankara’dan bilgisi olan varmı 6 bine kadar mail gitmiş diye duydum lütfen bilginiz varsa cevap veriniz teşekkürler
Böyle bir bilgiyi nerden edindiniz bilmiyorum ama her söylenilene inanmayın derim, sondan başlayarak bile okusanız karşınıza onlarca 3 -4 binlerde olup dosya taşıyan göreceksiniz, birinci sayfada bu yıla ait excel listesinin linki var bir incelemenizi forumda biraz sık vakit geçirmenizi tavsiye ederim.
-

Evlendikten sonra ds 260 ı açtırıp isim soy isim pasaport değişikliği yaptık. Görsellerde iki ayrı konsolosluk işlemi gözüküyor. Benim hem kızlık soyadımla hem de evlendikten sonraki soy adımla DS260 formu gözüküyor. Arkadaşımızın sayfasında sadece kızlık soy adıyla asıl talihli ve eşi( pasaport değişikliği yapmışlar) gözüküyor. Bu durumda formlar birbirinden farklı yapılması gereken bir şey var mı? Konsolosluğa mail atmam gerekir mi?
-
Altın bozdurup tl ile sanal dolar satın alsam banka üzerinde kabul edilebilir mi acaba
-
@sezen hocam daha yeni kayıt oldum bu forma teşekkürler cevabınız için
-
@Ahmet-Sarıkurt Selamlar..Sanal dolar derken banka üzerinden fiziki olmayan döviz alımını kastediyorsunuz anladığım kadarıyla...Aslında fiziki döviz almış oluyorsunuz.. Döviz alarak bankada döviz hesabı açmış oluyorsunuz. Ayrıca çoğu bankanın döviz ATM lerinden direk döviz olarak para çekme işlemi yapabiliyorsunuz.. Bu şekilde alım satım makas farkından etkilenmiyorsunuz.
-
@SEYMENOGLU eşinizin evlendikten sonra pasaportu değişti mi? Değiştiyse onu gönderdiniz mi?
-
@gloria Evt evlendikten sonra soyadi degisti ve yeni pasaport cikarttik yeni elimize ulasti, onuda gonderdik.
-
@SEYMENOGLU, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Evlilik sonrasi esimi eklemek icin Hong Kong a email attim, https://ceac.state.gov/ceac/ adresinde DS260 formu summary information sayfasinda SPOUSE kisminda esimin kizlik soyadiyla isim acilmis.
Daha once esini ekleyen kisilerde de durum boyle mi ?
Bunu duzeltmeleri icin mail attim ancak boyle cevap verdiler.Upon the receipt of your email below, the DS-260 of Mr. Sxxxxx, Nxxx has been re-opened for updating information. Please submit a updated DS260 before the interview.
Please scan the DS260 for your spouse in PDF format and send to us by responding to this email. Upon receipt, we will sed you the appointment notification for you and your spouse for medical purpose.Ayrica mulakat tarihi sayfasinda Beneficiaries:None olarak gozukmeye devam ediyor. Esini ekleyenlerde de durum boyle mi ?
Merhabalar,
Bende evlilik sonrasında eşimi ekledim. DS260 açtırma mailine eşimin yeni kimliğini, yeni pasaportunu ekledim. DS260 evlendikten sonraki soyismiyle açıldı. Formu doldurduk ve gönderdik.
ESC sayfasında bende de Beneficiaries: None yazıyor şuan. Sadece oranın güncellenmesini bekliyorum.
-
@Mertype ESC sayfasında bilgiler güncellenmez, oraya bakmanıza gerek yok. ( @SEYMENOGLU )
önemli olan eşinize form doldurup submit etmeniz ve konsolosluktan alacağınız onay bilgisi. -
@Mertype talihli kim sizde?
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Ugur-2 merhaba,
eşinizin doğum ülkesi fas olarak başvuru yaptıysanız nasıl EU bölgesinden seçilebilir ki? (uygunluk ülkesini Türkiye seçemezsiniz)
doğum ülkesinin dışında (eğer çekilişe uygun değilse o ülke) farklı bir region seçemezsiniz.
bu şekilde vize almanız mümkün değil.Cevabınız için teşekkür ederim.Eşimin green kart başvurusunda 5 numara doğum yeri sorusuna FAS . 6 soruda çekilişe uygunluk ülkesini benim doğduğum ülke olarak Türkiye seçtim. Case numarası 2025EU olarak kazandık.Ozman yeşil kart formu bilmiyordum. Araştırdığım başka sağlam yabancı kaynaklardan izlediğimiz videolarda ve sitenin ( FAQS) verdiği cevaba istinaden uygunluk ülkenizi eşinizin doğum ülkesi veya ebeveynlerinizden birinin doğum ülkesi olarak seçebilirsiniz yazıyor. Ve ayrıyeten İzlediğim yabancı kaynak videolardan birinde ismini tam olarak vermeyeyim reklam olmasın diye kanalın baş harfleri B S ile başlıyor. O video da uygunluk ülkesi için bizim yaptığımız şekilde yapabileceğini söylediği için bu şekilde başvuru yaptık. Açıklamasında örneğin eşlerden biri okyanus ötesi Avustralya doğumlu ise başvurucunun eşinin uygunluk ülkesi olarak okyanus ötesi Avustralya yı seçebilir diyordu. Başvurucunun uygunluk ülkesi olarak avustralya yı seçmesi seçilme şansının yüksek olacağını bu şekilde problem olmayacağını üstüne basa basa belirtiyordu. Siz hala aynımı düşünüyorsunuz ? Sizce biz yanlış başvuru mu yaptık ? Bu şekilde kesin diskalifiye olur muyuz görüşmede?

-
@Ugur-2 şimdi daha net oldu.
yaptığınız işlemde sorun yok, geçtiğimiz senelerde aynı durumda olan bir arkadaşımız vizesini ankara'dan sorunsuzca aldı.
ilgili durum FAM'a göre uygun; mülakata gireceğiniz konsolosluk bunu sorun yapmazsa vizenizi sorunsuzca alırsınız.mülakatınızda bol şans.
-
Arkadaşlar mali durumu gösterirken tapusu olan taşınmazı nasıl gösteriyoruz. Tapuyu tercüme edip opistil yapmak yetiyor mu veya başka birşey mi yapmalıyız
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum